Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Οταν αυτοαποκαλύπτεται ο τυχοδιώκτης και σαλτιμπάγκος Καζάκης

Το βίντεο που παραθέτουμε κάνει τον γύρω του διαδικτύου και είναι τα λεγόμενα του Δ. Καζάκη στην τηλεόραση «Κρήτη tv» στις 29 Απρίλη.
Αυτός λοιπόν ο σαλτιμπάγος της πολιτικής ομολογεί δημόσια τα νταλαβέρια που είχε με τον Καμμένο και ότι του έγινε πρόταση από τον επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»: «να πάρει το ΕΠ.ΑΜ. όσα λεφτά θέλετε για να μπορέσει να έχει τη δυνατότητα εκλογικής καθόδου ή στήριξης».

Διευκρίνισε δε, ότι αυτή η χρηματοδότηση θα ήταν «ιδιωτική χορηγία» από τον ίδιον τον Π. Καμμένο.

Επανερχόμαστε σ’ αυτό το θέμα γιατί γίνεται πλήρης η αυτογελοιοποίηση του Δ.Κ και όχι γιατί περιμένουμε από ένα τυχάρπαστο, τυχοδιωκτικό άτομο όπως ο Δ. Καζάκης να ζητήσει συγνώμη για τα όσα έχει πει –στο «ράδιο 9»- και έχει γράψει στον ιστότοπο του σε βάρος του μπλοκ μας, όταν εμείς στις 6/12/2011 είχαμε κάνει μια ανάρτηση με τίτλο «Αν το δούμε κι αυτό …..».

Γράφαμε λοιπόν τότε μεταξύ άλλων: «Πάγια τακτική μας είναι να μην αναπαράγουμε φήμες, να μην δίνουμε καμιά βάση σε ότι πολιτικό σενάριο κυκλοφορεί. Αυτή την φορά θα κάνουμε μια εξαίρεση. Ο λόγος είναι ότι η πληροφορία μας έρχεται από μια πηγή που οι καθεστωτικοί δημοσιοκάφροι θα την χαρακτήριζαν «αξιόπιστη» και δεύτερον είναι τόσο ρευστό το πολιτικό σκηνικό που τίποτα πια –όσον αφορά τους πολιτικούς σχηματισμούς που θα προκύψουν- δεν θεωρείται απίθανο … Αυτό λοιπόν που μας μεταβίβασαν –και επαναλαμβάνουμε ότι είναι κάτι που κυκλοφορεί χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε αν ισχύει- είναι μια τουλάχιστον «περίεργη» προσέγγιση. Συγκεκριμένα το ΕΠΑΜ –το πολιτικό μόρφωμα που ίδρυσε ο Δημήτρης Καζάκης- το οποίο έχει αναπτύξει μια σχετική δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις θα ήθελε να κάνει την παρουσία του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να κάνει μια εκλογική καμπάνια. Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο διαγραμμένος από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ –αλλά όχι και από το κόμμα- βουλευτής Πάνος Καμένος συζητάει να συστρατευτεί στο εγχείρημα του Δ. Καζάκη προσφέροντας εκτός των άλλων και οικονομική στήριξη».

Το τι επακολούθησε μετά απ’ αυτή μας την ανάρτηση, απ’ τον ίδιο τον Καζάκη, αλλά και από ιστότοπους που πρόσκεινται φιλικά στο ΕΠΑΜ, πιθανόν να το γνωρίζεται. Η δικιά μας απάντηση τότε βρίσκεται εδώ.

Τώρα όμως που η όλη αλήθεια γίνεται γνωστή και μάλιστα από το στόμα του ίδιου του Δ। Καζάκη, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που αναπαράγαγαν τιςhttp://www.blogger.com/img/blank.gif ηλίθιες συκοφαντίες του Δ.Κ και χαρακτήριζαν τους συντελεστές του μπλοκ μας «εκπροσώπους και τα βαποράκια του "βαθέως κράτους"»;


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/05/blog-post_9072.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger