Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Κάψιμο περιπτέρου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Ρέθυμνο

Επίθεση στο προεκλογικό περίπτερο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Ρέθυμνο από τα αυγά, μια εβδομάδα μετά την ματαίωση της ραδιοφωνικής συνέντευξης του "περιφερειάρχη" Κρήτης Καρεφυλάκη από την ANTIFA. Και κάλεσμα σε αντιναζιστική πορεία.

Θέλοντας μάλλον να εκδικηθούν για την ματαίωση της ραδιοφωνικής συνέντευξης του "περιφερειάρχη" τους Καρεφυλάκη από την ANTIFA, τα αυγά στο Ρέθυμνο ξέσπασαν το μένος τους στο προεκλογικό περίπτερο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε κεντρικό σημείο της πόλης... Έχοντας τόσο καιρό την ανοχή από τους μπάτσους να αλωνίζουν και να γεμίζουν την πόλη με τα συνθήματα τους, τώρα ξεκινάνε νέο γύρο προκλήσεων.... Ούτε εδώ ούτε πουθενά, θα τσακίσουμε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά....

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 3/5 ΣΤΙΣ 6ΜΜ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ

Καταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την καταστροφή του εκλογικού της περιπτέρου στο Ρέθυμνο

Αργά το βράδυ της Τρίτης 1ης Μάη νεοναζί της Χρυσής Αυγής καίνε το εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πλατεία Μικρασιατών, με περίσσιο θράσος αφήνουν την υπογραφή τους στους χώρους γύρω από το περίπτερο κολλώντας αυτοκόλλητα τους. Αφού η Χρυσή Αυγή έφυγε κυνηγημένη από τα χωρία της Κρήτης, με αποκορύφωμα την «πόρτα» που έφαγε στην καμένη από τους γερμανούς Βιάννο ξαναγυρνά στις πρακτικές εκείνες που αρμόζουν σε μια εγκληματική φασιστική συμμορία που είναι στην πραγματικότητα. Θρασύδειλα αλλά και φασιστικά προσπαθεί να ανακόψει το πολιτικό ρεύμα των εργαζομένων και της νεολαίας που αντιπαλεύει όλη αυτή τη μαύρη θύελλα που ζούμε σήμερα.

Η κίνηση τους αυτή ακόμα και συμβολικά λέει πολλά. Επέλεξαν να κάψουν το περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανήμερα της Εργατικής Πρωτομαγιάς γιατί μισούν την εργατική τάξη και τους αγώνες της. Έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο να εξαφανίσουν το επίκαιρο όσο ποτέ σύνθημα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία» γιατί είναι νοσταλγοί της χούντας των συνταγματαρχών και εχθροί των δημοκρατικών αγώνων του ελληνικού λαού.

Μας κόλλησαν και την υπογραφή τους με το σύνθημα τους «για να ξεβρωμίσει ο τόπος» γιατί αν και θέλουν να εμφανίζονται ως αντισυστημικοί θέλουν να ξεφορτωθούν όλους αυτούς που αγωνίζονται ενάντια στα μνημόνια, τον εργασιακό μεσαίωνα, την ανεργία, την φτώχεια, το χρέος, την Ε.Ε. και το κεφάλαιο. Δε θα τους αφήσουμε να χύσουν άλλο το ρατσιστικό και ναζιστικό τους δηλητήριο όχι μόνο στη πλατεία Μικρασιάτων, γιατί οι έλληνες ξέρουν από προσφυγιά, αλλά και σε κάθε πλατεία, γειτονία και εργασιακό χώρο. Εμείς θα συνεχίσουμε το δρόμο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής με τους εργαζόμενους, τη νεολαία και τους μετανάστες για να πετάξουμε στα σκουπίδια αυτή τη συμμορία των δολοφόνων που είναι το πιο πιστό δεκανίκι ενός συστήματος που διαλύει καθημερινά τις ζωές μας.

Καλούμε τους εργαζομένους και της νεολαία του Ρεθύμνου, κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται στη σύγχρονη βαρβαρότητα να καταδικάσουν και να απομονώσουν τέτοιες πρακτικές και πολιτικές παρακρατικών και νεοναζιστικών συμμοριών. Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν μας λυγίζουν! Φανερά και με τον πιο πλατύ τρόπο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα προπαγανδίζει τις θέσεις της και θα αγωνίζεται κόντρα είτε στον αποκλεισμό που της επιβάλουν τα κόμματα του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα δεκανίκια του στον προεκλογικό αγώνα είτε στις τραμπουκικές επιθέσεις των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε αύριο 3/5 σε αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία από το καμένο περίπτερο στην πλατεία Μικρασιατών στις 18:00 προς τους 4 Μάρτυρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger