Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Του αιδοίου η πανήγυρις Κοινώς, του μουνιού το πανηγύρι!!!


Κοινώς, του μουνιού το πανηγύρι. Αυτό ακριβώς ακουγόταν, και εν μέρει αυτό ακριβώς έγινε, αν και περίμενα πραγματικά ότι τα αποτελέσματα θα ήταν ακόμη πιο μπερδεμένα.
Νικήσαμε μάγκες μου! Ποιοί; Μα όλοι βέβαια. Και αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Σας κοροϊδεύω; Εδώ, με κοροϊδεύετε επανειλημμένως όλοι σας χρόνια τώρα!
Έχουμε και λέμε μαγκάκια μου...
Ψήφισαν γύρω στα 6 μύρια κοσμάκης, γεγονός που καταγράφεται ως η χαμηλότερη συμμετοχή όλων των εποχών, γεγονός που μάλλον σημαίνει ότι οι Συγκεκριμένες Εκλογές δεν ήταν τόσο κρίσιμες, όσο μου πιπιλάγατε το μυαλό!
Ακούω και λένε πολλοί για Ήττα του Δικομματισμού! Σοβαρά ρε βολεμένοι; Σοβαρά ρε ρουφιάνοι; Σοβαρά ρε χαραμοφάηδες; Η λογική δηλαδή του κωλοβολέματος, η λογική της διαχείρισης, η λογική του σε ψηφίζω για να μου λύσεις τα προβλήματα εξαλείφθηκε; ΟΧΙ! Τότε λοιπόν, η Δικομματική, Διαχειριστική, Υπηρεσιακή, Εντεταλμένη ΛΟΓΙΚΗ ζει και βασιλεύει.
Ο Σαμαράκος, ίσως γίνει, ίσως δε γίνει πρωθυπουργός ο κακομοίρης. Είναι όμως αρχηγός του πρώτου κόμματος! Είναι αρχηγός, πέραν του γεγονότος ότι αυτό το κόμμα είναι η ΝΔ, ένας τύπος, ο οποίος σε μια νύχτα μέσα άνοιξε τις Κερκόπορτες της χώρας, προκειμένου να περάσει η εγκληματική ελίτ της Αλβανίας!
Το ΠΑΣΟΚ καταποντίστηκε! Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι, αλλά πραγματικά θα επιθυμούσα να εξαφανιστεί από προσώπου Ελλάδος! Δεν γίνεται, 30 χρόνια να είσαι παντρεμένος με μια Πουτάνα, η οποία σε πείθει ότι είναι Παρθένα!
Και τα δυο κόμματα μαζί πήραν 35%. Μάλλον δεν κλειδώσατε τους παππούδες στο σπίτι. Μάλλον το δικομματικό σκυλομπουρδέλο σας έχει μεγάλο και σκληρό πυρήνα τελικά! 
Δεύτερο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑς! Μάλιστα. Δύο πράγματα μου ήρθανε στο νου την ώρα που το έμαθα. Πρώτον, ότι ο Κλασικός ο Μαλάκας ο Έλληνας (γεια σου ρε Αλέφαντε παλικαρά) μια ζωή θα ακολουθεί αυτόν που λέει τις πιο Ευχάριστες, Ψευτοεπαναστατικές Παπαριές! Και μην αντιδράσει κανείς, διότι έτσι ακριβώς ακολούθησαν τον μεγαλύτερο Παπατζή των τελευταίων 50 χρόνων, τον Αντρίκο! Πού' σαι Αντρέα για να δεις το παιδί της αλλαγής; Τον Τσίπρα εννοώ! Δεύτερον, ότι δε γίνεται να πιστεύουν τόσοι πολλοί πως όλα λύνονται μέσω της διαπραγμάτευσης. Η Μέρκελ έχει χεστεί πάνω της ρε τραχανάδες! Τρομοκρατήθηκε από τον Aleksis! Και βγαίνει ο ηγέτης στη δήλωσή του και λέει: "Ο λαός έκανε την Ειρηνική Επανάστασή του!" Τέτοια παπαριά μόνο Έλληνας Αριστερός της Ευκαιρίας θα μπορούσε να πει.
10% ο Καμένος. Ο γαμπρός του γαλατά, του Φιλίππου! Ο Ανεξάρτητος! Που στην ερώτηση, "τι θα κάνετε στους τομείς της υγείας και της παιδείας;", απάντησε με εντυπωσιακή ειλικρίνεια, "ΔΕΝ ΞΕΡΩ,  δεν έχω πρόταση, δεν έχει σημασία αυτή τι στιγμή!" Θα μου πεις, μήπως όλοι οι προηγούμενοι που είχαν και καλά σχέδιο τα κατάφεραν; Όχι, σκατά τα έκαναν!
Το ΚΚΕ στο 8,5%. Γεγονός που το περίμενα για πολλούς και διάφορους λόγους. Κυρίως, επειδή ο φόβος μήπως γίνουμε Βόρεια Κορέα είναι δυνατότερο συναίσθημα ακόμη και από το Γεγονός ότι είμαστε ήδη ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ από τους Κορεάτες! Δευτερευόντως, γιατί οι ΚΚΕδες δεν προσφέρονται για Διαχειριστές! Τέλος, αν και δεν είμαι προληπτικός και δεισιδαίμων (ου 666!!!), διότι αυτή η πουτάνα η Γιάλτα με το πλαφόν του 10% αποδεικνύεται τελικά μεγαλύτερο φάντασμα από όσο φανταζόμουν!
Από κει και πέρα, οι Χρυσαυγίτες μπορούν να είναι περήφανοι! Μας πήρανε τα σώβρακα! Γεγονός λογικό, διότι σε περιόδους τέτοιας κρίσης, μπορεί μια μερίδα να ριζοσπαστικοποιείται, αλλά μια μεγαλύτερη ακόμη μερίδα κόσμου τείνει, είτε προς οδούς ΜΑΥΡΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, είτε προς οδούς ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗΣ ΨΕΥΤΟΔΙΕΞΟΔΟΥ! Ακόμη πιο λογικό, αν σκεφτεί κανείς πόσο Φασιστική, Συντεχνιακή κοινωνία είμαστε! Και δε γίναμε έτσι μόνοι μας βεβαίως. Τα γαλαζοπράσινα φίδια είναι υπεύθυνα.
Ο Κουβέλης με τη ΔΗΜΑΡ, μπήκε στη Βουλίτσα, αν και ατύχησε, διότι η προσπάθειά του να επανιδρύσει το ΠΑΣΟΚ βρήκε μπροστά του το μοντέλο τον Τσίπρα! Πώς να τα βάλεις με τα καλλιστεία! Τόσο ο Καμένος, όσο και ο Κουβέλης, αποδεικνύουν πόσο στενά ΔΕΜΕΝΟΙ είστε όλοι εσείς οι ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ με τα κόμματά σας! Το μόνο που θέλετε είναι ένα λίγο ηθικότερο και ηπιότερο πασοκονεοδημοκρατικό μπουρδέλο. Συγχαρητήρια! Η οπή του πισινού σας ρε γκασμάδες θα πονάει, είτε σας πηδήξουν με λιπαντικό, είτε όχι.
Ο Καρατζαφύρερ αγωνιά! Ας τον αφήσω στην αγωνία του! Είδες τι παθαίνεις όταν είσαι Τυχοδιώκτης;!
Αχ Ντόρα! Ελπίζω να πονάς περισσότερο επειδή έχασες τη Μαρίκα, παρά επειδή δεν μπήκες στη Βουλίτσα! Αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος.
Αν μπορούσαν οι εκλογές να αλλάξουν τον κόσμο δε θα τολμούσε κανείς να τις προκηρύξει!

Τσάγια!!!
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger