Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα επιστρέφει ο Κ. Καρτάλης

KARTALHSΣτα πανεπιστημιακά του καθήκοντα δηλώνει πως επιστρέφει, ο μέχρι πρότινος, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Κώστς Καρτάλης, που αν και ήρθε πρώτος σε ψήφους στη Μαγνησία, εντούτοις δεν εκλέγεται, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισε καμία έδρα στο Νομό. Συγκεκριμένα, σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Καρτάλης επισημαίνει τα εξής:
«Το αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ είναι προφανώς επώδυνο. Οι πολίτες ψήφισαν με θυμό και εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την οικονομική κατάσταση αλλά και για το πολιτικό σύστημα. Τώρα θα πρέπει όλες οι δυνάμεις του τόπου να αποδείξουν ότι νοιάζονται για τη χώρα και όχι για τα εκλογικά τους ποσοστά.

Το ΠΑΣΟΚ έκανε το καθήκον του κρατώντας τη χώρα όρθια και μιλώντας με ειλικρίνεια προς τους πολίτες για τις προκλήσεις του επόμενου διαστήματος. Είναι προφανές ότι θα συμβάλλω σε κάθε προσπάθεια για να κρατηθεί όρθια η δημοκρατική παράταξη αλλά και να αναδιοργανωθεί πολιτικά και ιδεολογικά ώστε να αποκαταστήσει τις γέφυρες επικοινωνίας της με την κοινωνία.
Επιστρέφω στα πανεπιστημιακά μου καθήκοντα αλλά είναι προφανές ότι θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα θέματα του Νομού και να στηρίζω τα συμφέροντα του. Ευχαριστώ τους πολίτες της Μαγνησίας για την τιμή που μου έκαναν να με κατατάξουν, και στην 3η μου εκλογική προσπάθεια, πρώτο βουλευτή σε ψήφους για το ΠΑΣΟΚ. Τίποτα δεν σταματά εδώ, η προσπάθεια συνεχίζεται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger