Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Προβοκάτσια με Χρυσά Αυγά, αφορμή για συλλήψεις πολιτών


Δεν πέρασε ούτε τρίωρο και φάνηκαν οι σκοτεινές σχέσεις μπατσοκ - χρυσαυγιτών παρακρατικών.  
Είπα για το δήθεν πέσιμο στον Ευθυμίου: Προβοκάτσια και αβάντα στη Χρυσή Αυγή από το μπατσοκ. Εξηγώ: Το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε. Χαμένοι για χαμένοι. Προσπαθούν να αβαντζάρουν τα ακροδεξιά φίδια, παρουσιάζοντας τα δήθεν ως αντιμνημονιακούς. Σκεφτείτε, αν επιτίθονταν πχ Αναρχικοί, θα χειροκροτούσαμε. Ο Ευθυμίου, σήμερα τη μαύρη επέτειο, βρέθηκε χωρίς μπάτσους δίπλα σε 50 ναζί. Δεν είναι ύποπτο; Τι κερδίζουν; Από τη μια προβοκάρουν την αντίσταση, να! τα κάνουν ακροδεξιοί, γιατί όσο λέγανε ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ, ο Αλέξης και η Αλέκα κέρδιζαν, από την άλλη παρουσιάζονται τάχα θύματα. Χώρια τη διαφήμιση των φιδιών από τα κανάλια, ότι τάχα είναι "πολλοί". Δεν πιάνει. Θα ξαναπροσπαθήσουν τέτοιες ενέργειες. Τσακίστε το φασισμό. Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ τους έκανε κυβέρνηση. Καταδικάζω το ναζισμό του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής. Επίσης, περιμένω να σε δείρει ο λαός στ αλήθεια, και όχι οι παρακρατικοί σου σύμμαχοι στα ψέματα, Ευθυμίου. Άντε γεια.
Τι έγινε μετά: Ο αδιάβαστος Χρυσοχοίδης είχε συγκέντρωση στο Μαρούσι. Ο κόσμος που το έμαθε πήγε φυσικά, να διαμαρτυρηθεί. Πήγαν να ξεδιπλώσουν ένα πανό, πέταξαν μερικά χαρτιά, φώναζαν συνθήματα. ΕΚΕΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ. Αφορμή το περιστατικό με τον Ευθυμίου. Κάνανε 9 προσαγωγές κλπ.
Τώρα πάω στοίχημα ο αδιάβαστος θα ζητήσει να καταδικάσουν τα κόμματα και αυτή την «επίθεση». Να που το πήγαιναν. Στο ίδιο τσουβάλι οι Αγανακτισμένοι, οι Αναρχικοί με τους φασίστες! Καταλάβατε τώρα;
Η μεγάλη διαφορά είναι, ότι από τα χρυσά αβγουλάκια που δήθεν επιτέθηκαν στον Ευθυμίου, ούτε ένα δεν πιάστηκε, ούτε ένα δεν τσουγκρίστηκε με κράνος ΜΑΤΑΤΖΗ. Ως συνήθως.   
Σκουλήκια Πασόκοι, και συνεργάτες τους φίδια ναζί, δεν θα σας περάσει. Η αντίσταση θα δυναμώσει. Μην νομίζουν ότι θα κάνουν συγκέντρωση. Να πάρει αλεξιγιάουρτο ο Μπενύτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger