Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Κοζάνη: Α. Παπαρήηγα: Καμιά υπουργική καρέκλα και σε αριστερή κυβέρνηση

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να καθίσει σε «ζεστές» υπουργικές καρέκλες στηρίζοντας δήθεν αριστερή κυβέρνηση, μαζί με κόμματα τα οποία δέχονται το χρέος της Ελλάδας και δε δέχονται μονομερή διαγραφή του και την πλήρη αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τόνισε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στην συνέντευξη τύπου της οποία παραχώρησε σήμερα στην Κοζάνη, πρώτη ημέρα στης διήμερης περιοδείας στη Δυτική Μακεδονία.
Η ΓΓ του ΚΚΕ επανέλαβε την προτροπή προς τις λαϊκές δυνάμεις της χώρας να «αυτοκτονήσουν πολιτικά όσους ευθύνονται για την κρίση», ενώ τόνισε πως γίνεται αισχρή πολιτική εκμετάλλευση της αυτοκτονίας ενός ανθρώπου, η οποία δεν είναι μοναδική, καθώς, όπως επισήμανε έχουν «προηγηθεί άλλες περίπου 1500 τα τελευταία χρόνια».
Σε ότι αφορά το μεταναστευτικό η κ. Παπαρήγα, αφού τόνισε ότι είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, επισήμανε ότι το επανέφερε στην επικαιρότητα ο κ. Χρυσοχοΐδης για να αλλάξει η πολιτική ατζέντα και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει ριζική λύση και το ΚΚΕ προτείνει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους όσοι θέλουν και να προχωρήσει η χορήγηση πολιτικού ασύλου. Για τα κέντρα υποδοχής των λαθρομεταναστών η κ. Παπαρήγα ανεφερε ότι δεν πρέπει να είναι «στρατόπεδα αλλά ανοιχτοί χώροι», οι οποίοι θα φυλάσσονται και θα παρέχεται περίθαλψη και σίτιση σε όσους διαμένουν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger