Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Βαρύς τραυματισμός 35χρονου σε τροχαίο

Σοβαρά τραυματίστηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου ένας 35χρονος, κάτοικος Καρδίτσας, ο οποίος εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, στο δρόμο Βόλου - Λάρισας, στο ύψος του Σέσκλου.
Όπως έγινε γνωστό από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, ο οδηγός του Ι.Χ., που είχε κατεύθυνση προς Λάρισα, βγήκε από την πορεία του προς τα αριστερά, ανατράπηκε και με τούμπες πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 53χρονος, κάτοικος Βόλου και είχε κατεύθυνση προς Βόλο.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και, παρά το γεγονός ότι ο 35χρονος φορούσε ζώνη ασφαλείας, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Αντίθετα, ο 53χρονος οδηγός του άλλου Ι.Χ. αυτοκινήτου, δεν έπαθε το παραμικρό, παρά μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό του.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως η αιτία πρόκλησης του ατυχήματος ήταν ένας σκύλος που βγήκε μπροστά στο πρώτο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger