Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρονται στις εκπτώσεις που κάνουν νησιά όπως η Σκόπελος(2)απάντηση από το "σκοπελοσνεως" ρε μήπως θέλετε και κόλο για να έρθετε ai σιχτίρ "σκατιαριδες"

Δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Die Welt ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα σε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της οικονομίας της, αυτό του τουρισμού.


«Οι Γερμανοί τουρίστες αποφεύγουν την Ελλάδα», γράφει η εφημερίδα. Αιτίες είναι οι συνεχόμενες απεργίες, τα επεισόδια, τα αρνητικά δημοσιεύματα...

Στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν τουρισμό, «πολλές τουριστικές περιοχές προχώρησαν σε μειώσεις έως και κατά 30%», σημειώνει η Die Welt, κάνοντας αναφορά στο παράδειγμα της Σκοπέλου, η οποία έχει εκπονήσει φέτος πρόγραμμα εκπτώσεων που θα ισχύουν για υπηρεσίες διαμονής, εστίασης, μετακίνησης κ.α. από την άνοιξη ως το φθινόπωρο.

Στη πρωτοβουλία του νησιού των Σποράδων αναφέρεται και το γνωστό γερμανικό περιοδικό Spiegel σε αντίστοιχο δημοσίευμά του, το οποίο τιτλοφορείται «Χώρα της κρίσης με πληγωμένο κύρος - Με εκπτώσεις η Ελλάδα προσπαθεί να προσελκύσει τουρίστες». «Ιδίως οι Γερμανοί τηρούν ιδιαίτερα επιφυλακτική στάση και αυτούς προσπαθούν να προσελκύσουν τώρα (οι Έλληνες) με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές», επισημαίνει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου