Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Μεσσηνία...Χιλιάδες αστυνομικοί για την προστασία του Σαμαρά

Επί ποδός πολέμου βρίσκεται η αστυνομία της Μεσσηνίας και των όμορων νομών για την φύλαξη του… λαοπρόβλητου ηγέτη της δεξιάς που θα βρίσκεται το Σάββατο στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι…
επικοινωνιολόγοι της Συγγρού, που βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα, κατάφεραν να κινητοποιήσουν σχεδόν την μισή αστυνομική δύναμη της Πελοποννήσου για να προστατεύσει τον πρόεδρο της ΝΔ.

Οι εντολές που έχουν πάρει οι αστυνομικοί είναι αυξημένη αστυνόμευση, περιπολίες, αλλά και προληπτικούς ελέγχους, ώστε οι πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν για το μνημόνιο και την πολιτική της συγκυβέρνησης, να μην καταφέρουν να πλησιάσουν τον Α. Σαμαρά ούτε μέσα στην πόλη, αλλά ούτε και στα εγκαίνια της γέφυρας που θα κάνει μαζί με τον Βορίδη.
Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά όπως μάθαμε με το «όπλο παρά πόδα» βρίσκονται και δεκάδες… ντόπερμαν του τοπικού κομματικού μηχανισμού έτοιμα να αναλάβουν δράση!!!

Συμπέρασμα: αν δεν μπορεί ο Σαμαράς ούτε στη γενέτειρα του να… περπατήσει, φανταστείτε τι έχει να γίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα που αναγκαστικά λόγω των εκλογών θα περιοδεύσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger