Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Γνωστός δημοσιογράφος ήθελε την καντίνα με... "πλάγιο" τρόπο

Γνωστός δημοσιογράφος έκανε άνω κάτω το δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου, προκειμένου να νοικιάσει την καντίνα της πλαζ στο Αυλάκι. Ο εμπλεκόμενος, έχει «ξαναχτυπήσει» στα Μεσόγεια και έχει κάνει τους κατοίκους να «κρέμονται» από....





τα χείλη του… Ακολουθεί κοινή δήλωση του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και δημοτικών συμβούλων του Μαρκοπούλου :

Τους τελευταίους δύο μήνες, “δημοσιογράφος”, που απ’ ότι πληροφορούμαστε,ασκείται κατ’ επάγγελμα στους εκβιασμούς, προσπάθησε να έρθει και ήρθε σε ξεχωριστή τηλεφωνική και προσωπική επαφή με τον κάθε ένα από εμάς, προκειμένου να επιτύχει είτε με απόπειρες χρηματισμού, είτε με εκβιασμούς να κατοχυρωθεί το κυλικείο της πλαζ του Δήμου Μαρκοπούλου, με απόφαση του Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου, σε εταιρεία όπου συμμετέχει ως αφανής εταίρος.

Για να πετύχει τον σκοπό του αυτό, προσπάθησε ανεπιτυχώς να στρέψει τον κάθε ένα από εμάς, απέναντι στον άλλο, διαστρεβλώνοντας και μεταφέροντας στον καθένα μας ξεχωριστά ψέματα και συκοφαντίες για τους υπόλοιπους.

Όταν απέτυχε, το τελευταίο διάστημα, άρχισε συλλήβδην να απειλεί και να αποπειράται να εκβιάσει, προκειμένου να αποσπάσει υποσχέσεις για την κατοχύρωση του κυλικείου της πλαζ, στον εμφανή εταίρο του.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, έγκαιρα πριν από είκοσι (20) ημέρες ενημέρωσε σχετικά τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή Αστυνομικού Τμήματος της Περιφέρειάς μας, οι οποίοι με την σειρά τους επικοινώνησαν με Αξιωματικό του Τμήματος Εκβιασμών της Ασφάλειας Αττικής, για να υπάρξουν οδηγίες, ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης.

Όταν εκ μέρους όλων μας, η απάντηση μας, ήταν αυτή που έπρεπε και που ταιριάζει σε τέτοιου είδους μέλη του δημοσιογραφικού υποκόσμου, ο εν λόγω ¨δημοσιογράφος¨, περιορίστηκε σε επαναλαμβανόμενες ύβρεις και απειλές, περί δημόσιας τηλεοπτικής διαπόμπευσης.

Του ξεκαθαρίζουμε και του γνωρίζουμε, όλοι μας από κοινού, ότι στον Δήμο Μαρκοπούλου, χτύπησε λάθος πόρτα!

Όλοι μας γνωριζόμαστε καλά και η ταυτότητα των υπογραφόντων αυτή την καταγγελία, είναι διακριτή στην κοινωνία των 25.000 κατοίκων της, για το ήθος, την καθαρότητα και την εντιμότητά τους!

Σε περίπτωση, που προκειμένου να πετύχει παράνομο όφελος για λογαριασμό του, συνεχίσει να μας ενοχλεί, έστω και για μια ημέρα ακόμα, του δηλώνουμε,ότι όλοι μας, θα υποβάλουμε αμέσως και από κοινού μήνυση εναντίον του, για εκβίαση, απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση!

Τότε θα κληθεί να δώσει ¨πειστικές εξηγήσεις¨ στην Δικαιοσύνη, για τις παράνομες πράξεις του για μια σειρά περίεργα μηνύματα και κυρίως για τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις, που έκανε σχεδόν σε όλους μας, το χθεσινό βράδυ, της Τετάρτης 22ας Φεβρουαρίου, όταν δυστυχώς γι’ αυτόν, η σχετική διαδικασία ανάθεσης για το Κυλικείο της Πλαζ, υπήρξε άγονη και φυσικά δεν κατέληξε στον άνθρωπο για τον οποίο ενδιαφερόταν!

Επίσης, τότε είμαστε βέβαιοι, ότι θα ανοίξουν και πολλά άλλα στόματα, ανθρώπων και συμπολιτών μας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, που εκβιάστηκαν και για λόγους αποφυγής ενός άδικου κοινωνικού διασυρμού, αναγκάστηκαν δυστυχώς να υποκύψουν και να σιωπήσουν.

Πάρα πολύ σύντομα, εάν χρειαστεί, θα επανέλθουμε απ’ το κτίριο της Εισαγγελίας!

Οι δηλούντες:

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης – Δήμαρχος Μαρκοπούλου.
Γιώργος Καβασακάλης- Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου.
Σπύρος Γέγος – Πρόεδρος Κ.Δ.Ε.Μ.
Άρης Λαϊνάς – Δημοτικός Σύμβουλος.
Αντώνης Σουλιώτης – Μέλος Κ.Δ.Ε.Μ.
forkeratea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger