Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΜΕ- ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



Με πρόσχημα την πάταξη του παραεμπορίου η κυβέρνηση της πλουτοκρατίας, των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. ΛΑΟΣ προστατεύει τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου συλλαμβάνοντας μετανάστες μικροπωλητές και κατάσχοντας τα όπoια εμπορεύματα μπορεί να έχουν. Συνεχίζει με συνέπεια την πολιτική των κομμάτων από τα οποία έχει σχηματιστεί και στηρίζεται. Συνεχίζει τη ρατσιστική και αντιμεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε. Συμβάλλει έτσι στην τρομοκράτηση των μεταναστών και στο δυνάμωμα του ρατσισμού, αφήνοντας τους ιδιοκτήτες των μικρομάγαζων να πιστεύουν ότι για τις αναδουλειές φταίνε οι μικροπωλητές μετανάστες.
Συνεργός σε όλη αυτή την επιχείρηση ο Δήμαρχος Αθήνας Γ. Καμίνης ο οποίος με εργαλείο τη Δημοτική Αστυνομία και χιλιάδες άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οργανωμένα εδώ και μήνες υλοποιεί εκκαθαριστικές επιχειρήσεις με θύματα τους μετανάστες.
Συμβάλλει στην απόκρυψη της αλήθειας, για τις αιτίες που τσακίζουν τη ζωή κάθε εργάτη, κάθε μικροκαταστηματάρχη και φυσικά κάθε μετανάστη. Κυβέρνηση και Δήμαρχος αξιοποιώντας τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, εκμεταλλευόμενοι τη δυσκολία επιβίωσης των μεταναστών βάζουν τα λαϊκά στρώματα να έρχονται σε αντιπαραθέσεις. Προσπαθούν να κρύψουν ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων των εισαγωγέων, των μονοπωλίων.
Το ΠΑΜΕ καλεί τους μετανάστες μικροπωλητές, τους μετανάστες που προσπαθούν να επιβιώσουν στη χώρα μας να έρθουν σε επαφή με τα συνδικάτα, το ΠΑΜΕ και τις οργανώσεις της ΠΑΣΕΒΕ, με τις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές που μένουν. Η επίθεση που δεχόμαστε όλοι θα ενταθεί, επιβάλλεται να εντείνουμε τις μορφές αλληλεγγύης και οργάνωσης, να αποκαλύπτουμε τα σχέδια κυβέρνησης και δημάρχου Αθήνας, να ισχυροποιούμε το μέτωπο Ελλήνων και μεταναστών κόντρα στην πολιτική του ρατσισμού και της εκμετάλλευσης.
10 Γενάρη 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger