Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα Αλληλεγγύης στην Ελλάδα από Λυών, Γαλλία


Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Οι επιθέσεις των μπάτσων και των φασιστών πολλαπλασιάστηκαν τις τελευταίες βδομάδες ενάντια στους μετανάστες, στους ανθρώπους που αγωνίζονται και στα στέκια. Αυτή η καταστολή και η έξαρση έρχονται παράλληλα με μία επίθεση χωρίς προηγούμενο στις συνθήκες διαβίωσης αυτού του λαού, προερχόμενη από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρόμοια μέτρα είναι σε τροχιά εξάπλωσης σε όλη την Ευρώπη. Δεν θα το αποδεχτούμε και καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Λυών, αυτή την Τετάρτη 29 Ιουνίου 17:30 στην πλατεία Terreaux.
Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Οι επιθέσεις των μπάτσων και των φασιστών πολλαπλασιάστηκαν τις τελευταίες βδομάδες ενάντια στους μετανάστες, στους ανθρώπους που αγωνίζονται και στα στέκια. Αυτή η καταστολή και η έξαρση έρχονται παράλληλα με μία επίθεση χωρίς προηγούμενο στις συνθήκες διαβίωσης αυτού του λαού, προερχόμενη από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρόμοια μέτρα είναι σε τροχιά εξάπλωσης σε όλη την Ευρώπη. Δεν θα το αποδεχτούμε και καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Λυών, αυτή την Τετάρτη 29 Ιουνίου 17:30 στην πλατεία Terreaux.
Παράλληλα, οι Έλληνες ομόλογοί τους δημιουργούν αδιέξοδα, τα οποία αποσκοπούν στην αποδοχή κάθε δανείου. Στη Γαλλία τα μίντια συνεχίζουν την προπαγάνδα τους σχετικά με την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων λιτότητας που ‘αξίζουν’ οι Έλληνες, κρύβοντας την αληθινή διάσταση των γεγονότων.
Οι τράπεζες συνεχίζουν να λεηλατούν τον ελληνικό λαό. Οι κυβερνώντες μας, είτε σε ευρωπαϊκή είτε σε γαλλική κλίμακα, έπαιξαν ενεργό ρόλο στο να στηθεί αυτό το σχέδιο. Οι τελευταίοι, μαζί με το ΔΝΤ, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τους πιο στυγνούς εκβιασμούς ως μέτρο εξαναγκασμού  για την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας.
Το Κράτος θεώρησε ότι δεν συνέφερε τις τράπεζες ούτε και τις ασφαλιστικές να πληρώσουν την κρίση και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να βοηθάει τις ίδιες τράπεζες που οδηγούν τον ελληνικό λαό προς τη φτώχεια.
Ευτυχώς η ελληνική αντίσταση είναι ενεργή κι ένα μέρος του πληθυσμού παραμένει ανυπότακτο. Στις 28 και 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μία νέα γενική απεργία, 48ωρη αυτή τη φορά. Αναμένεται μία τεράστια κινητοποίηση καθώς και η περικύκλωση της βουλής στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα όπου θα ψηφίζεται ένα εξοντωτικό σχέδιο λιτότητας, που περιλαμβάνει μειώσεις μισθών, αυξήσεις φόρων και τεράστια ιδιωτικοποίηση δημοσίων υπηρεσιών.
Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα αποτελεί το πρώτο μέτωπο στην Ευρώπη σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση του κεφαλαίου: σχέδια λιτότητας, αστυνομική καταστολή, επιθέσεις φασιστών και παρακρατικών.
Παράλληλα, οι λαϊκές αντιστάσεις, προερχόμενες από αυτοδιαχειριζόμενες πρωτοβουλίες στην πλειοψηφία τους, αυξάνονται με μεγάλο ρυθμό.
Οι αγώνες είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι, αλλά οι μάζες που βρίσκονται σε διαρκή μάχη συνεχίζουν να αγωνίζονται περισσότερο από ποτέ, οργισμένες και αποφασισμένες. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα, όποιο κι αν είναι, θα είναι καθοριστικό για το σύνολο του αντικαπιταλιστικού αγώνα. Αντιστεκόμενος, ο ελληνικός λαός μας θυμίζει ότι είναι απαραίτητο να οπλιστούμε με κουράγιο και να δείξουμε την αταλάντευτη αλληλεγγύη μας στα αγωνιζόμενα αδέρφια μας. Αυτή η μάχη μας αφορά όλους. Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να την δώσει μόνος!
Ως απάντηση στο κάλεσμα συντρόφων από την Ελλάδα, η διοργάνωση μίας βραδιάς αλληλεγγύης, την Πέμπτη 24 Ιουνίου, μας επέτρεψε να ενημερώσουμε άτομα, να συγκεντρώσουμε χρήματα και να δημιουργήσουμε δεσμούς. Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς αποφασίστηκε η οργάνωση μίας  δεύτερης δράσης αλληλεγγύης στη Λυών, την ημέρα της γενικής απεργίας στην Ελλάδα.
Επειδή η αλληλεγγύη ήταν και θα είναι το πρώτο από τα όπλα μας· επειδή κανένας αγώνας δεν είναι απομονωμένος· επειδή από τη Λυών ως την Αθήνα δεν ανεχόμαστε και δεν θα ανεχτούμε κανένα λόγο ή πράξη ρατσιστικού και φασιστικού μίσους:
· Καλούμε όλα τα άτομα να απαντήσουν στο κάλεσμα διεθνούς αλληλεγγύης, με μέσα που θεωρούν κατάλληλα· Καλούμε επίσης σε συγκέντρωση αυτήν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 17:30 στην πλατεία Terreaux· Τέλος, καλούμε σε παρόμοιες συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις για την Τετάρτη 29 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της γενικής απεργίας στην Ελλάδα.Η αλληλεγγύη, το όπλο των λαών!
http://nouvelleshorslesmurs.wordpress.com/

σο άστο λίγο στα τοπικά να το δει κόσμος!
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1311871

Η σέξυ Δούκισσα αναστάτωσε την Ύδρα! Δείτε φωτογραφίες... |

Η σέξυ Δούκισσα αναστάτωσε την Ύδρα! Δείτε φωτογραφίες... | markos.tv

ΑΛΒΑΝΟΙ Η ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

 

Αναζητούνται άλλα τρία άτομα για το βιασμό νεαρής Σουηδέζας

Ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση βιασμού νεαρής Σουηδέζας συνελήφθη ένας 18χρονος αλβανικής καταγωγής, ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε χθες το πρωί στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η αλλοδαπή, σύμφωνα με την οποία τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, τέσσερα άγνωστα άτομα την οδήγησαν στην ακτή Σαχτούρη στη Ρόδο, οι τρεις από αυτούς την ακινητοποίησαν και ο τέταρτος τη βίασε.

Μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν, την ίδια μέρα το μεσημέρι, έναν αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από τη Σουηδέζα ως ένα από τα άτομα που την ακινητοποίησαν.

Σήμερα ο συλληφθείς, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του προσήχθη ενώπιον του αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, Γ. Μητσιόπουλου, ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο 18χρονος στη συνέχεια προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα δώσει εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι όχι μόνο δεν γνωρίζει την κοπέλα, αλλά ούτε και είχε την παραμικρή επαφή μαζί της, ενώ προτίθεται να προσκομίσει στοιχεία τέτοια, που να αποδεικνύουν την αθωότητά του.
newsbeast

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!


ΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 1000 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜ”Ε”. ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

 • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
 • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
 • ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
 • ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
 • ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
 • ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
 • Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
 • ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Εδώ και ημέρες, ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.
Παρ’ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!
ΤΟ κτίριο στην οδό Vignerons 1A όπου στεγάζεται η εταιρεία του Α. Παπανδρέου
Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε την εταιρεία που διατηρεί ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου στην Ελβετία, με μοναδικούς εταίρους αυτόν και την σύζυγο του κυρία Μαριάνθη Αλεξίου.
Δείτε τα στοιχεία της εταιρείας:
Κλικ στην εικόνα για να δείτε καθαρά τα στοιχεία. 
Η εταιρεία λοιπόν ονομάζεται Institute for Climate and Energy Security
Όνομα που ξεκάθαρα ταυτίζεται με το ακρωνύμιο “I4CENSE”, το δημοσιοποιημένο όνομα της εταιρείας δηλαδή, μέσω της οποίας λαμβάνονται χορηγίες από κρατικούς φορείς, οργανισμούς αλλά ακόμα και τη …SIEMENS!
Συνεχίζοντας την έρευνα διαπιστώσαμε ότι η επωνυμία της εταιρείας δεν βρισκόταν γενικώς στον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά και στην συγκεκριμένη διεύθυνση δεν φαινόταν εταιρεία με αυτό το όνομα.
Σε αυτοψία λοιπον που κάναμε στο κτίριο (φωτό), είδαμε ότι όντως δεν υπήρχε ούτε ταμπελάκι, ούτε καν κουδούνι (!). Βλέποντας ότι ως αποδέκτη αλληλογραφίας ο κύριος Παπανδρέου είχε δηλώσει το όνομα Etude Häsler, είδαμε ότι στο ίδιο κτίριο στεγάζεται το γνωστό δικηγορικό γραφείο H&B LAW, (κλικ στην φωτό για μεγένθυση), όπου υπεύθυνος είναι ο κύριος Hasler Marc. Την αυτοψία επιβεβαιώνει και η καταχώρηση στον τηλεφωνικό κατάλογο.
Η εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, στεγάζεται στο δικηγορικό γραφείο H&B LAW, γραφείο που φημίζεται για τις δραστηριότητες τους σε …Venture Capitals, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, δραστηριότητες με μεγάλη ζήτηση από ανθρώπους με διαθέσιμα κεφάλαια, για τους οποίους η Ελβετία είναι ακόμα “ασφαλές λιμάνι”. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία έχει ειδικό division για Ρώσους πελάτες.
Το τι είδους εταιρείες στεγάζονται σε δικηγορικά γραφεία με τέτοιον τρόπο, ρωτήστε κάποιους ειδικούς να σας διαφωτίσουν όσοι δεν το γνωρίζετε.
Δείτε σκαναρισμένα αποσπάσματα του καταστατικού της εταιρείας, με την επίσημη σφραγίδα του Ελβετικού κράτους και τις υπογραφές τους.  Το καταστατικό είναι στην διάθεση των αρχών και των ΜΜΕ που θα θελήσουν να παρουσιάσουν το θέμα, αλλά κυρίως στην διάθεση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στο μνημόνιο δεν γνωρίζατε τι ψηφίζατε κύριοι. Τώρα δεν μπορείτε να επικαλεστείτε άγνοια.
Ένα μεγάλο Μπράβο στους φίλους του Ολυμπία για την ανιδιοτέλεια και την αυτοθυσία τους.
Ένα μεγάλο Μπράβο στο παλικάρι που λέγεται ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Από το θάρρος και την μπέσα ενός άνδρα ξεκίνησαν όλες οι αποκαλύψεις αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις. ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ IJ PARTNERS ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ LEHMAN BROTHRS.
ΥΓ. Κύριε Κλέωνα, θα μας πείτε τώρα που στέλνατε τα λεφτά για τις χορηγίες; “Άστους, μην ασχοληθείς, αυτοί είναι περιθωριακοί!!”


Τα υπόλοιπα στοιχεία εδώ:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… αλλά έχει ένα πρόβλημα.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!
http://olympia.gr 

η ενωση πληρωματων ρυμουλκων-ναυαγοσωστικων πουλησε την αυριανη απεργια


κατα τη χθεσινη ψηφοφορια του νεου διοικητικου σωματος της ενωσης και με ψηφους 7 κατα και 4 υπερ αποφασιστικε να μην συμμετεχει στην 48ωρη απεργια ο κλαδος των ρυμουλκων και των ναυαγοσωστικων.
κατα τη χθεσινη ψηφοφορια του νεου διοικητικου σωματος της ενωσης και με ψηφους 7 κατα και 4 υπερ αποφασιστικε να μην συμμετεχει στην 48ωρη απεργια ο κλαδος των ρυμουλκων και των ναυαγοσωστικων.
Να σημειωθει πως το σαββατο ψηφησαν τα μελη για την εκλογη του νεου σωματος το οποιο εχει 6 μελη απο μια συγκεκριμενη εταιρια ρυμουλκων που εχει υπογραψη συμβαση με τη γνωστη cosco για μεγαλο χρονικο διαστημα.προυποθεση για την υπογραφη της συμβασης αυτης ηταν η εταιρια ρυμουλκων να πληρωνει τους εργατες της βαση συλλογικης συμβασης για να μην προχωρανε σε απεργιες και τα καραβια της cosco εχουν καθυστερηση.
Και ενω ζουμε σε μια εποχη αλλαγων προς το κακιστο εργατες-ναυτικοι ψηφισαν κατα της αυριανης απεργιας με τη δικαιολογια πως μετα την εκλογη του 11μελους σωματος δεν εχουν εκλεξει προεδρειο και αν αποφασιζαν υπερ της απεργιας τοτε αυτη η αποφαση θα μπορουσε να προσβληθει απο καποιον-μαλλον απο τις εταιριες ρυμουλκων.
Δηλαδη η αποφαση κατα της απεργιας δεν μπορει να προσβληθει??
Η αλλη δικαιολογια ειναι πως δεν τους αφορουν και πολυ τα θεματα του μεσοπροθεσμου δηλαδη δεν εχουν να κανουν με το κλαδο τους.Η μειωση της συνταξης  των ναυτικων κατα 6% και ολοι οι κεφαλικοι φοροι που καθε πολιτης θα πληρωσει ,αυτα δεν ειναι για σας?μηπως ζητε αλλου??Και πως καλυτερα να κρατησουν τις δυναμεις τους για τους αγωνες που ερχονται και θαναι πολλοι.
Μα ολοι μαζι δεν ειναι καλυτερα?πως αργοτερα θα περιμενετε να σας καταλαβει ο αγροτης και ο νησιωτης οταν τα ρυμουλκα θα απεργουν και τοτε δεν θα μπαινουν τα πλοια στα λιμανια και δεν θα ξεφορτωνουν τα τανκερς και δεν θα φορτωνουν τα μικρα γκαζαδικακια για να μεταφερουν καυσιμα .
Ντροπη σε αυτους που δεν συμπλεουν-και ειναι και ναυτικοι-με τις απεργιακες κινητιποιησεις για λογους που δεν υπαρχουν καν.
Ψευτες-λερες-εργατορουφιανοπατερες
Γενικη απεργια διαρκειας
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1311752 

Στην αγορά καταδυτικού τουρισμού εισέρχεται η Αλόννησος

Ικανοποίηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, ο οποίος είχε παρέμβει προσωπικά στον κ. Π. Γερουλάνο

Τον δρόμο για την ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού στην Αλόννησο ανοίγει η απόφαση του Υπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Παύλου Γερουλάνου να εγκρίνει την αναοριοθέτηση του ενάλιου αρχαιολογικού χώρου Βορείων Σποράδων (Αλοννήσου) ως προς 14 περιοχές στις ακτογραμμές των νήσων Αλοννήσου, Περιστέρας, Μικρού και Μεγάλου Αδελφιού.


«Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση, μια απόφαση που είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων προσπαθειών της αιρετής Περιφέρειας, της δημοτικής αρχής, των φορέων και των κατοίκων της Αλοννήσου, μια απόφαση που δίνει επιτέλους τη δυνατότητα σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του τόπου μας να εισέλθει δυναμικά στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά του καταδυτικού τουρισμού σε μια χρονική στιγμή που οι προοπτικές είναι ευοίωνες λόγω των εξελίξεων στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική», δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος είχε παρέμβει για το θέμα στον Υπουργό κ. Παύλο Γερουλάνο κατά τη συνάντησή τους και του είχε στείλει σχετικό υπόμνημα.

Αναλυτικά, οι 14 περιοχές στις ακτογραμμές των νήσων Αλοννήσου, Περιστέρας, Μικρού και Μεγάλου Αδελφιού, στις οποίες κατόπιν υποθαλάσσιας έρευνας δεν εντοπίστηκαν ενάλιες αρχαιότητες είναι οι εξής:

- Ακτογραμμή βόρεια της Στενής Βάλλας της Νήσου Αλοννήσου, από το ακρωτήριο Απύθμενος έως το χώρο που βρίσκεται αμέσως βόρεια από την παραλία του Αγ. Δημητρίου της Νήσου Αλοννήσου,
- Περιοχή Γλύφα, βόρεια της Στενής Βάλλας στη Νήσο Αλόννησο,
- Ακτογραμμή νότια από τη Στενή Βάλλα, από Άγ. Πέτρο έως Σπιθάρι στη Νήσο Αλόννησο,
- Όρμος Σπαρτίνα της Νήσου Αλοννήσου,
- Όρμος Μηλιάς – Σπαρτίνας και η Ξέρα ανοιχτά του όρμου Μηλιάς – Σπαρτίνας στη Νήσο Αλόννησο
- Όρμοι Ρουσούμ Γυαλός και Βότση της Νήσου Αλοννήσου,
- Όρμοι μικρού Μουρτιά της Νήσου Αλοννήσου,
- Ξέρα ανοιχτά του Όρμου Μικρού Μουρτιά στη Νήσο Αλόννησο,
- Όρμος Καλής Βολής στη Νήσο Αλόννησο,
- Όρμος Μαύρου Κάβου στη Νήσο Περιστέρα,
- Όρμος Κλήμα της Νήσου Περιστέρας
- Νότια πλευρά του όρμου Βασιλικού, στην περιοχή που εκτίνεται μεταξύ των τοπωνυμιών Ξύλο και Βουρλιά στη Νήσο Περιστέρα,
- Ακτογραμμή ανατολικά της Νήσου του Μεγάλου Αδελφιού
- Θαλάσσιος δίαυλος των νήσων Μικρό και Μεγάλο Αδέλφι

“Οι λαοί έχουν τη δύναμη. Δεν παραδίνονται ποτέ. Οργάνωση-Αντεπίθεση”."The people have power. Not ever delivered. Tour-Counterstrike ".

 
Το ΠΑΜΕ σήμερα με μια συμβολική κινητοποίηση ανάρτησε πανό στην Ακρόπολη με σύνθημα (σε Ελληνικά-Αγγλικά), “Οι λαοί έχουν τη δύναμη. Δεν παραδίνονται ποτέ. Οργάνωση-Αντεπίθεση”. Καλούμε τον εργαζόμενο λαό, τη νεολαία, τους ανέργους, τις γυναίκες σε λαϊκό ξεσηκωμό. Δυναμώνουμε την πάλη μας με τους λαούς όλου του κόσμου ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα που πτωχεύουν το λαό
Απαντάμε δυναμικά, αποφασιστικά με τη μαζική μας συμμετοχή στη 48ωρη απεργία.
Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, την Τρίτη 28/6 και την Τετάρτη 29/6 στις 10πμ στην Ομόνοια. Την Τρίτη 28/6 στο μεγάλο συλλαλητήριο στους Στύλους του Ολυμπίου Δίος στις 7μμ.
Το Γραφείο Τύπου
PAME today with a symbolic mobilization posted banners on the Acropolis with the slogan (in Greek-English), "The people have power. Not ever delivered. Tour-Counterstrike. " We the working people, youth, unemployed, women in popular uprising. Raise our struggle with the peoples of the world against capitalist savagery.
Do not cross the brutal measures bankrupt people
Respond dynamically determined by the massive participation in our 48-hour strike.
All on strike concentrations of GO, Tuesday 28 / 6 and Wednesday 29 / 6 at 10am at Omonia. On Tuesday 28 / 6 in the big rally in the Temple of Zeus at 7pm.
Press Office

ΤΟ SKOPELOSNEWS ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ

Βίντεο για 28 - 29 Ιούνη ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ !!

Το στόμα μας ΔΕΝ το έχουμε ΜΟΝΟ για να τρώμε, να φιλάμε, να το βάφουμε με κραγιόν κλπ κλπ....αλλά και για να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ που κάποιοι μας τα στερούν! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ! ! ! !

Ολα τα νησια στο ποδι. με πρώτο νησί την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΟΠΕΛΟ!

Το μεσοπρόθεσμο χτυπά διπλά τους εποχικούς εργατοϋπαλλήλους.
Η εξαθλίωση του νησιωτικού πληθυσμού είναι στο επίκεντρο.
Δίχως επίδομα ανεργίας, ο νησιωτικός πληθυσμός θα αναγκαστεί να πουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί τη γη και τα σπίτια του για να επιβιώσει.

Όλα τα νησιά να νεκρώσουν.

Ξενοδοχεία, μαγαζιά, καράβια, κλειστά όλα.
 

και αφήστε τα εκβιαστικά διλήμματα μην στεναχωρήσουμε τους ξένους τουρίστες καλλίτερα να στεναχωρηθούν αυτή πάρα να κλαίμε εμείς  και τα παιδιά μας για όλοι μας την Ζωή
άντε επιτέλους σταματήστε να είστε κώλο ΓΛΕΙΦΤΕΣ ....
 

Λήξη μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως – νέοι πτυχιούχοι και διπλωματούχοι

Έληξε με επιτυχία η εφετινή (2010 – 2011) πέμπτη χρονιά λειτουργίας της επίσημης Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ», η οποία είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και εντεταγμένη στα Μουσικά Εκπαιδευτήρια της Πατρίδος μας.

Στην έδρα της Σχολής, τα Ψαχνά, αλλά και τα παραρτήματα της Χαλκίδος, της Νέας Αρτάκης, της Ιστιαίας, της Σκιάθου, της Γλώσσας Σκοπέλου, του Προκοπίου, της Ερετρίας, της Αμαρύνθου και του Αγίου Νικολάου Μπούρτζι, τα οποία λειτούργησαν, φοίτησαν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ συνολικά 350 περίπου μαθητές, οι οποίοι υποβλήθηκαν και στις νόμιμες Εξετάσεις κατά την διάρκεια του Ιουνίου και οι περισσότεροι προήχθησαν στο επόμενο έτος.

Μάλιστα, δύο από αυτούς, οι κ. Γεράσιμος Παπαδόπουλος και Νικόλαος Μπούρης και έλαβαν Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Ιωάννης Δέδες (υιός του Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος κ. Αναστασίου Δέδε) έλαβε Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής και ο κ. Ιωάννης Μπατζάκης Πτυχίο Ιεροψάλτου όλα αναγνωρισμένα από την Εκκλησία και το Ελληνικό Κράτος, ύστερα από ειδικές Διπλωματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις, αντιστοίχως, οι οποίες έλαβαν χώρα την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 το απόγευμα στην πάντοτε φιλόξενη Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος.
Την τιμητική Προεδρία της Εξεταστικής Επιτροπής είχε ο ευρισκόμενος στην Χαλκίδα κ. Γρηγόριος Στάθης – Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Βυζαντινής Μουσικολογίας, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ήταν οι Πρωτοψάλτες και Καθηγητές κ. Αχιλλέας Χαλδαιάκης, κ. Σπυρίδων Παυλάκης, κ. Θεοδόσιος Στεργιόπουλος, κ. Γεώργιος Καραγκούνης, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γρηγόριος Κακούρης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής κ. Γρηγόριος Αναστασίου. Τιμητική θέση στην Επιτροπή, ακόμη, κατείχε ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού μας Ναού κ. Αναστάσιος Δέδες, ενώ στις εξετάσεις παρίσταντο και οι Καθηγητές της Μουσικής κ. Δημήτριος Μπαλαγεώργος, Πρωτοψάλτης του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Κάτω Κηφισιάς και κ. Δήμος Τσίμπος, Λαμπαδάριος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Χαλκίδος.
Τον απουσιάζοντα σε συνοδικά καθήκοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, εκπροσώπησε, μεταφέροντας τις ευχές και τα συγχαρητήρια του προς όλους, ο Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης (ο οποίος μαζί με τον Πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Χαλκίδος και Καθηγητή κ. Σπυρίδωνα Σιμιτζή πλαισιώνουν τον Μητροπολίτη μας στην διοίκηση της Σχολής).
Η Σχολή θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, συν Θεώ, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2011.Λήξη μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως – νέοι πτυχιούχοι και διπλωματούχοι
Έληξε με επιτυχία η εφετινή (2010 – 2011) πέμπτη χρονιά λειτουργίας της επίσημης Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ», η οποία είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και εντεταγμένη στα Μουσικά Εκπαιδευτήρια της Πατρίδος μας.
Στην έδρα της Σχολής, τα Ψαχνά, αλλά και τα παραρτήματα της Χαλκίδος, της Νέας Αρτάκης, της Ιστιαίας, της Σκιάθου, της Γλώσσας Σκοπέλου, του Προκοπίου, της Ερετρίας, της Αμαρύνθου και του Αγίου Νικολάου Μπούρτζι, τα οποία λειτούργησαν, φοίτησαν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ συνολικά 350 περίπου μαθητές, οι οποίοι υποβλήθηκαν και στις νόμιμες Εξετάσεις κατά την διάρκεια του Ιουνίου και οι περισσότεροι προήχθησαν στο επόμενο έτος.
Μάλιστα, δύο από αυτούς, οι κ. Γεράσιμος Παπαδόπουλος και Νικόλαος Μπούρης και έλαβαν Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Ιωάννης Δέδες (υιός του Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος κ. Αναστασίου Δέδε) έλαβε Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής και ο κ. Ιωάννης Μπατζάκης Πτυχίο Ιεροψάλτου όλα αναγνωρισμένα από την Εκκλησία και το Ελληνικό Κράτος, ύστερα από ειδικές Διπλωματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις, αντιστοίχως, οι οποίες έλαβαν χώρα την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 το απόγευμα στην πάντοτε φιλόξενη Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος.
Την τιμητική Προεδρία της Εξεταστικής Επιτροπής είχε ο ευρισκόμενος στην Χαλκίδα κ. Γρηγόριος Στάθης – Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Βυζαντινής Μουσικολογίας, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ήταν οι Πρωτοψάλτες και Καθηγητές κ. Αχιλλέας Χαλδαιάκης, κ. Σπυρίδων Παυλάκης, κ. Θεοδόσιος Στεργιόπουλος, κ. Γεώργιος Καραγκούνης, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γρηγόριος Κακούρης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής κ. Γρηγόριος Αναστασίου. Τιμητική θέση στην Επιτροπή, ακόμη, κατείχε ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού μας Ναού κ. Αναστάσιος Δέδες, ενώ στις εξετάσεις παρίσταντο και οι Καθηγητές της Μουσικής κ. Δημήτριος Μπαλαγεώργος, Πρωτοψάλτης του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Κάτω Κηφισιάς και κ. Δήμος Τσίμπος, Λαμπαδάριος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Χαλκίδος.
Τον απουσιάζοντα σε συνοδικά καθήκοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, εκπροσώπησε, μεταφέροντας τις ευχές και τα συγχαρητήρια του προς όλους, ο Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης (ο οποίος μαζί με τον Πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Χαλκίδος και Καθηγητή κ. Σπυρίδωνα Σιμιτζή πλαισιώνουν τον Μητροπολίτη μας στην διοίκηση της Σχολής).
Η Σχολή θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, συν Θεώ, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2011.

Η νυφική φορεσιά της Σκοπέλου

Η παλιά φορεσιά της Σκοπέλου είναι μια από της σπουδαιότερες του ελληνικού χώρου λόγω τις εντυπωσιακής εμφάνισης και της ποικιλίας των φουστανιών, κοσμημάτων και άλλων εξαρτημάτων. Στο νησί υπάρχουν επτά διαφορετικές ενδυμασίες : η νυφική στολή, η καθημερινή και οι γιορτινές.


Η νυφική είναι η κυριότερη με επιρροές από τη δύση και παίρνει την οριστική της μορφή το 18ο αιώνα με πλούσιο στολισμό στο στήθος και το κεφάλι.

Άλλη επίσημη στολή της Σκοπέλου είναι η «άσπρη βόλτα». Η «μαύρη βόλτα» ήταν η στολή των παντρεμένων γυναικών για ειδικές όμως περιπτώσεις. Άλλη σκοπελίτικη στολή ήταν η «άσπρη φουστάνα» που φοριόταν σε γιορτές ή τις Κυριακές χωρίς να έχει την ίδια επισημότητα με τις άλλες.

Η καθημερινή σκοπελίτικη στολή μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες: την κυριακάτικη και τη συνηθισμένη που τη φορούσαν για να κάνουν δουλειές. Τέλος η καθημερινή στολή της Γλώσσας διαφέρει αρκετά από αυτή της πόλης της Σκοπέλου και φοριέται από τις ηλικιωμένες μέχρι σήμερα.

Η αντρική φορεσιά, η «βράκα» καταργήθηκε σχετικά πολύ νωρίς στη Σκόπελο. Κύρια χαρακτηριστικά της είναι το σταυρωτό γιλέκο, η φουσκωτή μπρος και πίσω βράκα, το πολύχρωμο ζωνάρι και η «τσάκα», ένα είδος σακακιού.

Πηγή: Σκοπέλου Λαϊκός Πολιτισμός, Αδαμαντίου Σάμψων.
Σκόπελος 1995
Λαογραφικό Μουσείο Σκοπέλου

πηγή
 
 
 Μόρκο ή βόλτα,  το νυφιάτικο και πιο επίσημο φουστάνι (φ'σταν) της Σκοπέλου, μαζί με τη στόφα, από την οποία διαφοροποιείται λόγω του κεντητού του ποδόγυρου. Ετυμολογείται από το γαλλικό "moricaux", που δηλώνει το πολύ σκούρο, μαυριδερό χρώμα. Πράγματι, τα παλιότερα φουστάνια είχαν και πολύ σκούρο καφέ χρώμα. Πρόκειται για φουστάνι αναγεννησιακού τύπου, με τιράντες, φαρδιά πτυχωτή φούστα από μαύρο ατλάζι και κεντητό φαιοπράσινο ποδόγυρο. Κάτω από το στρογγυλό άνοιγμα του στήθους ο υποτυπώδης μπούστος έχει ύψος μόλις 1,5εκ., ενώ στην πλάτη, κάτω από τις τιράντες, φτάνει τα 10εκ. Στην πίσω αριστερή πλευρά υπάρχει μικρό άσπρο κουμπάκι για το κούμπωμα της τιράντας και μπροστά, στο ύψος των ώμων, μικρή θηλιά. Εσωτερικά, ο μπούστος είναι φοδραρισμένος με υπόλευκο βαμβακερό ύφασμα. Η φούστα είναι πτυχωμένη σε αναρίθμητες πτυχές, με πλάτος μικρότερο από 1εκ. Πάνω από τον ποδόγυρο και σε ύψος 9εκ., η φούστα έχει ενισχυθεί με διπλό ύφασμα. Ο ολοκέντητος ποδόγυρος έχει ύψος 53εκ. και είναι φοδραρισμένος με αστάρι. Είναι φτιαγμένος από πέντε φύλλα (1,13-1,32μ.) τοποθετημένα οριζόντια "κόντρα" και έχει περιφέρεια 6,34μ. Το φυτικό μοτίβο του κεντήματος είναι μεγάλο, με έντονα χρώματα. Αναπαριστά γλάστα με λουλούδια, σε παραλλαγή του διακοσμητικού μοτίβου της στόφας (βλ. Α.Τ.Α. 11478). Από στυλιζαρισμένη γλάστρα με λαβές υψώνονται ημικυκλικά κλαδιά. Από αυτά φυτρώνουν δύο συμμετρικά πλαϊνά άνθη και ένα κεντρικό μεγάλο. Στα πλάγια του λουλουδιού,απεικονίζονται δύο φυγόκεντρα φυλλοφόρα κλαδιά και στην κορυφή του, τρία λουλούδια. Από τη βάση της γλάστρας ξεφυτρώνουν σχηματικά κλαδάκια. Την πολυχρωμία του κεντήματος, με πλακέ βελονιά, φτιάχνουν το έντονο χρυσοκίτρινο (γλάστρα), το φωτεινό πράσινο (κλαδιά), το βυσσινί, το ροδί και το άσπρο (λουλούδια). Τα μοτίβα είναι ανά δύο σειρές παράλληλα, έτσι που δεν μένουν ενδιάμεσα κενά και ο ποδόγυρος καλύπτεται σχεδόν ολόκληρος. Το κέντημα κάθε φύλλου γινόταν σε τελάρο πάνω στο οποίο στερεωνόταν το λεπτό χαρτί, διάτρητο από τα περιγράμματα του σχεδίου. Περνώντας τα περιγράμματα με άσπρο σαπούνι, το σχέδιο αποτυπωνόταν στο ύφασμα. Το κέντημα αναλάμβαναν ειδικές κεντήστρες ή οι γυναίκες που θα το φορούσαν. Η πτύχωση του φουστανιού, το βόλτιασμα, γίνεται από τις ίδιες τις γυναίκες. Με κρεμασμένο το φουστάνι σε κρεμάστρα και ξεκινώντας από ψηλά, πρώτα στην μπροστινή και ύστερα στην πίσω όψη, επαναλάμβαναν ανά δέκα εκατοστά την ίδια διαδικασία: τρύπωναν πατώντας τη βελόνα ανά δύο εκατοστά, σούρωναν το τρύπωμα και πλισάριζαν βρέχοντας τα δάχτυλά τους σε διάλυμα κόλλας. Όταν ολοκλήρωναν το τρύπωμα και το πλισάρισμα άφηναν το φουστάνι να στεγνώσει. Τυλιγμένο σε σεντόνι, το φουστάνι έμενε τρυπωμένο ώσπου να φορεθεί.

πηγή

Εξώδικο «Αγανακτισμένων» στους βουλευτές Μαγνησίας

«ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ» ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ
«Δεν μας εκπροσωπείτε πλέον», δηλώνουν ρητά και κατηγορηματικά προς τους βουλευτές της Μαγνησίας, Ροδούλα Ζήση, Κώστα Καρτάλη, Θανάση Νάκο και Παύλο Μαρκάκη, οι «Αγανακτισμένοι Πολίτες της Μαγνησίας», με εξώδικη δήλωσή τους, μέσω της οποίας τους θέτουν προ των ευθυνών τους και προειδοποιούν με άσκηση κάθε νόμιμου μέσου σε περίπτωση που ψηφίσουν υπέρ του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της Κυβέρνησης.
«Ραβασάκι» από τους «Αγανακτισμένους του Βόλου», παρέλαβαν οι βουλευτές Μαγνησίας, Ροδούλα Ζήση, Κώστας Καρτάλης, Θανάσης Νάκος και Παύλος Μαρκάκης. Με εξώδικη δήλωσή τους, οι «Αγανακτισμένοι», επιχειρούν να πατήσουν «φρένο», στην... τρελή κούρσα των δυσβάστακτων για τους πολίτες νέων μέτρων που προβλέπει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της Κυβέρνησης.
Μετά τη λαϊκή συνέλευση των αγανακτισμένων στην παραλία του Βόλου, στις 21 Ιουνίου, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, υπέγραψαν εξώδικη δήλωση- διαμαρτυρία, κατά των τεσσάρων βουλευτών της Μαγνησίας. Το εξώδικο κοινοποιείται επίσης στον πρόεδρο της Βουλής, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Όπως αναφέρουν οι «αγανακτισμένοι», «αποστολή των βουλευτών είναι η υπεράσπιση του Συντάγματος, της Εθνικής Κυριαρχίας και των συμφερόντων του λαού», ζητήματα τα οποία διακυβεύονται τόσο με την υπογραφή του Μνημονίου όσο και με την επικείμενη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Οι «αγανακτισμένοι» καλούν τους βουλευτές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και τους καθιστούν «υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του ελληνικού λαού εάν με την ψήφο τους συναινέσουν σε οποιοδήποτε νέο Μνημόνιο».
Προειδοποιούν δε, με άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος των βουλευτών «για οποιαδήποτε εθνική, ηθική, υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο που έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων πολιτών».
Οι αγανακτισμένοι δηλώνουν με το εξώδικο ότι οι βουλευτές δεν έχουν καμία εκ μέρους τους εντολή για ψήφιση οποιουδήποτε νέου Μνημονίου και άρουν οποιαδήποτε τέτοια εντολή από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τους. «Δεν μας εκπροσωπείτε», αναφέρεται με κεφαλαία γράμματα στο εξώδικο.
ELEYTHERIA

Σύλληψη Κυβερνήτη Ιστιοφόρου σκάφους στη ΣκιάθοΣυνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, ο 54χρονος Κυβερνήτης του Ε/Π-Τ/Ρ-Ι/Φ σκάφους «ΠΡΙΤΙ ΛΕΪΝΤΙ» Ν.Π 6670, στο λιμάνι της Σκιάθου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα έγγραφα του σκάφους βρέθηκε να διαθέτει πλαστογραφημένη την ημερομηνία λήξης της άδειας επαγγελματικού πλοίου αναψυχής καθώς και την αντίστοιχη ημερομηνία λήξης της επαγγελματικής άδειας επί του Ειδικού Έντύπου Πληροφοριακών Στοιχείων Επαγγελματικού Πλοίου Αναψυχής.
Το «ΠΡΙΤΙ ΛΕΪΝΤΙ» είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και ενώ τελούσε υπό απαγόρευση απόπλου, λόγω οφειλών τελών προς τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, ενώ ο ανωτέρω Κυβερνήτης, πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.!Ημερομηνία: 09.06.2011
Αρ. Πρωτ.: 941
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σκοπέλου
ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σκοπέλου, έχοντας υπόψη:
α) Το ΠΔ 413/06.11.1995 (ΦΕΚ 238Α/16.11.1995) «Σύσταση ενιαίας επιχείρησης ύδρευσης
αποχέτευσης με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
του Νομού Μαγνησίας», όπως τροποποιήθηκε με το ΠΔ 231/10.06.1996 (ΦΕΚ 177Α/
31.07.1996) και την απόφ. 13396/23.12.1998 του ΓΓ Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΦΕΚ 69Β/
28.01.2000).
β) το άρθρο 3 §1 του Ν. 1069/1980 «Διοικητικόν Συμβούλιον της Επιχειρήσεως» (ΦΕΚ 191Α/
1980).
γ) Την απόφ. 8/22.01.2011 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκοπέλου περί «ορισμού
μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Σκοπέλου».
δ) Το προφορικό αίτημα του Γεν. Δ/ντή για νομική υποστήριξη επί της αιτήσεως με αρ. πρωτ.
933/08.06.2011 της επιχείρησης Άγγελος Φάλκος & ΣΙΑ Ε.Ε. - Ξενοδοχείο «Ακτή Πανόρμου».
ε) το άρθρο 5 §4 εδάφιο β του Ν. 1069/80 σύμφωνα με το οποίο ο Πρόεδρος «δύναται εν
προφανεί κινδύνω εκ της αναβολής και άνευ αποφάσεως του Δ.Σ. να εγείρη και αντικρούη
αγωγάς και ασκή ένδικα μέσα, να διορίζη πληρεξουσίους και να προβαίνει εις πάσαν
δικαστικήν ή εξώδικον πράξιν προστατευτικήν των συμφερόντων της επιχειρήσεως, των
πράξεων τούτων υποβαλλομένων αμέσως εις το Συμβούλιον προς έγκρισιν».
αποφασίζει
Αναθέτει τη σύνταξη γνωμοδότησης επί της αιτήσεως με αρ. πρωτ. 933/08.06.2011 της επιχεί-
ρησης Άγγελος Φάλκος & ΣΙΑ Ε.Ε. - Ξενοδοχείο «Ακτή Πανόρμου», στον δικηγόρο Βόλου Κων-
σταντίνο Π. Σκούρα με ΑΜ 467.
Η παρούσα να εισαχθεί προς έγκριση στην αμέσως επομένη συνεδρίαση του ΔΣ.
O Πρόεδρος
Αθανάσιος Δ. Φαδάκης

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ ΜΕ 771,34 €) Κινητά Τηλέφωνα ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ

Είδος: ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝΛήψη Αρχείου

ΓΙΑΤΊ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ ?


ΒΡΟΜΆΕΙ ΜΠΑΡΟΎΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΊΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ 
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΛΕΤΆ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΟΥ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΟΕΟ


ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
Απόφαση 42/2011 Έγκριση τιμολογίωνα που έχουν εκδοθεί από 01.01.2011 έως 15.03.2011
Είδος: ΛΟΙΠΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣΛήψη Αρχείου

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΆΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ BLOG http://www.skopelos.gov.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=500&Itemid=599
ΕΠΙΘΥΜΟΎΜΕ ΝΑ ΒΆΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ  ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΑΔΑΚΗ http://skopelos-news.blogspot.com/2011/06/blog-post_7830.html
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΈΝΤΙΜΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

ΜΑΓΑΖΊ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ ΛΙΓΟ

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ 10:00 στην παραλία

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα


Απεργιακές συγκεντρώσεις, για το πρωί και το απόγευμα, έχουν οριστεί σε ολόκληρη τη χώρα για αύριο, Τρίτη 28 Ιούνιου και για την Τετάρτη 25 του μηνός εν όψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν σε 65 πόλεις της χώρας και αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 28 Ιουνίου

Αθήνα: 10:00 Ομόνοια – 19:00., Στύλους του Ολυμπίου Διός
Θεσσαλονίκη: 10:30., Άγαλμα Βενιζέλου – 19:00 στο ίδιο μέρος
Πειραιάς: 10:00 πλατεία ΗΣΑΠ
Νάουσα: 10:00 πλατεία Καρατάσου
Έδεσσα: 11:00 μικροί καταρράκτες
Κιλκίς: 10:30 πλατεία Ειρήνης
Βέροια: 10:30 πλατεία Ωρολογίου
Πολύγυρος: 10:30 μπροστά στο Δημαρχείο
Κατερίνη: 10:30 κεντρική πλατεία
Σέρρες: 10:00 πλατεία Ελευθερίας
Κοζάνη: 10:30 πεζόδρομο - 20:00 κεντρική πλατεία
Πτολεμαΐδα: 10:30 παλιό πάρκο – 20:00 κεντρική πλατεία
Φλώρινα: 11:00 κεντρική πλατεία – 19:30 κεντρική πλατεία
Καστοριά: 10:30 πρώην Νομαρχία
Γρεβενά: 10:30 πλατεία Λαχαναγοράς
Αλεξανδρούπολη: 10:00 στον ΟΤΕ – 20:00 Δημαρχείο
Κομοτηνή: 10:00 στον ΟΤΕ – 19:30 κεντρική πλατεία
Ξάνθη: 10:00 κεντρική πλατεία – 19:30 κεντρική πλατεία
Καβάλα: 11:00 κεντρική πλατεία
Δράμα: 10:00 ΔΕΥΑΔ – 20:00 κεντρική πλατεία
Γιάννενα: 10:30 Δημαρχείο
Άρτα: 10:00 Εργατικό Κέντρο
Πρέβεζα: 10:00 παλιά ΚΤΕΛ
Ηγουμενίτσα: 10:00 πεζόδρομο
Αγρίνιο: 9:30 κεντρική πλατεία
Μεσολόγγι: : 9:30 κεντρική πλατεία
Ναύπακτος: : 9:30 πλατεία Κεφαλόβρυσου
Αμφιλοχία: : 9:30 Κόμβος
Κέρκυρα: 10:00 πλατεία Σαρόκο
Λευκάδα: : 9:30 Άγιος Μηνάς
Λάρισα: 10:00 κεντρική πλατεία
Βόλος: 10:00 πλατεία Πανεπιστημίου
Τρίκαλα: 10:00 κεντρική πλατεία
Καρδίτσα: 10:00 κεντρική πλατεία
Φάρσαλα: 10:00 πλατεία Δημαρχείου
Αλμυρός: 10:00 κεντρική πλατεία
Σκόπελος: 10:00 παραλία
Πάτρα: 10:00 πλ. Γεωργίου – 19:00 πλ. Ομονοίας,19:00 πλ. Αγ. Σοφίας
Αίγιο: 10:00 πλατεία Λαύρας
Καλαμάτα: 10:00 κεντρική πλατεία, 20:00 κεντρική πλατεία
Πύργος: 10:00 πλατεία ΟΤΕ
Τρίπολη: 10:00 πλατεία Πετρινού
Σπάρτη: 10:00 κεντρική πλατεία
Κόρινθος: 10:00 πεζόδρομος Εθνικής Αντίστασης και Πυλαρηνού
Αργος: 10:00 πλ. Αγίου Πέτρου
Κεφαλονιά: 10:30 ΕΚ Κεφαλονιάς - Ιθάκης
Ζάκυνθος: 10:30 παλιό ΕΚ Ζακύνθου
Χαλκίδα: 11:00 πλατεία Αγοράς
Αλιβέρι: 10:30 πλατεία Πολυτεχνείου (Εμπορική Τράπεζα)
Λιβαδειά: 10:30 πλατεία Εθνικής Αντίστασης
Θήβα: 10:30 πεζόδρομο
Ιστιαία: 11:00 κεντρική πλατεία
Λαμία: 10:00 πλατεία Πάρκου
Άμφισσα: 19:00 Μώλο Ιτέας
Ηράκλειο: 10:00 πλ. Ελευθερίας
Χανιά: 10:00 Νέα Καταστήματα
Ρέθυμνο: 10:00 Δημαρχείο
Αγ. Νικόλαος: 11:00 Μαρίνα
Σητεία: 11:00 Πλατανάρια
Μυτιλήνη: 10:00 πλατεία Σαπφούς
Κως: 10:30 Εργατικό Κέντρο – 19:30 πλατεία Καζούλη
Ρόδος: 10:30 ξενοδοχείο «Olympic Palace»
Χίος: 10:00 είσοδο Απλωταριάς
Κάλυμνος: 10:00 κεντρική πλατεία
Λήμνος: 11:00 λιμάνι Μύρινας.

Τετάρτη 29 Ιουνίου

Αθήνα: 10:00 Ομόνοια
Θεσσαλονίκη10:30 Αγαλμα Βενιζέλου
Πειραιάς: 10:00 πλατεία ΗΣΑΠ
Γιαννιτσά: 11:00 πλατεία ΕΠΟΝ
Κιλκίς: 10:30 πλατεία Ειρήνης
Κοζάνη: 10:30 πεζόδρομο
Πτολεμαΐδα: 10:30 παλιό πάρκο
Φλώρινα: 11:00 κεντρική πλατεία
Καστοριά: 10:30 πρώην Νομαρχία
Γρεβενά: 10:30 πλατεία Λαχαναγοράς
Αλεξανδρούπολη: 10:00 στη ΔΕΗ – 20:00 Δημαρχείο
Κατερίνη: 20:00 Σιντριβάνι (πλατάνι)
Κομοτηνή: 19:30 κεντρική πλατεία
Καβάλα: 19:00 κεντρική πλατεία
Δράμα: 20:00 κεντρική πλατεία
Ξάνθη: 19:30 κεντρική πλατεία
Θάσος: 19:30 στο λιμένα (Πλάτανο)
Γιάννενα: 10:30 Δημαρχείο
Ηγουμενίτσα: 19:00 πλατεία Δημαρχείου
Αγρίνιο: 09:30 Δημαρχείο
Κέρκυρα: συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία
Λάρισα: 10:00 κεντρική πλατεία
Βόλος: 10:00 πλατεία Πανεπιστημίου
Τρίκαλα: 10:00 κεντρική πλατεία
Καρδίτσα: 20:00 πικετοφορία
Ελασσόνα: 10:00 απέναντι από το ταχυδρομείο
Πάτρα: 10:00 πλ. Γεωργίου
Αίγιο: 10:00 πλ. Λαύρας
Καλαμάτα: 10:00 κεντρική πλατεία
Πύργος: 10:00 συνοικία Λάπατο και Δεξαμενή
Σπάρτη: 10:00 κεντρική πλατεία
Κόρινθος: 10:00 Φλοίσβος
Κεφαλονιά: 10:30 ΕΚ Κεφαλονιάς - Ιθάκης
Ζάκυνθος: 10:30 παλιό ΕΚ Ζακύνθου
Άμφισσα: 10:00 πλατεία Λαού
Χαλκίδα: 21:00 παραλία Χαλκίδας (στρογγυλό)
Σάμος: 10:00 Εργατικό Κέντρο
Ικαρία: 12:00 Εύδηλος
Ρόδος: 10:30, ξενοδοχείο «Elysium»
Χίος: 10:00 είσοδο Απλωταριάς
Λέρος: 08:00 είσοδο Νοσοκομείου.

ΜΙΚΡΟΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

 Origin Time
Monday, 27 June 2011, 04:16:04 UTC
 Magnitude
M 2.3
 Latitude
38.9°N
 Longitude
23.79°E
 Depth
10 km
 Region
Greece
 Distances
40 km SE of Skiathos
51 km NNE of Chalkida
102 km N of Athina
 # of Arrivals 22
 Location Type Automatic

Χαρες και πανηγυρια στη κατοχικη κυβερνηση απο την αποφαση των εργατοπατερων στα ΜΜΜ


Σύμφωνα με τα αστικά ΜΜΕ οι συνδικαλισταραδες στα Μεσα Μαζικής Μεταφοράς τιμωντας οσα κατα καιρους "μαυρα" συμβολαια εχουν υπογραψει με τις εκαστοτε πολιτικες ηγεσίες (των οποιων ειναι γνωστα τσιρακια) αποφασισαν να τραβηξουν χειροφρενο σε ολα (χωρις καμια εξαιρεση) τα Μεσα επι ενα 48ωρο.

Τετοια αποφαση ουτε ο Παπανδρεου δεν θα την επαιρνε χωρις να καιει το χερι του την ωρα που θα εβαζε την υπογραφη του σε ενα χαρτι το οποιο επι της ουσιας αυτο που κανει ειναι να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ σε ενα τεραστιο κομματι αγωνιζωμενων ανθρωπων να κατεβουν στους δρομους την πιο κρισιμη στιγμη της μεταπολιτευσης.

Οι "κυριοι" που ελαβαν την αποφαση να ακινητοποιησουν Μετρο- Ηλεκτρικο- Λεωφορεια- Τρολεϊ ειναι το ίδιο υπολογοι με τους βουλευτες που θα υπογραψουν για το μεσοπροθεσμο. Δεν διαφερουν πουθενα και κυριως δεν διαφερουν στο μισος που τρεφουν απεναντι στην Εργατική Τάξη.

Οι εργατοπατερες στα ΜΜΜ συμπεριφερονται σαν Εφιάλτες που περήφανα δείχνουν στη κυβερνηση εναν ευκολο και αναιμακτο δρόμο προκειμενου να χτυπήσει τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που προετοιμαζονται.

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγραψει με τα μελανοτερα χρωματα την συγκεκριμενη αποφαση αλλα και τα ονοματα αυτων που την ελαβαν. Οι οποιοι, βεβαια, θα κληθουν να πληρωσουν το κοστος πολυ πιο συντομα απ' οτι υπολογιζουν.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ θα πρεπει να εναντιωθουν σε αυτη τη προδοτικη -για τους επικειμενους αγωνες του λαου- αποφαση: Θα πρεπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να λειτουργουν ολα τα Μεσα (αν ειναι δυνατον ακομα και ολοκληρο το 48ωρο) προκειμενου να βοηθησουν οσους θελουν να κατεβουν στο Συνταγμα και να παραμεινουν εκει οσο θελουν, οσο αντεχουν. Επίσης θα πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ την πραγματοποιηση 48ωρης απεργιας σε ολα τα ΜΜΜ (για παραδειγμα) την ερχομενη Δευτερα και Τριτη προκειμενου να διεκδικησουν τα ΔΙΚΑΙΑ αιτηματά τους. Τελος θα πρεπει να δωσουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ στη δημοσιοτητα τα ονοματα αυτων που ψηφισαν προκειμενουν να παρθει αυτη η καταπτυστη αποφαση.


απο in.gr
Συγκεκριμένα: οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και την Τρίτη και την Τετάρτη. Εξαιρούνται οι ειδικές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τους αθλητές των Special Olympics.
 • οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα τρόλει δεν θα κινηθούν ούτε την Τρίτη, ούτε την Τετάρτη.
 • στην 48ωρη απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να παραμείνουν ακινητοποιημένα τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς και ο Προαστιακός τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη.
 • οι εργαζόμενοι στο μετρό θα απεργήσουν όλο το 24ωρο την Τρίτη, ενώ για την Τετάρτη αποφάσισαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 16:00. Από τις 16:00 και μετά δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας  - Αεροδρόμιο, λόγω της απεργίας του ΟΣΕ.
 • ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) και του τραμ και την Τρίτη και την Τετάρτη.


υγ1: Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες αναφερουν πως μολις εγινε γνωστη η αποφαση για απεργια στα ΜΜΜ ανοιξαν δεκαδες σαμπανιες σε Κατεχακη και Λ.Αλεξανδρας!
υγ2: ΦΤΟΥ ΣΑΣ!
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1311380 

Κέρτ Ράσελ: Αγοράζει σπίτι στην Σκιάθο;

Κέρτ Ράσελ: Αγοράζει σπίτι στην Σκιάθο;
Μαγεμένοι από τις ομορφιές της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Σκιάθου φαίνεται πως είναι ο ηθοποιός Κέρτ Ράσελ και η σύζυγός του Γκόλντι Χόοουν. Το ζευγάρι έχει επισκεφθεί το νησί δώδεκα φορές, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχουν περάσει εκεί μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, το χολυγουντιανό ζευγάρι ψάχνει το δικό του ησυχαστήριο για να μην υποχρεώνονται σε φίλους τους. Έτσι, έχουν αναθέσει σε τοπικό μεσιτικό γραφείο να τους βρει ένα σπίτι της αρεσκείας τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι, αλλά εκείνοι δεν πτοούνται και ελπίζουν μέχρι την αναχώρησή τους από την Ελλάδα να έχουν βρει αυτό που τους ταιριάζει.
http://www.gossip-tv.gr 

Μέλη του ΠΑΜΕ κρέμασαν πανό στην Ακρόπολη

Περίπου 150 μέλη του ΠΑΜΕ ανέβηκαν νωρίς το πρωί στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και ανήρτησαν σε περίοπτο σημείο ένα... μεγάλο πανό, το οποίο αναφέρει στην αγγλική γλώσσα:"Οι λαοί έχουν τη δύναμη, δεν παραδίνονται ποτέ".

δεν έγινε το δρομολόγιο του ιπτάμενου δελφινιού σήμερα για ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ λόγω κακοκαιρίας


απαγορευτικό είχαμε σήμερα λόγω κακοκαιρίας

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Διαγόρα»


Οι κακές καιρικές συνθήκες ήταν η αιτία που οδήγησε το απόγευμα της Κυριακής τον πλοίαρχο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ», να μην αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Νάξου.

Η Λιμενική Αρχή του νησιού ενημέρωσε τον πλοίαρχο να μην προσεγγίσει στην προβλήτα, αλλά να αποβιβάσει τους επιβάτες του πλοίου στην Πάρο.

Συνολικά 10 άτομα αποβιβάστηκαν στην Πάρο και πρόκειται να προωθηθούν στη Νάξο, με μέριμνα της ναυτιλιακής εταιρείας, 
ZOYGKLA

Kαρπούζι ακόμη και με 6 λεπτά το κιλό!

Σε απόγνωση οι καλλιεργητές καρπουζιών


Ιδιαίτερα προβληματισμένοι εμφανίζονται οι αγρότες και κυρίως οι παραγωγοί καρπουζιών στο νομό Αχαΐας, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην καταφέρουν να πουλήσουν σε ευνοϊκή τιμή τη σοδειά τους.

Συγκεκριμένα, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η τιμή του κιλού στο καρπούζι από τα 43 λεπτά το κιλό έπεσε στα 8 λεπτά, γεγονός που, όπως εκτιμούν οι ίδιοι, καθιστά την παραγωγή τους ασύμφορη προς πώληση.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναγκάστηκαν να πουλήσουν το καρπούζι ακόμη και με 6 λεπτά το κιλό!

Πηγή: dete.gr

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗΘέλουμε να ευχαριστήσουμε  από τα βάθη της καρδίας μας  την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που με την απόφαση να μην κόβουν ληξιπρόθεσμες οφειλές χιλιάδες Έλληνες έχουμε ρεύμα . Με αυτήν την απόφαση που πηρέ η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έχει με το μέρος της όλους τους εργαζόμενους ανέργους επαγγελματίες συνταξιούχους κλπ που αδυνατούμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας  λόγο της οικονομικής πολίτικης του ΠΑΣΟΚ
είμαστε μαζί σας και σας ευχαριστούμε  
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Απαράδεκτη κ στάση και συμπεριφορά της εταιρείας NEL LINES

Απαράδεκτη κ στάση και συμπεριφορά της εταιρείας NEL LINES στους επιβάτες και πελάτες της!!! Σήμερα 26-06-2011 ήταν προγραμματισμένο το... δρομολόγιο Καβάλα-Λήμνος με το πλοιο AQUA MARIA της ανωτέρω εταιρείας στις 16:30.Ένας απο τους επιβάτες και πελάτες της εταιρείας ήμουν και εγώ. Φτάνω στο λιμάνι της Καβάλας περι τις 15:30 και έκπληκτος μαθαίνω ότι το πλοίο θα αναχωρήσει στις 23:00!! λόγω ισχυρών ανέμων στις πρώτες πρωινές ώρες και απαγορευτικού!!! Η εταιρεία μας ενημέρωσε μεσω SMS στις 15:50, για κάτι που γνώριζε απο τις 07:00!!! Θα έπρεπε να ντρέπεστε.... και να μην εκμεταλλεύεστε το μονοπωλιακό καθεστώς κύριοι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι της NEL LINES....

Αναγνώστης

Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη.Είπαμε και εμείς είναι δυνατόν ? να μην μπλέχτηκε στην ιστορία σχετικά με την υπόθεση του Άρτεμη μάτσα της σκοπέλου .και εκεί που λέγαμε μπα δεν έχει καμία συμμετοχή τσουπ η τσουπρα έβγαλε την ανακοίνωση του μεγάλου πολίτικου που θα σώσει την Σκόπελο μάλλον μαζί την ετοίμασαν ξέρετε για ποιον λέμε έτσι ?
το λαμογιο ο συνταξιούχος καλέ αυτός ο γκαφατζής δημοσιογράφος ΡΕ ΚΟΒΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου