Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών στις εφορίες για την καταβολή του φοιτητικού επιδόματος

Από σήμερα, Δευτέρα, έως και τις 31 Μαρτίου μπορούν οι φοιτητές να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις κατά τόπους εφορίες για την καταβολή του φοιτητικού επιδόματος.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το επίδομα των 1.000 ευρώ καταβάλλεται στους γονείς των φοιτητών, εφόσον φοιτούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε ανώτερες σχολές τουριστικών επαγγελμάτων και ακαδημίες εμπορικού ναυτικού, καθώς και σε σχολές του πανεπιστημίου της Κύπρου, που περιλαμβάνονται στο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Στις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη χορήγηση του επιδόματος, περιλαμβάνονται η ελληνική ιθαγένεια ή η ιθαγένεια κράτους-μέλους της ΕΕ, η μίσθωση κατοικίας λόγω σπουδών σε πόλη άλλη από αυτή που βρίσκεται η κύρια κατοικία της οικογένειας, ενώ απαιτείται το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην ξεπερνάει τα 30.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Το επίδομα μπορεί να χορηγηθεί και στους ίδιους τους φοιτητές, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους, είναι ορφανοί και από τους δύο γονείς ή οι γονείς τους είναι κάτοικοι εξωτερικού.
Αρκετοί σκοπελίτες έχετε παιδιά που σπουδάζουν μην τους χαρίζεται τα δικά σας λεφτά.

ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΑΔΟΥΔΙ :Στρος Καν μας είπες πως οι Έλληνες χρωστάν!!!!! Βίντεο

ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΑΔΟΥΔΙ :Στρος Καν μας είπες πως οι Έλληνες χρωστάν!!!!! Βίντεο

Φλέγεται κυβερνητικό κτίριο στην πρωτεύουσα της Λιβύης

Φλέγεται κυβερνητικό κτίριο στην πρωτεύουσα της Λιβύης

Προς δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο σκοπέλου και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την Σκόπελο


Σήμερα έχετε δημοτικό συμβούλιο για διάφορα θέματα  
Για τη δεν κανονίζεται και κάτι για το έθιμο της τράτας
Ρε σε λίγο τα παιδιά από τα βιβλία θα μαθαίνουν  για την τράτα
Εκτός και αν ενοχλούν τα ήθη και τα έθιμα….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Ποία είναι η καλύτερη καφετέρια στην Σκόπελο !


Εμείς δεν συμφωνούμε με τέτοιου είδους κριτικές που μας έστειλε συμπατριώτης μας
Σας την παραθέτουμε και εσείς να κρίνεται μονοί σας 

πιστεύω τα καραβιά πολύ ωραίο περιβάλλων κ καθαρά υπερασπίζουμε τούς σκοπελιτες κ όχι κάποιους μ@@@@@ς που ήρθαν να κάνουν χρήμα στην σκόπελο....!!!!!!!!!

ΑΠΟ EMAIL !

Ναι ρε παιδιά, ας γίνει κάτι με τις πινακίδες. Πέρσι το καλοκαίρι ίδρωσα ώσπου να φτάσω στα Σεντούκια. Οι λιγοστές που υπήρχαν, όχι μόνο ήταν παλιές και δύσκολα ορατές, αλλά δεν ανέγραφαν καθόλου χιλιομετρικές αποστάσεις. Στην τύχη πήγαινα και επέστρεψα -κατά λάθος- από άλλο δρόμο επειδή χάθηκα.

Εμείς το ανεβάζουμε και η υπεύθυνοι ας αναλάβουν να το ταχτοποιήσουν είναι και αυτό ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επισκέπτες της σκοπέλου

Είναι πολλά τα λεφτά!!!ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ!


Σας καλούμε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 21η του μηνός Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00’’, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010:

Έχει παιδίατρο στο κέντρο υγείας Σκοπελου


Μαθαίνουμε ότι ορισμένοι συμπατριώτες δεν έχουν ενημέρωση ότι έχει έρθει παιδίατρος στην σκόπελο στο κέντρο υγείας και να εξακολουθούν να δίνουν 50αρικα σε επισκέπτη παιδίατρο που έρχεται από την Σκιάθο διαδώστε σας παρακαλούμε σε όλους η εποχές είναι δύσκολες για 50 ευρώ 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου