Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος καλό όλα καλά για το χθεσινό έκτακτο συμβάν στην σκόπελο

Πέταξε με σούπερ πούμα για να γεννήσει!

Οι περισσότερες έγκυες μεταφέρονται με Ι.Χ. ή με ταξί στα Νοσοκομεία όταν έρθει η ώρα του τοκετού. Η 16χρονη όμως αλλοδαπή από τη Σκόπελο όταν την έπιασαν οι πόνοι της γέννας επέλεξε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου με… σούπερ πούμα!
Στη Σκόπελο βρέθηκε η 16χρονη αυτές τις ημέρες προκειμένου να επισκεφθεί τους οικείους της που διαμένουν στο νησί.
Η νεαρή όμως που βρισκόταν στο μήνα της και περίμενε να γεννήσει δεν ανέμενε πως οι καιρικές συνθήκες θα της απαγόρευαν την επιστροφή της στο Βόλο.
Χθες το πρωί την έπιασαν οι πόνοι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, όπου οι γιατροί την εξέτασαν, είδαν τη στάση που βρισκόταν το έμβρυο κι αποφάσισαν να γίνει η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου ο τοκετός να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα.
Εξαιτίας όμως του απαγορευτικού στον απόπλου ειδοποιήθηκε από την 111 Πτέρυγα Μάχης αεροσκάφος σούπερ πούμα, το οποίο έφτασε στο νησί, προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο και παρέλαβε την νεαρή ετοιμόγεννη.
Στη 1.30 μετά το μεσημέρι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη 16χρονη από τις εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αγχίαλο και στις 2.10 μετά το μεσημέρι το ασθενοφόρο έφτασε στο Νοσοκομείο.
Οι μαιευτήρες ήταν ήδη ενημερωμένοι για το περιστατικό και ανέμεναν τη νεαρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τοκετός διεξήχθη ομαλά, ενώ η 16χρονη έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι βάρους 2.980 γραμμαρίων. Μητέρα και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας, ενώ φαίνεται πως η μικρή δεν θα πιστεύει πως ήρθε στον κόσμο με τόσο περιπετειώδη τρόπο.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι έξω από την Βουλή των Ελλήνων! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι έξω από την Βουλή των Ελλήνων! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Μετά τό ἀρχικό κείμενο τοῦ π. Σαραντη, τήν ἔναρξη τῆς συλλογῆς ὑπογραφῶν κατά τῆς ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ καί τήν ειρηνική συγκέντρωση – διαμαρτυρία τῆς 12ης Δεκεμβρίου, ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ, ἀνοίγουμε δρόμο γιά μεγαλύτερους ἀγῶνες.

Συμμετέχουμε ὅλοι, καλώντας φίλους και γνωστούς, στή συγκέντρωση – διαμαρτυρία ἔξω από τή Βουλή τήν Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 καί ὥρα 12 τό μεσημέρι κρατώντας ἐλληνικές σημαῖες.

Ἄς αὐτοργανωθοῦμε κι ἄς ἔρθουμε ἀπό κάθε μέρος τῆς Ἑλλάδος!

(Πληρ. για πούλμαν τηλ.: ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 6940925308, ΑΛΕΞ/ΛΗΣ‐ΚΑΒΑΛΑΣ 6944396117, ΛΑΚΩΝΙΑΣ: 6940921033, ΗΛΕΙΑΣ: 6942831378).

Εάν υπάρχει προθυμία, στο δύσκολο έργο του αγώνα, για εθελοντική βοήθεια με την προσφορά βοήθειας στην διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6939246025.

Ευχαριστούμε.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ YOUTUBERS

ΤΟ ΠΑΣΟΚ απώλεσε την ηγεμονία στην πολιτική


Όπως είπε και ο Βελισάριος…
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πια σε δύσκολη θέση. Παντού:
Χάνει στο θέμα του ασύλου.
Χάνει στο θέμα των λαθρομεταναστών.
Χάνει στο θέμα της κάθαρσης.
Χάνει στο θέμα του Μνημονίου
Χάνει και στα ελληνοτουρκικά.
Γενικά χάνει και τα δύο κρίσιμα πράγματα που έχει στα χέρια της μια κυβέρνηση: την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη διαμόρφωση της ατζέντας.
* Στο θέμα του ασύλου, η κίνηση Σαμαρά, να ζητήσει κατάργηση του ασύλου με σχετική νομοθετική τροπολογία (την οποία αρνήθηκε, βεβαίως, η Κυβέρνηση), δημιουργεί το εξής ολισθηρό έδαφος:
Την επόμενη φορά που θα προκύψουν καταλήψεις και έκτροπα σε Πανεπιστημιακούς χώρους, το ΠΑΣΟΚ θα είναι υποχρεωμένο είτε να προχωρήσει – τότε – στην κατάργηση του ασύλου υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής (οπότε θα φανεί «συρόμενο» από τη Νέα Δημοκρατία), είτε να εξακολουθήσει να το αρνείται πεισματικά, οπότε θα εισπράξει ακόμα μεγαλύτερη λαϊκή κατακραυγή.
Και ο Σαμαράς, που έχει υποσχεθεί να καταργήσει το άσυλο μόλις εκλεγεί, αποκτά ήδη ένα πολύ σημαντικό προεκλογικό αίτημα, για να κερδίσει κόσμο, χωρίς να του στοιχίζει το παραμικρό.
* Στο θέμα των λαθρομεταναστών, ο Σαμαράς είχε προειδοποιήσει από πέρσι, ότι ήταν αντισυνταγματικός ο Νόμος κι ότι θα έκανε την Ελλάδα «μαγνήτη» λαθρομετανάστευσης.
Δικαιώθηκε πια και στα δύο! Και στα μάτια του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και στα μάτια της κοινωνίας…
Ο Σαμαράς υποσχέθηκε να καταργήσει το Νόμο μόλις εκλεγεί…
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε δίλημμα είτε να κρατήσει τον – αντισυνταγματικό! -  νόμο του, είτε να τον αλλάξει προσχωρώντας εκ των υστέρων στις απόψεις Σαμαρά.
Κι εδώ ο Σαμαράς απέκτησε ένα προεκλογικό αίτημα με μεγάλη απήχηση στην κοινωνία και δεν του κοστίζει απολύτως τίποτε
* Στο θέμα της «κάθαρσης», ο Σαμαράς ζήτηση να ελεγχθεί το «πόθεν έσχες» όλων όσων διετέλεσαν υπουργοί και υφυπουργοί από το 1974 μέχρι σήμερα!
Η εξέταση θα γίνει από δικαστές και δεν προσκρούσει ούτε σε «παραγραφές» ούτε σε «συνταγματικά κωλύματα».
Το ΠΑΣΟΚ έχει κι εδώ το δίλημμα: αν το αρνηθεί, να φανεί ότι κάτι θέλει να κρύψει. Κι αν το αποδεχθεί, να βρεθεί με πολύ-πολύ περισσότερους δικούς του που «πλούτισαν» όταν μπήκαν στην κυβέρνηση…
Ο Σαμαράς ικανοποιεί έτσι το πάνδημο αίτημα «όλα στο φώς», ενώ το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να «κρύβει» και να «κρύβεται»
* Με το Μνημόνιο όλοι κατανοούν –και οι περισσότεροι το ομολογούν πια – ότι «δεν βγαίνει»
– Είτε θα πάμε σε Μνημόνιο–ΙΙ με «ανακουφιστικές διευκολύνσεις» στην αποπληρωμή, αλλά με καινούργια πολύ πιο ασφυκτικά μέτρα (όπως προωθεί η Μέρκελ στην Ευρώπη),
– Είτε θα πάμε σε νέα διαπραγμάτευση «δραστικής αλλαγής» (δηλαδή ουσιαστικής χαλάρωσης) των όρων του Μνημονίου (όπως προτείνει ο Σαμαράς).
Κι εδώ η Κυβέρνηση είναι σε απόλυτο αδιέξοδο:
– Αν κάνει το πρώτο, θα ξεσηκωθούν εναντίον της ακόμα και οι πέτρες.
– Κι αν κάνει το δεύτερο, τότε προσχωρεί πλήρως στην πολιτική Σαμαρά. Και τον δικαιώνει πλήρως – και αναδρομικώς – σε όλα!
Οπότε του παραχωρεί την ηγεμονία (στην Πολιτική) κι εκείνη κρατά για τον εαυτό της μόνο της φθορά (της διακυβέρνησης).
– Χάνει και στα Ελληνοτουρκικά. Διότι σχεδίαζε κάποια μείζονα «διπλωματική πρωτοβουλία» για το Αιγαίο. Αλλά αυτό εξαρτάται από τους εκβιασμούς της Άγκυρας, που ασκεί ασφυκτικές πιέσεις στην Ελλάδα να αυτό-παραιτηθεί από τα δικαιώματά της…
Από την άλλη ο Σαμαράς αντι-πρότεινε μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ κι ύστερα διμερή οριοθέτησή της με άλλες χώρες της περιοχής, όπως έκανε η Κύπρος.
Αυτό παραμερίζει και την Άγκυρα και τους εκβιασμούς της. Ενώ κατοχυρώνει πλήρως τα ελληνικά συμφέροντα εκμετάλλευσης (και κυριαρχίας) στο Αιγαίο.
Και πάλι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε δίλημμα: Είτε να συνεχίσει τους «πειραματισμούς» με την Τουρκία και να διακινδυνεύσει τα μείζονα, είτε να ακολουθήσει την «γραμμή Σαμαρά» (για την ΑΟΖ) και να τον δικαιώσει πλήρως.
Μέσα σε λίγες μέρες το ΠΑΣΟΚ έχασε την πρωτοβουλία σε όλα τα μέτωπα. Κι από τώρα ο χρόνος αρχίζει να κυλά σε βάρος του
Ο Σαμαράς το «έχτιζε» από καιρό, όπως φαίνεται. Και τώρα βρέθηκε «ξαφνικά» με την καλύτερη «στρατηγική τοποθέτηση» (strategic positioning) πάνω στη σκακιέρα. Αλλά η πολιτική δεν είναι (μόνο) «σκάκι»…
Στο σκάκι κερδίζεις με ελιγμούς και «ανοίγματα» και καλύτερη «τοποθέτηση». Στην Πολιτική χρειάζεται και «σύγκρουση».
Τώρα πρέπει και η Νέα Δημοκρατία να δείξει ότι έχει τακτική αποτελεσματικότητα: ώστε να αξιοποιήσει τα αδιέξοδα του αντιπάλου της. Εδώ, όμως, υστερεί ακόμα…
Ο Σαμαράς παγίδεψε τους αντιπάλους του από παντού. Αλλά τώρα η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει τη μάχη που θα ακολουθήσει.
Όπως είπε κάποτε ο στρατηγός του Ιουστινιανού Βελισάριος:
«Οι στρατηγοί οδηγούν στη νίκη, αλλά ο στρατός την κερδίζει στο τέλος».
Η ΝΔ διαθέτει πλέον «στρατηγική Νίκης».
Τώρα πρέπει να γίνει και η ίδια «αξιόμαχη»
(σε αυτό το τελευταίο φαίνεται ότι δουλεύει πλέον ο Σαμαράς, αν κρίνουμε από το τελευταίο μέρος του λόγου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, προχθές)
ΝΖ

Κλιμάκωση της κρίσης βλέπει η Ρωσία στην Αίγυπτο - Φεύγουν 28.000 Ρώσοι τουρίστες

ImageΓια πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε η κρίση στην Αίγυπτο, η Ρωσία θεωρεί ότι η κατάσταση είναι πολύ πιθανό να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και την ίδια στιγμή που ο υπουργός Εξωτερικών της Σ.Λαβρόφ ζήτησε μιλώντας στη διάσκεψη για την ασφάλεια στο Μόναχο την διεθνή παρέμβαση, ταυτοχρόνως κλήθηκαν οι 28.000 Ρώσοι τουρίστες να εγκαταλείψουν την χώρα. Η ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία τουρισμού (Rostourism) ζήτησε σήμερα από τους 28.000 ρώσους τουρίστες που κάνουν διακοπές στην Αίγυπτο να επιστρέψουν στη Ρωσία. Στο Μόναχο ο Σ.Λαβρόφ, δήλωσε ότι «Είναι απολύτως σαφές ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Χρειάζεται να υπάρξει διάλογος», σημείωσε, και προσέθεσε ότι όλες "οι πλευρές που έχουν βάρος" στη διεθνή σκηνή θα πρέπει να εμπλακούν για να υπάρξει μια έξοδος από το αδιέξοδο στην Αίγυπτο και να ευνοηθεί μια λύση.

Παράλληλα ρωσική διπλωματική πηγή δήλωσε σήμερα από τη Μόσχα ότι η Ρωσία ζήτησε μέσω του πρεσβευτή της στο Κάιρο από τον αντιπολιτευόμενο πολιτικό Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι να επιζητήσει «μια έξοδο από την κρίση».
«Ένα αίτημα που εμμένει στην ανάγκη να αναζητηθεί μια έξοδος από την κρίση μέσω ενός εποικοδομητικού διαλόγου διαβιβάστηκε σε έναν από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης, τον Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, μέσω της πρεσβείας μας στο Κάιρο», δήλωσε η πηγή αυτή του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ρία Νοβόστι.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛ@ΚΑ?


Φίλος του μπλοκ μας έστειλε εμαιλ και αγανακτισμένος μας λέει για τον βλάκα ταξιτζή στην σκόπελο που έχει βάλει μπροστά στο σπίτι του το ταξί του το ΙΧ αυτοκίνητο του και το μηχανάκι του τελικά είναι πολύ γάιδαρος δεν μπορεί να πέραση κανένας και και αν κάποιος τα καταφέρει  έχει να αντιμετώπιση της γλάστρες γύρο  γύρο  από το σπίτι. λες και είναι αυλή του άντε κάποιος να του μιλήσει

Εμείς από το skopelosnews μεταφέρουμε τα παράπονα

Ένα βίντεο για το skopelosnews με διάφορες φωτογραφίες της σκοπέλου είναι η μέρα που ανοίξαμε το blog

ENA ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!


Είμαστε ένα μπλοκ με 20 μέρες λειτουργία και έχουμε Ίδη πάνω από 1000 επίσκεψις καθημερινά θέλουμε λοιπόν να σας ευχαριστούμε και να σας υποσχεθούμε  ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε και καλύτερη για μια ανεξάρτητη φωνή στην σκόπελο  αντικειμενικά. και έλεγχο στην εξουσία όπου και να βρίσκετε δεν κωλώνουμε σε τίποτα και σε κανέναν .
skopelosnews

Δείτε ζωντανά των αγώνα ΑΕΚ ΑΡΗΣ στης 7.30 σήμερα από το skopelosnews ζωντανά!!1


Κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ πολλά (θα) ακούγαμε αλλά εμείς την Αλόννησο βλέπουμε να κάνει βήματα μπροστά !!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
Τουριστικό άνοιγμα της Αλοννήσου
Η στοχευμένη συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού, όπως της Νυρεμβέργης και του Μιλάνου, η υιοθέτηση νέας φιλοσοφίας σε σχέση με την στρατηγική τους τουριστικής ανάπτυξης και η προώθηση εναλλακτικών δράσεων, συνθέτουν το πλαίσιο δράσης που προγραμματίζει η νέα Δημοτική Αρχή Αλοννήσου. Οι ιθύνοντες κάνουν λόγο για «συγκεκριμένη στρατηγική σε σχέση με τον τουρισμό» η οποία έχει ως στόχο την ανάπτυξη του νησιού στο συγκεκριμένο πεδίο. «Οι εκθέσεις στις οποίες θα συμμετέχει ο Δήμος πρέπει να είναι στοχευμένες» επισημαίνει ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Βαφίνης, ο οποίος προσθέτει παράλληλα ότι «είναι σημαντική η συμμετοχή μας στην Διεθνή Έκθεση της Νυρεμβέργης, διότι υπάρχει η αεροπορική σύνδεση και προς την Αγχίαλο και προς τη Σκιάθο. Ομοίως, προσθέτει ο ίδιος, είναι σημαντική και η συμμετοχή μας στην έκθεση του Μιλάνου και πιστεύουμε ότι θα αποκομίσει πολλά οφέλη το νησί και ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής».
Η συμμετοχή του Δήμου Αλοννήσου στις εκθέσεις του εξωτερικού, από κοινού με τους ξενοδόχους, τους επαγγελματίες «και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν» όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Αλοννήσου, «θα διαπνέεται από μια νέα φιλοσοφία και συνοδεύεται από την ανάλογη προεργασία, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα». Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου, ο επικεφαλής του Δήμου Αλοννήσου εκτιμά ότι «θα είναι επιτυχία εάν καταφέρουμε σε μια τόσο δύσκολη χρονιά, να κρατηθούμε στα περσινά επίπεδα, χωρίς να σημειωθεί περαιτέρω πτώση. Στόχος μας δηλαδή, προσθέτει ο ίδιος, είναι να μην υπάρξει πτωτική πορεία και από την επόμενη χρονιά θα επιδιώξουμε πολύ πιο οργανωμένα, την τουριστική αύξηση του νησιού».
Στο πλαίσιο της προσπάθειας ενδυνάμωσης του τουριστικού ρεύματος που κινείται προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση, εντάσσεται ο προγραμματισμός που αφορά στην προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου είναι μέσα στους βασικούς στόχους που έχουν τεθεί και όπως εξηγεί ο κ. Βαφίνης «στην συνάντηση που είχα με στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στον καταδυτικό τουρισμό. Έχουμε εισέλθει, συνεχίζει, στην διαδικασία απελευθέρωσης μιας μεγάλης περιοχής για την πραγματοποίηση καταδύσεων και παράλληλα υπάρχει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ για την δημιουργία των πρώτων υποθαλάσσιων μουσείων». Το Υπουργείο Πολιτισμού «ήταν θετικό απέναντι στην συγκεκριμένη πρόταση που καταθέσαμε και θεωρώ, καταλήγει ο κ. Βαφίνης, ότι ο καταδυτικός τουρισμός, που είναι εξαιρετικά δημοφιλής, μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη, σε σχέση με την ανάπτυξη του νησιού».
Εδώ δεν ακούμε τίποτα μόνο για την ΔΕΥΑΣ  και πώς να κυνηγήσετε τον κοσμάκη μονο!
http://skopelos-news.blogspot.com/

Στο Κάϊρο ως κομιστής μηνυμάτων ΗΠΑ, Ρωσίας και ΕΕ ο Γιώργος Παπανδρέου

ImageΣτο Κάιρο μεταβαίνει την Κυριακή ο πρωθυπουργός προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ. Ο Ελληνας πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική συνομιλία με τους υπουργούς Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον και της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, προκειμένου να μεταφέρει τα μηνύματά τους στον Αιγύπτιο πρόεδρο. Το γεγονός ότι "χρήστηκε" κομιστής μηνυμάτων από τις δύο αυτές χώρες, μόνο θετικά στοιχεία εμπεριέχει ως γεγονός.
«Θα σταθούμε στο πλευρό του αιγυπτιακού λαού» δήλωσε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως θα μεταφέρει στον Χόσνι Μουμπάρακ και μήνυμα της Ε.Ε. και της ελληνικής κυβέρνησης. Οπως δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, είχε σχετική συζήτηση για το θέμα με την Κάθριν Αστον, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας.
Πρόκειται αναμφίβολα για μια θετική κίνηση από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου και αν βοηθήσουν οι συγκυρίες μπορεί να έχει γενικότερα θετικές συνέπειες για την αναβάθμιση του ρόλου της χώρας στην περιοχή.
Είναι η πρώτη σοβαρή προσπάθεια διαμεσολάβησης της Ελλάδας και ειδικά σε ένα τόσο σύνθετο πρόβλημα, όπως είναι η εξέγερση της Αιγύπτου, εδώ και πολλά χρόνια. Το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει καλές σχέσεις με όλους τους παράγοντες του δράματος, αλλά και σημαντικά οικονομικά συμφέροντα στην Αύγυπτο. Πρόσφατα οι όμιλοι Λάτση και Βαρδινογιάννη επένδυσαν σε πετρελαϊκές έρευνες στην χώρα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

«Υπάρχουν πολύ πιο σέξι γυναίκες από εμένα»

ΔΕΙΤΕ: Την αποκαλυπτική φωτογράφηση της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού δεν μας έχει συνηθίσει σε σέξι φωτογραφήσεις, όμως αυτή τη φορά το νεαρό μοντέλο και παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με εσώρουχα και ζαρτιέρες για γνωστό περιοδικό.

Όπως ανέφερε και η ίδια, δεν αισθάνεται σέξι, ενώ υποστηρίζει πως πολλές φορές είναι ντροπαλή όταν οι άντρες την φλερτάρουν.

«Υπάρχουν πολύ πιο σέξι γυναίκες από εμένα. Ούτε κάνω αυτή τη δουλειά για να κερδίσω περισσότερο θαυμασμό. Ίσα - ίσα που επειδή είμαι φουλ ντροπαλή, κλείνομαι περισσότερο στον εαυτό μου. Αν με ενδιαφέρει κάποιος, μου έχει συμβεί και να κοκκινίσω και να χάσω τα λόγια μου», είπε η Δούκισσα στο περιοδικό Nitro.

Η Δούκισσα αναφέρθηκε και στο κομμάτι της τηλεόρασης λέγοντας: «Η τηλεόραση με βοήθησε να σκληρύνω το πετσί μου. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να δείχνω προς τα έξω. Βέβαια, η καρδούλα μου το ξέρει κάποιες φορές».Ένα σατυρικό τραγούδι από τον Γ. Υφαντή

Ακούστε το...πιο κάτω!


Σαν σήμερα

Στις 5 Φεβρουαρίου

1597: Γιαπωνέζοι χριστιανοί («Κιρισιτάν» στα ιαπωνικά) σκοτώνονται με διαταγή των αρχών ως απειλή για την κοινωνία.

1927: Ο γάλλος παράγοντας Ανρί Ντελονέ ρίχνει την ιδέα για τη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (Euro) στο πρότυπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα υλοποιηθεί από την ΟΥΕΦΑ το 1960.

1959: Αρχίζουν στη Ζυρίχη ελληνοτουρκικές συνομιλίες για την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό.

1971: Ανοίγει το Καζίνο της Πάρνηθας.

1971: Το διαστημόπλοιο «Απόλλων 14», η τρίτη και τελευταία επανδρωμένη αποστολή των Αμερικανών στο φεγγάρι, προσεδαφίζεται στην περιοχή Φρα Μάουρο της Σελήνης.

1991: Αεροσκάφος C-130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας συντρίβεται στο όρος Όθρυς, κατά τη διάρκεια της προσέγγισης στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Νεκροί και οι 63 επιβαίνοντες, εκ των οποίων 19 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί και 44 στρατεύσιμοι.


Γεννήσεις

1840: Τζον Μπόιντ Ντάνλοπ, σκοτσέζος κτηνίατρος και εφευρέτης που ανακάλυψε το ελαστικό με σαμπρέλα και ίδρυσε τη βιομηχανία που φέρει το όνομά του. [θαν. 23/10/1921]

1878: Αντρέ Γκουστάβ Σιτροέν, γάλλος αυτοκινητοβιομήχανος. [θαν. 3/7/1935]

1919: Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός. [θαν. 23/6/1996]


Θάνατοι


1863: Ζαν Γκαμπριέλ Εϊνάρ, γνωστότερος ως Ιωάννης Γαβριήλ Εϋνάρδος, ελβετός φιλέλληνας. [γεν. 28/12/1775]

1988: Έμερικ Πρεσμπέργκερ, ουγγροβρετανός σκηνοθέτης που συγκρότησε δίδυμο επιτυχιών με τον ομότεχνό του Μάικλ Πάουελ. [γεν. 5/12/1902]

1993: Τζόζεφ Μάνκεβιτς, αμερικανός σεναριογράφος και σκηνοθέτης. («Όλα για την Εύα») [γεν. 11/2/1993]

Πηγή: sansimera.gr

Στην Κερατέα κάνουν τους νταήδες, στην Άνδρο... τα κορόιδα!!!

Παρά τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις κατοίκων της Άνδρου, τα σκουπίδια παραμένουν σε χωματερή εντός αρχαιολογικού χώρου και σήμερα έθαψαν κυριολεκτικά ολόκληρη παραλία!!! Έρχεται νέα ΚΕΡΑΤΕΑ!!!
Η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, παρέσυρε τόνους σκουπιδιών της παράνομης χωματερής που βρίσκεται στη Σταυροπέδα Άνδρου και έθαψε κυριολεκτικά την παραλία του Σχοινιά και μέρος της θάλασσας, σε ακτίνα 200 μέτρων! Η οικολογική καταστροφή και η μόλυνση στην περιοχή είναι πολύ μεγάλη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον και τους ζωντανούς οργανισμούς, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι οι βορειανατολικοί άνεμοι ίσως οδηγήσουν τα σκουπίδια μέχρι και τη Σύρο. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η εν λόγω χωματερή βρίσκεται παράνομα εντός του αρχαιολογικού χώρου του Στρόφυλα, την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, ωστόσο εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει γίνει καμιά ενέργεια από τους δημάρχους και την πολιτεία για την απομάκρυνσή της, παρά τις υποσχέσεις που δίνονται κατά καιρούς. Μάλιστα, παρ' ότι με απόφαση του ΣτΕ (293/2010) απαγορεύεται η ρίψη σκουπιδιών εντός του αρχαιολογικού χώρου, οι αρμόδιοι κωφεύουν -λόγω επιχειρηματικών και άλλων συμφερόντων- και εξακολουθούν να το πράττουν. Πρόκειται, βέβαια, για φαινόμενο που μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβαίνει, αν και την ίδια στιγμή ο Πρωθυπουργός μας έχει κάνει... σημαία του την Πράσινη Ανάπτυξη. Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως κατάντησαν κάποιοι άνθρωποι με την ανευθυνότητά τους την παραλία του νησιού... http://www.tempo.gr/ston-kosmo-mas/ellada/19507-sxoinias
Update (5/2): Παραθέτουμε τρεις ακόμα φωτογραφίες -πιο κοντινές- της παραλίας, που λάβαμε πριν λίγο με mail. Προσέξτε πως ακριβώς ήταν πριν και πως κατάντησε μετά η περιοχή!  

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ?

Το έχετε παραγαμιση  εκεί στο Carrefour

Μήπως είμαστε μαλ@κές εμείς που πάμε?

Πέστε μου αν έχετε έστω και μια μέρα επισκεφτεί το Carrefour

στην σκόπελο και αν είχατε εξηπερετιθη  ποτέ .  πάντα μια κοπέλα στο ταμείο να πασχίζει μονή της να εξυπηρέτηση όλον τον κόσμο και πάντα μια ουρά να περιμένουμε σαν τους μαμάκες για φτηνά  πια φτηνά ?@@@ είναι. Να σας βάλω ένα παράδειγμα που είναι 50 % πιο ακριβό ακόμη και από τα πιο μικρά μπακάλικα στην σκόπελο το  νερό αύρα 3,25 €  η εξάδα την στιγμή που στα  σκοπελίτικα μαγαζιά έχει 2,00€  γιατί  λοιπόν αυτή η αγάπη να τρέχουμε δεν βγάζω τον εαυτό μου απ έξω στα καρτέλ ναι καρτέλ είναι να αφήνουμε τα χρήματα μας και να μας έχουν γραμμένους δεν μας σέβονται καθόλου μας έχουν δεδομένους πελάτες φίλη μου ψάξτε την ντόπια αγορά και να δείτε υπάρχουν καλύτερες τιμές και μας σέβονται και μας εκτιμάνε και τα χρήματα μας επιστρέφουν στο νησί μας
Σταματήστε να δίνεται στα καρτέλ τα λεφτά σας προσπαθούν παράνομα να κλείσουν όλα τα ντόπια μαγαζιά φέρανε φρούτα φέρανε κρέατα φέρανε ρούχα φέρανε ηλεκτρικά σε λίγο θα βάλουν και φαγητά θα μας λιανίσουν όλους .Ουστ από εδώ κουφάλες 
xamparaki
http://skopelos-news.blogspot.com/

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου