Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ευθαρσώς πως το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι μία βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας και πρέπει να αντιμετωπιστεί ΑΜΕΣΑ!

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ευθαρσώς πως το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι μία βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας και πρέπει να αντιμετωπιστεί ΑΜΕΣΑ!

Tι φοβάται η αστική τάξη και οι σύμμαχοι της;

Tι φοβάται η αστική τάξη και οι σύμμαχοι της;

Όπως είπε η Αλέκα Παπαρήγα στη συνέντευξη της στη ΝΕΤ , το ΚΚΕ πίστευε και διακήρυττε ότι οι πρώτες 10ετίες του 21ου αιώνα θα είναι 10ετίες κοινωνικών εξεγέρσεων. Μάλιστα σε περιόδους που όλοι θεωρούσαν την κατάσταση δεδομένη και τον καπιταλισμό οριστικό νικητή , οι νεολαίοι της ΚΝΕ φώναζαν , "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ". Και να λοιπόν που το όραμα του νέου κόσμου αρχίζει δειλά δειλά να ξεπροβάλλει. Είναι αυτό που φωνάζαμε σε όλους τους τόνους εμείς οι ΚΚΕδες. ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, εννοώντας πως κάποια στιγμη θα θελήσουν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους. Οι λαϊκές εξεγέρσεις στις χώρες της Βόρειας Αφρικής είναι μια τέτοια ελπιδοφόρα εξέλιξη.

Όμως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Ενώ στις χώρες αυτές δεν φαίνεται να υπάρχει εκείνη η πολιτική δύναμη που θα πάει τον ξεσηκωμένο λαό ένα βήμα παραπέρα, στην Ελλάδα υπάρχει το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ. Ήδη στις περασμένες εκλογές παρατηρήθηκε ένα άκρως ανησυχητικό φαινόμενο γι΄αυτούς. Το ΚΚΕ αναδείχτηκε 2ο κόμμα στις εργατικές συνοικίες. Τίποτα φυσικά δεν τους εγγυάται ότι οι τρέχουσες εξελίξεις δεν θα το αναδείξουν σε πλειοψηφία στις λαϊκές συνειδήσεις σε περιόδους αγωνιστικής έξαρσης. Ιστορικό προηγούμενο υπάρχει και το ξέρουν. ¨Ηταν τότε που το ΚΚΕ αποδεκατισμένο από τη δικτατορία τπου Μεταξά και με την αστική τάξη φευγάτη στην Αίγυπτο, αναλάμβανε να ορθώσει το αναστημά του. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΡΘΩΣΕ! Θέσεις και πρόγραμμα εξουσίας υπάρχει και διατυπώθηκε με σαφήνεια στις 15 Μάη του 2010. Έχουν κάθε λόγο λοιπόν να είναι ανήσυχοι. Οι μαζικές, περιφρουρημένες,στοιβαρές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ μόνο πηγή ανησυχίας μπορεί να είναι γι' αυτούς. Το γεγονός πως όσες προβοκάτσιες επιχειρήθηκαν από τους φασίστες ή τα "αριστερά" δεκανίκια τους όχι απλά απέτυχαν αλλά καταξίωσαν το ΠΑΜΕ ως μια σοβαρή δύναμη αντίστασης και αντεπίθεσης που δε "μασάει".Βέβαια δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Αξιοποιούν , δοκιμάζουν κάθε τρόπο και μέσο για να ελέγξουν τις εξελίξεις.για να οδηγήσουν με όσο πιο ανώδυνο τρόπο γι' αυτούς τον εξεγερμένο λαό σε δρόμους που θα εξασφαλίζουν τη διαιώνηση της εξουσίας τους. Ένας από τους τρόπους όπως φαίνεται μετα το 2008 είναι η αξιοποίηση της προβοκατόρικης για το κίνημα , δράσης των οπορτουνιστών. ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ...ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ
Αναρτήθηκε από tasos


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ Για όσους θέλουν να καταγγείλουν παράνομες ενοικιάσεις σπιτιών σε λαθρομετανάστες.

Το χάλι αυτό που συμβαίνει ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, οφείλεται εκτός από την αδιαφορία του Κράτους, κυρίως στους Ελληνάρες αυτούς που λάκισαν για χλιδάτα προάστια και γέμισαν τα παλιά σπίτια τους στο κέντρο με λαθρομετανάστες που τους τα νοικιάζουν με το κεφάλι και πλουτίζοντας εις βάρος και των λαθρομεταναστών αλλά κυρίως όλων των Ελλήνων κατοίκων του κέντρου που είδαν ξαφνικά τις γειτονιές τους να μετατρέπονται σε τριτοκοσμικές και άκρως επικίνδυνες ζούγκλες - γκέτος! Δείτε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε για να βάλετε ένα φρένο σε όλα αυτά:

Aπό μόνες τους οι υπηρεσίες δεν κάνουν απολύτως τίποτα χωρίς καταγγελία.

ΣΔΟΕ
Όσοι γνωρίζουν στοιχεία ιδιοκτητών που νοικιάζουν παράνομα σε λαθρομετανάστες μπορούν να κάνουν ανώνυμη καταγγελία στο ΣΔΟΕ στο kataggelies@sdoe.gr ή στο Φαξ 210-3239721/6990014. Καλό είναι να έχετε το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη (το βρίσκετε από λογαριασμό της ΔΕΗ) και θα δώσετε επίσης πληροφορίες για την παράβαση (π.χ. νοικιάζει σε 10 λαθρομετανάστες). Ζητάτε να ελεγχθούν άμεσα από τις υπηρεσίες και τα κλιμάκια ελέγχου του ΣΔΟΕ. Ίσως στην επαρχία που είναι πιο μαζεμένα τα πράγματα μπορείτε να κάνετε ανώνυμη καταγγελία κατευθείαν στην Εφορία με τηλέφωνο και να δώσετε μόνο το όνομα και την διεύθυνση του διαμερίσματος όπου γίνεται η παράνομη ενοικίαση.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ
Πιο άμεση παρέμβαση και πιο απλή διαδικασία. Ανώνυμη καταγγελία στο 1539 με στοιχεία για τον χώρο, όπου υπάρχουν λαθραίοι. Αναφέρεστε σε υγειονομικές παραβάσεις, όπως δυσοσμία, σκουπίδια, ακαταστασίες, ακαθαρσίες, νερά, υπεράριθμοι μέσα στα οικήματα - σπίτια – διαμερίσματα κλπ.

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ
Τσουχτερά πρόστιμα (όπως και της Εφορίας). Πηγαίνετε στο
http://www.poleodomia.gov.gr/Default.aspx?tabid=56. Στα στοιχεία σημειώστε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη που καταγγέλλετε (όσα έχετε). Στο πλαίσιο αναλύετε την πολεοδομική παράβαση π.χ. νοικιάζει κατάστημα, υπόγεια, αποθήκες κλπ ως κατοικία, ως χώρο λατρείας κλπ.

Μην αναλωθείτε σε καβγάδες με τους λαθρομετανάστες και τους ιδιοκτήτες. Δεν βγάζετε άκρη. Συγκεντρώστε τα στοιχεία και αρχίστε τις καταγγελίες μόνοι σας χωρίς να το ανακοινώσετε πουθενά. Οι άνθρωποι αυτοί ζούνε και πλουτίζουν εις βάρος μας. Καιρός να πληρώσουν.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ
eglimatikotita

Ο Φιντέλ Κάστρο για Τυνησία και Αίγυπτο

Δημοσίευση 31/01/2011 22:59
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, δεν μπορεί να ελέγξει τα "σύννεφα των ακρίδων" που δημιούργησαν οι ΗΠΑ στον κόσμο, υποστηρίζει ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, αναφερόμενος στα πρόσφατα γεγονότα στην Τυνησία και την Αίγυπτο.
"Ο Ομπάμα δεν έχει κανέναν τρόπο να χειριστεί τα σύννεφα των ακρίδων που δημιουργήσαν (οι ΗΠΑ). Πριν από λίγες ημέρες κατέρρευσε η κυβέρνηση της Τυνησίας, όπου οι ΗΠΑ είχαν επιβάλει το νεοφιλελευθερισμό και χαίρονταν για το πολιτικό ανδραγάθημά τους" γράφει ο Κάστρο σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στον κουβανικό Τύπο.
"Είναι απίστευτο να βλέπουμε πώς σήμερα, ενώ ο λαός χύνει το αίμα του και καταλαμβάνει τα μαγαζιά, η Ουάσινγκτον εκφράζει την ικανοποίησή της για την πτώση" της κυβέρνησης, συνεχίζει ο Κάστρο.
Όσον αφορά την Αίγυπτο, τονίζει ότι οι ΗΠΑ την μετέτρεψαν "στον κυριότερο σύμμαχό τους στον αραβικό κόσμο" αλλά κατηγορεί την Ουάσινγκτον για "μακιαβελισμό" γιατί "ενώ πουλούσε όπλα στην αιγυπτιακή κυβέρνηση ταυτόχρονα χρηματοδοτούσε την αντιπολίτευση".
"Σύννεφο ακρίδων" χαρακτηρίζει ο 84χρονος Κάστρο και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Νταβός: πρόκειται για έναν "πύργο της Βαβέλ" όπου "οι αναπτυγμένες ευρωπαϊκές χώρες, με επικεφαλής τη Γερμανία, τη Βρετανία και τη Γαλλία, έχουν ως κοινό σημείο τους μόνο τη διαφωνία τους με τις ΗΠΑ".
http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/o-fintel-kastro-gia-tynhsia-kai-aigypto

Η ανησυχία για αιφνιδιαστική τουρκική ενέργεια φέρνει υψηλή χρηματοδότηση για δορυφορική επιτήρηση

ImageΗ έγκαιρη δορυφορική προειδοποίηση αποτελεί πλέον τον ακρογωνιαίο λίθο του ελληνικού αμυντικού συστήματος με την διάθεση υψηλών κονδυλίων σε μία εποχή μεγάλων περικοπών στο τομέα της Άμυνας. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του defencenet.gr από το ΓΕΕΘΑ, εξασφαλίστηκε για τα επόμενα πέντε χρόνια η χρηματοδότηση με ένα ποσό της τάξεως των 200 εκατ. ευρώ του νέου δορυφορικού πρόγραμματος MUSIS (MUSIS (MUltinational Space-based Imaging System),το οποίο θα διαθέτει και ραντάρ συνθετικής απεικόνισης! Η Ελλάδα με τη ίδια ομάδα χωρών συμμετέχει στη σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή του μελλοντικού δορυφορικού συστήματος γεγονός που θα την καταστήσει μέλος μιας μικρής ομάδας χωρών παγκοσμίως που θα έχουν τόσο εξελιγμένο δορυφορικό σύστημα επιτήρησης σε υπηρεσία.
To πρόγραμμα MUSIS θεωρείται το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα παρατήρησης Γης από το διάστημα στην Ευρώπη και αποτελεί την εξέλιξη όλων των κορυφαίων υφισταμένων στρατιωτικών συστημάτων παρατήρησης Γης από το Διάστημα με επιχειρησιακή λειτουργία από το 2015 έως το 2030. Η πρώτη εκτόξευση δορυφόρου του συστήματος έχει προγραμματιστεί για το 2015.
Οι σχεδιασμοί του υπουργείου Εθνικής Αμυνας δεν σταματούν εδώ. Το ΜUSΙS,  οποίο θα αποτελείται από 6-7 δορυφόρους.
Σε ότι αφορά το νυν δορυφορικό σύστημα του στρατιωτικού δορυφόρου HELIOS-IIB το οποίο έχει κατασκευαστεί και λειτουργεί με ευθύνη της Γαλλίας συμμετέχουν επίσης η Ελλάδα, το Βέλγιο, η Ιταλία και η Ισπανία, επίσης θεωρείται ένα από τα πιο προηγμένα παγκοσμίως και το σημαντικότερο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Συνίσταται από δύο οπτικούς δορυφόρους παρατήρησης Γης που διαθέτουν δυνατότητες λήψης εικόνων ημέρα και νύχτα.
Ηδη από τον περασμένο Ιούνιο λειτουργεί στην Τανάγρα ο πρώτος Δορυφορικός Σταθμός Ελλάδος (ΔΣΕ), μέρος της ελληνικής συμμετοχής στο στρατιωτικό δορυφορικό πρόγραμμα Ηelios- ΙΙ. Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο οπτικούς δορυφόρους παρατήρησης της Γης που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 700 χιλιομέτρων από την επιφάνειά της.
Προσφέρει στην Ελλάδα τη δυνατότητα να λαμβάνει δορυφορικές εικόνες πολύ υψηλής ποιότητος, με ιδιαίτερα μεγάλη ακρίβεια εντοπισμού θέσης και υψηλή διακριτική ικανότητα. Ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΕΘΑ σχολίαζε μιλώντας για τις δυνατότητες του HELIOS-IIB ότι «Δεν μας ξεφεύγει πλέον ούτε η αλλαγή σκοπιάς στο Μπαλίκεσιρ»!
Πραγματικά, όπως είχαμε την δυνατότητα να διαπιστώσουμε και οι ίδιοι οι εικόνες και η ταχύτητα ματάδοσής τους από το τουρκικό έδαφος του HELIOS-IIB , ξεπερνούν και την πιο γόνιμη φαντασία. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Τούρκοι έχουν αναπροσαρμόσει σχέδια και επιχειρησιακά δόγματα με την πρόβλεψη εκκίνησσης αερομεταφερόμενων δυνάμεων εκατοντάδων χιλιομέτρων πίσω από την πρώτη γραμμή, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μνημόνιο μακράς διάρκειας και ο σώζων εαυτόν σωθήτω…


Την αποκάλυψη του σχεδίου της Γερμανίας για μιας οικονομική διακυβέρνηση της Ευρώπης που θα περνά αποκλειστικά και μόνο από το Βερολίνο, έκανε το  Spiegel και επιβεβαιώνει όσα γράφαμε τις ημέρες αυτές για Ευρωπαϊκό Μνημόνιο μακράς διάρκειας.
Είναι οι προτάσεις της Μέρκελ που μάλλον έγιναν αποδεκτές χωρίς πολλές αντιρρήσεις από τον Μπαρόζο. Η Γερμανίδα καγκελάριος προτείνει ή μάλλον διατάσσει, την υιοθέτηση κοινών φορολογικών, συνταξιοδοτικών και μισθολογικών πολιτικών σε όλες τις χώρες της ΕΕ με πρότυπο φυσικά το Βερολίνο. Θα γίνουμε όλοι Γερμανοί αλλά μην ελπίζετε και στο ύψος των μισθών. Μόνο στις περικοπές επιδομάτων και συντάξεων. Τα βασικά σημεία που θα πρέπει να υιοθετήσει και η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια (ορισμένα από αυτά και μέσα στο 2011) είναι:
  1. Κοινός φορολογικός συντελεστής για όλες τις επιχειρήσεις, κάτι που δε θα αρέσει στην Ιρλανδία που έχει συντελεστή 12% και έχει προσελκύσει επενδυτές από παντού. Ετσι, όμως, στραγγαλίζονται οι μικρές χώρες αφού δεν θα μπορούν να προσελκύσουν επενδυτές. Για παράδειγμα στην Ελλάδα το αιώνιο πρόβλημα που επικαλούνται οι ξένοι είναι η υψηλή φορολόγησή τους. Μπορεί λοιπόν η Γερμανία και η Γαλλία να μην έχουν πρόβλημα να φέρουν ξένους επενδυτές, η Ελλαδίτσα όμως δε θα μπορεί και με τη βούλα να το κάνει.
  2. Αντικειμενικά κριτήρια για μισθούς και συντάξεις. Δε μπορεί, λένε οι Γερμανοί να δίνεις αυξήσεις όταν θα έχει ελλείμματα, ούτε να αυξάνεις μισθούς πάνω από το ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας σου. Επομένως, θα πρέπει οι Ελληνες εργαζόμενοι να δουν δραστική περικοπή των εισοδημάτων τους αφού μεγάλο μέρος των μισθών είναι επιδόματα.
  3. Ενιαίο όριο εξόδου από την εργασία. Τα 67 θα είναι πλέον σίγουρα, άλλωστε και η Ισπανία το αποδέχθηκε ήδη, άρα μόνο με μάχη χαρακωμάτων θα μοιάζει αυτό που κάνουν στην Ελλάδα όσοι διαμαρτύρονται για τις συντάξεις στα 65. Δύο χρόνια μετά για όλους, χωρίς παράθυρα και άλλα… ελληνικά κόλπα. Θα καραδοκεί άλλωστε η… Μέρκελ.
  4. Κι ερχόμαστε στις κυρώσεις. Αν και το σχέδιο Μέρκελ δεν κάνει αναφορές, αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι θα υπάρχουν πολλών ειδών. Κατ’ αρχάς ευρωπαϊκές, δηλαδή αφαίρεση δικαιώματος ψήφου και κατά δεύτερο συνταγματικές, όταν όλες οι αλλαγές περάσουν στο ελληνικό Σύνταγμα, όποτε κι αν αυτό μπορεί να γίνει.
Κι ενώ όλα αυτά επιβεβαιώνουν το σχέδιο που είναι έτοιμο, ο πρώτος που έσπευσε να υιοθετήσει τις μόνιμες αλλαγές ώστε να μειωθούν χρέη και ελλείμματα ήταν ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Στη συνέντευξή του στα Νέα με έμμεσο τρόπο άφησε να εννοηθεί ότι για να υπάρξει μόνιμη δημοσιονομική πειθαρχία θα πρέπει να υπάρχουν και μόνιμοι μηχανισμοί
«Στόχος του προγράμματος είναι, με την έξοδό μας από αυτό, να έχουμε σταθεί στα πόδια μας και δημοσιονομικά και αναπτυξιακά. Και τότε θα μπορούμε να συζητάμε για μόνιμους μηχανισμούς διασφάλισης της δημοσιονομικής ισορροπίας στο εθνικό μας δίκαιο».
Τις τελευταίες ώρες, πάντως, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται έντονες αμφισβητήσεις για το πώς θα μπορούσε να αλλάξει το Σύνταγμα αφού κάτι τέτοιο είναι αδύνατο για την επόμενη 5ετία τουλάχιστον. Αυτό φυσικά δεν αποκλείει μελλοντικές διατάξεις, άλλωστε το νέο Μνημόνιο λιτότητας θα διαρκέσει τουλάχιστον 30 χρόνια. Κι ένα σημαντικό σημείο: Πλέον, οι χώρες θα πρέπει να δεσμεύονται για ελλείμματα όχι κάτω από 3% όπως προέβλεπε μέχρι σήμερα το Σύμφωνο Σταθερότητας. Αυτό πάει, θα πρέπει να έχουν ελλείμματα κάτω κι από 0,5%. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω…
antinews

Τα ακριβά γούστα και τα χρέη της συζύγου υπουργού

Σύζυγος πρώην υπουργού που έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και την δικαιοσύνη χρωστάει 35.000 ευρώ στην αισθητικό της και στην ομάδα της, που την φροντίζει τα τελευταία χρόνια, αλλά και πολλές χιλιάδες ευρώ ακόμη και σε αγορές ρούχων και κοσμημάτων από γνωστά καταστήματα.
Η πολύ εκλεκτική και με ακριβά γούστα σύζυγος απασχολεί την ίδια αισθητικό και την ομάδα της από την εποχή που δεν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον πρώην υπουργό, αλλά ήταν απλά ένα παράνομο ζευγάρι. Εκείνος ζούσε με την οικογένειά του κι εκείνη απολάμβανε τα προνόμια της ερωμένης με τα λεφτά του ελληνικού λαού μιας και τα έξοδά της δεν περιοριζόταν μόνο στην φροντίδα για τη γυναικεία της ομορφιά.
Τότε μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ως η ερωμένη του πρώην υπουργού ζούσε σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Αθήνας στο οποίο συναντιόταν μαζί του. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, όσοι την έβλεπαν να κυκλοφορεί μέσα στο ξενοδοχείο μιλούσαν για μια γυναίκα με αλαζονική συμπεριφορά και σπάταλη διάθεση.
Οι αισθητικοί, οι μανικιουρίστες , οι μασέρ και όλοι οι παρατρεχάμενοι, αλλά και τα πανάκριβα ψώνια που της έφερναν κόστιζαν πολλές χιλιάδες ευρώ.
Εκείνη την περίοδο βέβαια τα χρήματα αυτά τα έδινε με μεγάλη ευκολία, διότι δεν είχαν προκύψει όλα αυτά τα σκάνδαλα που εμφανίστηκαν πρόσφατα για τον υπουργό κι έτσι δεν είχε να κρύψει από κανένα τις σπατάλες της. Στη συνέχεια βέβαια και αφού ο υπουργός παντρεύτηκε την αγαπημένη του για να την κάνει επίσημα κυρία υπουργού, οι σπατάλες γινόταν και φανερά γιατί πια δεν είχε λόγο να κρύψει τη σχέση της. Ως επίσημη κυρία υπουργού μπορούσε να κατασπαταλεί τα χρήματα του ελληνικού λαού.
Μετά τις πρόσφατες όμως εξελίξεις και την αποκάλυψη των σκανδάλων που δίχασαν τη χώρα στα οποία φέρεται να είναι μπλεγμένος και ο πρώην υπουργός, δόθηκαν οδηγίες στην σπάταλη κυρία για να μην προκαλεί λέγοντάς της ότι τους περιμένουν στη γωνία. Τα χρήματα μάλιστα που της επιτρέπουν να διαχειριστεί δεν είναι τόσα όσα μπορούν να καλύπτουν τα έξοδά της.
Έτσι λοιπόν «βερεσέ» σχεδόν , συνεχίζει να καλλωπίζεται και να φροντίζει τον εαυτό της «φεσώνοντας» όσους τη φροντίζουν, με πολλές χιλιάδες ευρώ. Εδώ και καιρό μάλιστα οι άνθρωποι που πρέπει να πληρωθούν για όλες αυτές τις υπηρεσίες που τις προσφέρουν, έχουν απογοητευθεί από τις υποσχέσεις της ότι θα τους ξεπληρώσει αφού ως τώρα τα ποσά που τους οφείλει, είναι υπέρογκα.
Μάλιστα ο επικεφαλής της ομάδας που φρόντιζε την κυρία υπουργού , έφτασε στο σημείο πριν από λίγες μέρες να συμβουλευτεί γνωστό δικηγόρο για να βρει λύση στο πρόβλημά του , ακολουθώντας το δρόμο της δικαιοσύνης ....
Ρε με τη ασχολούμαστε

Αν αύριο γίνει η Αθήνα Κάιρο;

Αν αύριο γίνει η Αθήνα Κάιρο;

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Εάν αύριο βγει ο κόσμος στους δρόμους (αυτή θα είναι και η τελευταία φάση του δράματος) και μετακομίσει το Κάιρο στην Αθήνα, τι θα κάνει ο "νεραϊδοχτυπημένος" και ο "θίασος των παράξενων;" Τι θα κάνουν οι 156 γυμνοσάλιαγκες που παριστάνουν τους βουλευτές και τα......
θα κάνουν τα εξαπτέρυγα των προθύμων "Μπακογιάννη-Μητσοτάκη-Κούβελα" και"Καρατζαφέρης;" Δώστε τις δικές σας απαντήσεις…

Το σχέδιο διαφυγής είναι οργανωμένο και καλοσχεδιασμένο, αυτό εννοούσε ο ΓΑΠ όταν έλεγε έχουμε σχέδιο. Και «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» έχει μεριμνήσει η Goldman Sachs… Τα ελικόπτερα θα ξεκινήσουν από την ταράτσα του Υπουργείου Εσωτερικών… Επιβάτες ο γνωστός προσωπικός κύκλος του ΓΑΠ… Μπαμπούκης, Αντρίκος, Νίκος, Παπακωνσταντίνουμ, Μπιρμπίλη, Βάρτζελη κλπ Τους άλλους άστους να φάνε το ξύλο… Καλό το σχέδιο, αλλά έχει ένα βασικό ελάττωμα … Τα ελικόπτερα δεν πετάνε μόνα τους!!! Όσο για το ντουέτο των προθύμων, αγνοούνται τα ίχνη τους…

  http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_9275.html

Από σήμερα δωρεάν οποιος σκοπελίτης επαγγελματίας θέλει !!


Προτιμείστε την ντόπια αγορά, που σε τίποτα δεν υστερεί από τις άλλες 

Προτιμείστε την ντόπια αγορά και το skopelosnews  θα βάζουμε δωρεάν οποιαδήποτε πρόσφορα έχετε εδώ να το βλέπουν όλη η πατριώτες μας 
Στείλτε με email της προσφορές σας και εμείς θα της ανεβάσουμε δεν θέλουμε χρήματα είπαμε ρε

Μεγάλη κρίση στην σκόπελο !!!


Δεν το βλέπουμε πια το βράδυ έτσι γιατί?
Ο Ρηγίνος δεν πιστεύω να μας παρεξήγηση απλός μας έκανε εντύπωση
Και καλά κάνη και τα σβήνει είναι δύσκολες εποχές ε σειρά?

Powered By Blogger