Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΜΑΚΡΥΑ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΠΑΝΑ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ?






Την πρώτη του επίσκεψη στη Σκιάθο με την ιδιότητα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη πραγματοποίησε ο Αργύρης Κοπάνας, ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ο κ. Κοπάνας γνωστοποίησε επίσημα στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και στους δημότες ότι ανέλαβε καθήκοντα Θεματικού Aντιπεριφερειάρχη με αρμοδιότητα και τα νησιά των Β. Σποράδων.


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μπουρτζίκας καλωσόρισε τον κ. Κοπάνα και του έδωσε ευχές για επιτυχία στο έργο και αγαστή συνεργασία. Ο Δήμαρχος της Σκιάθου, κ. Πλωμαρίτης, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ Πρεβεζάνος, Φιλαρέτου, Καραστατήρας και οι δημοτικοί σύμβουλοι έθεσαν μια πρώτη ατζέντα θεμάτων, μεταξύ των οποίων τα αντιπλημμυρικά έργα, το λιμάνι, στρατηγικός σχεδιασμός για την τουριστική προβολή, αναθεώρηση του ΕΣΠΑ, ιατρείο, νηπιαγωγείο, εκδηλώσεις πολιτιστικές για τον Παπαδιαμάντη.




20 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΠΑΝΕ ΓΙΑΤΊ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΑΝ ΊΣΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΉΚΑΤΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΙΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ  ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΚΒΑΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ 
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΙΣΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
Υ/Γ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΥΡΙΑ ΚΟΠΑΝΑ?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η συνεργασιες δεν αρχιζουν με επιθεσεις Κυριε, και αν εχετε προβλημα με τον Κοπανα τοτε για τον Χηρα θα επρεπε να ειχατε κοψει τις φλεβες σας, και στη τελικη ας ειχατε ζητησει τα ρεστα απο τον Χηρα για την πολιτικη του ανυπαρξια, και για την ανυπαρκτη επικοινωνια του Δημου μας με την περιφερεια 7 μηνες τωρα!
Αλλα ας δειτε και τις ευθυνες σας λιγακι!!!
Ο Αγοραστος υποσχεθηκε να εχει εκπροσωπο των νησιων, καποιον απο τα νησια, αλλα εκανε την παπια και εβαλε το κοπανα, και εσεις κανατε μια χαρα τους μαλακες και περασε η δουλεια αβαβα.
ΚΟΤΕΣ

Powered By Blogger