Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

«Ροδούλα Ζήση και Κώστας Καρτάλης εγκλημάτισαν σε βάρος του λαού»

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ  ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΙ

Σκληρή επίθεση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ





Επίθεση στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Κ. Καρτάλη και Ροδούλα Ζήση εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου.
Η Ν.Ε. καταφέρεται κατά της αστυνομικής βίας και της τρομοκρατίας που υπέστη ο λαός από την κυβέρνηση της χούντας του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει για τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Μαγνησίας.


«Η κ. Ροδούλα Ζήση και ο κ. Κώστας Καρτάλης είναι οι δύο βουλευτές της Μαγνησίας που εγκλημάτησαν χτες σε βάρος του Ελληνικού λαού.


Είναι και οι δύο συνυπεύθυνοι για τη φτώχεια, την ανεργία, τη διάλυση της δημόσιας υγείας και τη συνεπακόλουθη αύξηση της εγκληματικότητας που θα προκύψουν.


Ευθύνονται για κάθε σπίτι που δεν θα έχει ρεύμα μια και δεν θα μπορεί να πληρώσει τα αστρονομικά ανεβασμένα τιμολόγια της ιδιωτικοποιημένης ΔΕΗ.


Έχουν βάλει την υπογραφή τους πίσω από κάθε λουκέτο που δημιουργούν τα φορολογικά χαράτσια και ο θάνατος που θα επέλθει στην εμπορική αγορά.


Η κ. Ρ. Ζήση και ο κ. Κ. Καρτάλης είναι δύο από τους μοιραίους ανθρώπους που οδηγούν τη νεολαία στον αφανισμό της ανεργίας και όλους τους υπόλοιπους στην εξαθλίωση της ακραίας φτώχειας.


Οι ευθύνες που επωμίστηκαν και οι δύο ψηφίζοντας, για να πραγματοποιηθεί αυτό το έγκλημα σε βάρος του λαού της Μαγνησίας αλλά και όλης της Ελλάδας είναι τεράστιες. Με ποιο δικαίωμα με ποια λαϊκή εντολή προχώρησαν στην άθλια ενέργειά τους, ευτελίζοντας κάθε έννοια κοινοβουλευτισμού, κάθε έννοια αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, λαϊκής κυριαρχίας.

Υπάρχει έστω και μία γραμμή από την αθλιότητα του μεσοπρόθεσμου που είχαν αναφέρει στις προεκλογικές τους τοποθετήσεις ; Αν διαθέτουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια οφείλουν αυτή τη στιγμή να καταθέσουν την παραίτησή τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης, Ε.Ε, ΔΝΤ, EKT, για την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, για την ανατροπή οποιουδήποτε τωρινού ή επίδοξου διαχειριστή αυτής ή παρόμοιας πολιτικής.


Καλούμε τους εργαζόμενους να πλημμυρίσουν τους δρόμους του αγώνα, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να παλεύουμε για την ανατροπή αυτής της πολιτικής . Διακηρύσσουμε πως :Δεν χρωστάμε, Δεν πουλάμε, Δεν πληρώνουμε, Δεν φοβόμαστε. Όλοι στους δρόμους και τις πλατείες μέχρι την ανατροπή».
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger