Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Νεκρός εντοπίστηκε ο 37χρονος ψαροντουφεκάς και στο Νοσοκομείο ταλαιπωρούν το πτώμα του. ΑΙΣΧΟΣ...!!!

Νεκρός εντοπίστηκε στις 06:30 σήμερα το πρωί σε βάθος 30 μέτρων...
ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο 37χρονος ψαροντουφεκάς που είχαν χαθεί τα ίχνη του από χθες το απόγευμα στην περιοχή της Μουρτιάς!

Ο Γιώργος ήταν από το Βαθύ και ήταν καταδρομέας στο 4ο ΕΤΕΘ στο Καρλόβασι και ήταν από τους καλύτερους σε ήθος αξιωματικούς του σώματος! Ήταν δεινός ψαροντουφεκάς και είχε πάθος με το ψάρεμα αλλα δυστυχώς μια άτυχη στιγμή του στέρησε τη ζωή

Είναι πολύ τραγικό αφού 37χρονος ήταν πατέρας 2 παιδιών και είχε πάει στην περιοχή για ψαροντούφεκο μαζί με το ένα του παιδί και μια θεία του και χάθηκε μπροστά τους!!!

Από εκείνες τις ώρες γίνονταν έρευνες από σκάφος του Λιμενικού και ιδιώτες αλλά δυστυχώς ήταν άκαρπες.
Σήμερα το πρωί δύτης τον εντόπισε και με ασθενοφόρο οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο της Σάμου για νεκροψία -νεκροτομή.

Το απαράδεκτο και άθλιο από εκεί και πέρα είναι πως η νεκροψία θα γίνει την Τρίτη αφού μεσολαβεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και λόγω του γεγονότος ότι έληξε η σύμβαση που είχε το Νοσοκομείο της Σάμου με τον ιατροδιακαστή κ. Τσαλικίδη και δεν του ανανεώθηκε η σύμβαση αυτή σταμάτησε να εργάζεται και αποχώρησε. Έτσι ο γιατρός του Νοσοκομείου που αυτή τη στιγμή τυπικά εκτελεί χρέη ιατροδικαστή, θα πάει για την νεκροψία την επόμενη Τρίτη με αποτέλεσμα να στερούν από τους συγγενείς του να θάψουν τον άνθρωπό τους!!
samiakignomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger