Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ζητούν απευθείας δρομολόγια Σάμου - Θεσσαλονίκης ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΑ Πόπη Γερακούδη υπερπεριφερειάρχη?


Τη δρομολόγηση ενός πλοίου που θα συνδέει απευθείας τη Σάμο με τη Θεσσαλονίκη ζητούν οι κάτοικοι της Σάμου, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης του νησιού, ο οποίος έχει αποστείλει έγγραφο με το οποίο ζητεί την άμεση δρομολόγηση πλοίου στη γραμμή, όσο το δυνατόν συντομότερα.
Προς το παρόν υπάρχει σύνδεση της Σάμου με τη Θεσσαλονίκη μόνο μέσω των νησιών του Β. Αιγαίου, με αποτέλεσμα η διάρκεια του ταξιδιού να είναι πολύ μεγάλη, γεγονός που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή του νησιού ως τουριστικό προορισμό από τους Βορειοελλαδίτες.

Πάγιο αίτημα παραμένει ακόμη η δρομολόγηση δεύτερου πλοίου στη γραμμή Πειραιάς - Σάμος, αφού κατά τη θερινή περίοδο το μοναδικό πλοίο που καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες είναι το «Νήσος Μύκονος». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέρυσι να μην υπάρχουν εισιτήρια, κυρίως για τα επιβατικά αυτοκίνητα, και να ακυρώνουν τις διακοπές τους Έλληνες επισκέπτες.

Τέλος, στο κενό έπεσε το αίτημα του βουλευτή Π. Βαρδίκου να μην γίνονται προσεγγίσεις στα λιμάνια των Κυκλάδων τους δύο μήνες αυξημένης επιβατικής κίνησης, κάτι που ζητούν και φέτος οι Σαμιώτες.
ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΕΣΥ ΕΤΟΙΜΑΖΌΣΑΣΤΕ ΜΕ   ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΊΣ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΤΩΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger