Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Κρουαζιερόπλοια στον Δήμο Αγίου Νικολάου τη Μεγάλη Εβδομάδα


Ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα υποδεχτεί κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας τρία κρουαζιερόπλοια.

Το πρώτο με την ονομασία ΜΙΝΕΡVA, θα καταπλεύσει στο λιμάνι της πόλης τη Μ. Δευτέρα όπου και θα παραμείνει από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Την Μεγάλη Τετάρτη το λιμάνι του Αγίου Νικολάου θα υποδεχτεί το κρουαζιερόπλοιο Goldeniris, οι επισκέπτες του οποίου θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στους δρόμους της πόλης για περίπου 10 ώρες, από τις 8 μέχρι και τις 6 το απόγευμα, όσο δηλαδή προβλέπεται η παραμονή του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι.

Ενώ την Μεγάλη Πέμπτη το κρουαζιερόπλοιο Louis Cristal θα φτάσει στις 6:30 το πρωί ενώ θα παραμείνει μέχρι τις 11:30 το βράδυ.

Την ίδια ώρα ο Δήμος για την καλύτερη φιλοξενία των επισκεπτών έχει αποστείλει σε όλους τους καταστηματάρχες επιστολή στην οποία αναφέρει το πρόγραμμα αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων, ώστε όσοι επιθυμούν να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοιχτά κατά τις ώρες που οι τουρίστες θα ξεναγούνται στη πόλη.

ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΡΕ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ?ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΊ ΜΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger