Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μεγάλη διαφημιστική εταιρία από την Αλβανία έρχεται την Κυριακή του Πάσχα στην Σκόπελο!!!






Μεγάλη διαφημιστική εταιρία από την Αλβανία έρχεται την Κυριακή του Πάσχα στην Σκόπελο!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι 80 άτομα σε αυτό έρχονται 50 Ηθοποιοί
και τεχνική 30 και μάλλον θα είναι και καμία 200 κομπάρσοι  μαζί
Θα προβάλουν την σκόπελο σε ένα διαφημιστικό σποτ που κάνουν για την φέτα
Θα έχει μεγάλοι προβολή στην Αλβανία αφού όπως ξέρουμε στους αλβανούς φίλους μας αρέσει πολύ η φέτα
Και έτσι θα διαφημιστή η σκόπελος να έρθουν εδώ για να ζητήσουν δουλεία η Αλβανοί φίλοι μας
Όπως και με τους όλους φίλους Βούλγαρους μια εταιρία έκανε διαφήμιση για ούζο στην σκόπελο και γεμίσαμε Βούλγαρους το νησί όχι τουρίστες βεβαία αλλά εργάτες !!!
Πες  και εμάς ρε Μαλάκα τη πίνεις και δεν μας δίνεις?

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την μαλακία πολλοί αγάπησαν, τον μαλάκα ουδείς

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΛΑΚΑ

Ψιλομαλάκας.±: Ξεκινάει μόλις αρχίσει να βγάζει μουστάκι. Εξελίσσεται στους κάτωθι.

Έμεινα μαλάκας.: Ο στάσιμος μαλάκας, ο μαλάκας που δεν κινείται. Στο πρόσωπό του έχει παγώσει μια έκφραση απόλυτης μαλακίας. (μαλακία σε |απόλυτες τιμές|, δηλαδή η θετικού πρόσημου μαλακία) Αργάει να τελειώσει το Λύκειο καθώς η μαλακία του επιδρά στις επιδόσεις του στα γραπτά.

Μαλάκας ο απλός.: Ο φοιτητής, με πολλά παρακλάδια, τόσα όσες οι σχολές του Μέγα Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος. Στην κατηγορία αυτή αυτομάτως συμπεριλαμβάνονται και οι γονείς του.

Αλγεβρικός μαλάκας .: Γνωστός και ώς "μαλάκας² στο τετράγωνο".

Ριζικός Μαλάκας.: Ο μέχρι το κόκκαλο, μαλάκας. Σε συνδυασμό με τον "μαλάκα² στο τετράγωνο" συνιστά τον σκέτο "μαλάκα", γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα τετράγωνο και ρίζα μαζί.

Ψαρωμένος μαλάκας.: Ο "μόλις ξεκινάω την θητεία μου". Εξελίσεται σε "Παλιομαλάκας" όταν βρίσκεται προς το τέλος της στράτευσης γιατί τα ψάρια που έφαγε ήταν του Ψαρούχα και σε "Κωλοπετσωμένο μαλάκα" όταν πάρει το απολυτήριό του σε δερματόδετη έκδοση του κώλου.

Αρχιμαλάκας.: Ο αρχηγός, ο πρώτος από όλους. Ο ίδιος αρέσκεται να λέει "πρώτος μεταξύ ίσων".

Τριμάλακας.× 3: Τρεις φορές μαλάκας. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το είδος του μαλάκα που έχει πλέον κυριαρχήσει, έχοντας ουσιαστικά ωθήσει τον απλό (μονό) μαλάκα σε εξαφάνιση, και τον Αλγεβρικό μαλάκα σε δυσμενή κατάσταση.

Μαλάκας με πατέντα.©: Ο μαλάκας που έχει κατοχυρώσει τη μαλακία του στην Επιτροπή Σημάτων του Υπουργείου Εμπορίου. Η μαλακία αυτή θεωρείται πλέον πνευματική ιδιοκτησία του μαλάκα και όποιος την αντιγράψει, δημοσιεύσει, τροποποιήσει, χρησιμοποιήσει ή επικαλεστεί χωρίς την έγγραφη άδεια του μαλάκα διώκεται ποινικά.

Μαλάκας με Πιστοποίηση.®: Ο πληρών τις προϋποθέσεις μαλάκας, ώστε δικαιολογημένα να μπορεί να έχει στην κατοχή του ISO 9001 (TQA-Total Quality Wankerness), από κάποιον διεθνή ή ελληνικό οργανισμό πιστοποίησης. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο εν λόγω μαλάκας δεν έχει πιστοποιήσει τη μαλακία του ως προϊόν, αλλά ως διαδικασία και τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τους τρόπους με τους οποίους μαλακίζεται, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά από τη στιγμή που η φύση της μαλακίας είναι δισυπόστατη. Κατά συνέπεια, μιλάμε για έναν μαλάκα που εξελίσσεται διαρκώς και που παράλληλα προσπαθεί να αλλάξει το μοντέλο πάνω στο οποίο δρα και ενεργεί καθημερινά ως μαλάκας.

'Μαλακοπίτουρας:Ο μαλάκας που τρώει πίτουρα. Αν και η παροιμία λέει όποιος ανακατεύετε με τα πίτουρα των τρων οι κότες αυτόν δεν τον τρων ακριβώς


Ο Οικολογικός Μαλάκας: Ο σύγχρονος μαλάκας. Που από τη μία ευαισθητοποιείται για τα θέματα του περιβάλλοντος, αλλά από την άλλη παραμένει μαλάκας. Τέτοιοι μαλάκες τα πάνε καλά με το περιβάλλον και τους αξίζει να διαθέτουν ISO 14001. Δεν θα μας χάλαγε στο μέλλον ορισμένες συσκευές να δουλεύουν με..χύσι ας πούμε!!!

Χαζομαλάκας.: Και χαζός και μαλάκας.

Ανώνυμος είπε...

PAIDES, XERETE POSA EXEI TSEPWSEI APO THN TOYRISTIKI EPITROPI TOY DHMOY GIA OLA AYTA?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΣΕΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗ

Ανώνυμος είπε...

πολύ θα θέλαμε να είχαμε ένα στοιχείο θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι κάθε λοιπόν αποστολή θα ήταν ότι πρέπει για ξεσκεπαστεί το μάζωμα και βασικά τον έχουμε ΓΡΑΜΜΕΝΟ στα αρχίδια μας άλλα ρε φίλε μην μας περνάνε και για μαλάκες τούς ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ δεν το δεχόμαστε αυτό ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

Νεολερας είπε...

Είναι προτιμότερο να αξίζεις τιμές και να μην τις έχεις παρά να τις έχεις και να μην τις αξίζεις.

Ανώνυμος είπε...

είναι χαζό να σχολιάζεις την ίδια σου την ανάρτησή...

Νεολερας είπε...

Κάποιοι που πονάν από την συγκεκριμένη ανάρτηση το ίδιο θα έλεγαν...

Ανώνυμος είπε...

Δεν πονάω και δεν με ενδιαφέρει η παραπάνω ανάρτηση. Ας έρθει όποιος θέλει. Ας έρθουν και οι ταλιμπαν.
Ας μην έρθει και κανένας. αδιαφορώ.

θα έρθει και η Τεχνική? Ποια είναι η κυρία? 30 ετων?

Powered By Blogger