Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου την 19η του μηνός Απριλίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00'',

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση χώρου από το κτίριο όπου στεγάζεται η δημοτική κοινότητα Σκοπέλου στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε. Ε. Σταυρού. (Προφορική Εισήγηση Προέδρου)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κάλυψη των εξόδων μετάβασης και διατροφής ενός ατόμου για τη διοργάνωση του Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών (Β΄ μέρος) από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε. Ε. Σταυρού. (Προφορική Εισήγηση Προέδρου)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη μίσθωση δημοτικού χώρου στην “Emporiki Bank” (Εμπορική Τράπεζα) για την τοποθέτηση του ΑΤΜ. (Προφορική Εισήγηση Δημάρχου)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χορήγηση η μη άδειας μουσικών οργάνων σε στεγασμένο - κλειστό κατάστημα με σαφείς προϋποθέσεις ιδιοκτησίας κ. Ελένης Σπύρου του Ιωάννου.
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση επιτροπής παροχής γνώμης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την καταστροφή αντικειμένων του Δήμου Σκοπέλου, που δεν έχουν καμία αξία (άρθρο 199 παρ. 6 Ν. 3463/06).
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη δημοπράτηση ή μη των ακτών του Δήμου Σκοπέλου, για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων και μηχανοκινήτων ή μη σκαφών αναψυχής.
  7. Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Σκοπέλου, έτους 2011.
  8. Εξέταση της αριθ. 15/2011 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου με θέμα «Καθαρισμός κοινοχρήστου χώρου μεταξύ των καφετεριών "Καράβια" και "Γκαλά"».
  9. Προγραμματισμός για την τουριστική προβολή του νησιού εν όψει της Τουριστικής Περιόδου (Έκδοση ενημερωτικών φυλλαδίων, Προσκλήσεις σε τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, καταχωρίσεις σε εφημερίδες και περιοδικά  κ.λ.π.). (Προφορική εισήγηση Δημάρχου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger