Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Στο Δρακοντόσχημα Σκοπέλου 13 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ 32.000ευρω !!!ΞΕΠΟΥΛΑΗ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!


 ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο  ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ
15. Τουριστικό Περίπτερο Σκοπέλου (αξία 31/12/2009: 0€): Πρόκειται για έκταση εμβαδού 663 τ.μ. μετά Τουριστικού Περιπτέρου στην πόλη της Σκοπέλου. Το ακίνητο είναι παραχωρημένο στο Δήμο Σκοπέλου κατά δικαίωμα χρήσης, έως το έτος 2025, με σκοπό την επισκευή – διαμόρφωση του κτιρίου για τη στέγαση του νέου Δημαρχείου Σκοπέλου.
16. Κτήμα Δρακοντόσχημα Σκοπέλου (αξία 31/12/2009: 32.000€): Πρόκειται δασική έκταση εμβαδού 12.468,40 στην περιοχή Δρακοντόσχημα Σκοπέλου.
Σε δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Κώστας Καρτάλης τόνισε: «Και στη Μαγνησία διαπιστώνεται ότι υπάρχει σημαντική δημόσια τουριστική περιουσία που σε μεγάλο ποσοστό παραμένει αναξιοποίητη. Μέρος της περιουσίας αυτής πρέπει να αξιοποιηθεί σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα ώστε να προκύψουν έσοδα για το Κράτος, όμως μέρος επίσης πρέπει να αποδοθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση με σαφή δέσμευσή της ότι αναλαμβάνει και τις αντίστοιχες ευθύνες. Η ισορροπία «δημόσιο – ιδιωτικό» είναι κρίσιμη, όπως κρίσιμη είναι και η προστασία του περιβάλλοντος, όπως αυτή εξαρτάται ή επηρεάζεται από το είδος της αξιοποίησης. Είναι θετικό ότι γίνεται, επιτέλους, ένα ξεκαθάρισμα της δημόσιας τουριστικής περιουσίας στη Μαγνησία από την Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων, καθώς στο παρελθόν περίσσευαν τα λόγια περί επενδύσεων. Η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη και βεβαίως δεν θα πρέπει να αγνοεί τις αναπτυξιακές προτεραιότητες της Μαγνησίας, αλλά και το χωροταξικό σχεδιασμό. Σημειώνω ότι στην περιουσία της ΕΤΑ περιήλθε πρόσφατα και το Πανθεσσαλικό Στάδιο, για το οποίο επείγει να αποσαφηνιστεί το μοντέλο λειτουργίας και αξιοποίησής του. Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να περιέλθει στους τοπικούς φορείς, προφανώς με κάποια ενίσχυση από την Πολιτεία ως προς τις δαπάνες συντήρησης».
Θα σας κόψουμε τον Κώλο  αν και για αστείο αποφασίσετε να ξεπουλήσετε στην σκόπελο δημόσια περιουσία καθάρματα .γιατί δεν πουλάς  την δική σου περιουσία ρε ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger