Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η Σκόπελος ευγνωμονούσα Να κηρύξει επίτιμο δημότη την κυρία Μπιρμπίλη που μας δέχτηκε !!!!


Συνάντηση με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη θα έχουν σήμερα στις 3 μ.μ. οι Δήμαρχοι Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής και Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης και θα θέσουν υπόψη της αρμόδιας Υπουργού τις αντιδράσεις αλλά και τα προβλήματα που προκαλεί βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα η εφαρμογή του προωθούμενου σχεδίου νόμου για την βιοποικιλότητα
 
Αναφερόμενος στην σημερινή συνάντηση ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Μιχελής επισημαίνει ότι σκοπός της συνάντησης είναι να ακούσουν αναλυτικά τις αλλαγές που προωθούνται και κατά πόσο αυτές είναι σε θετική κατεύθυνση για το νησί, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Βαφίνης τονίζει πως προσδοκά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Ο ίδιος προσθέτει πως «για μας είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι η Υπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να της εκθέσουμε τις απόψεις μας, τις αντιρρήσεις αλλά και τις προτάσεις μας, προκειμένου να αναπτυχθεί ένας ουσιαστικός διάλογος μεταξύ του Υπουργείου και της Δημοτικής Αρχής, που εκφράζει γενικότερα όλους τους κατοίκους του νησιού».
Όποιος βουλευτής ψήφιση το νομοσχέδια να μην κάνη το λάθος να έρθει ξανά στο νησί εμείς δεν έχουμε αυγά και ντομάτες αλλά έχουμε ψ@λές της θάλασσας να τους πετάξουμε. 
http://skopelos-news.blogspot.com
Εγκυκλοπαιδικές καταχωρήσεις
Θαλάσσια "ζώα"
Ο ψώλος είναι ένα μαλάκιο της θάλασσας που φουσκώνει όταν ρουφά νερό
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger