Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ρόμπα ξεκούμπωτη -που θα ‘λεγε κι ο Βαγγέλας- η Αννα Διαμαντοπούλου

 


Δεν έχουμε καμιά χαιρεκακία, αλλά δεν μας χάλασε καθόλου αυτή η γελοιοποίηση που έπαθε σήμερα η Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία προσπάθησε να βγάλει ηλίθιους όλους τους χρήστες του “Χ” που στιγμάτισαν το γεγονός ότι έχει αναθέσει την προβολή της στην ίδια εταιρεία που έχει αναλάβει τα social media της υπουργού Εργασίας.

Το γράφουμε αυτό γιατί διαβάζουμε η Νίκη Κεραμέως διέκοψε την συνεργασία με το πρόσωπο που κρατούσε τα social media της, -αναφερόμαστε στην Αίγλη Μπαλαμάτση η οποία είναι η επικεφαλής της Interweave Υπηρεσίες Διαδικτυακής και Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας, εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες πολιτικής επικοινωνίας-, επειδή δεν γνώριζε ότι διαχειρίζεται και τα social media της Άννας Διαμαντοπούλου!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κ. Αίγλη Μπαλαμάτση, ήταν επί σειρά ετών σύμβουλος επικοινωνίας της Ν. Κεραμέως, χωρίς η ίδια να γνωρίζει πως η Interweave και η Αίγ. Μπαλαμάτση διαχειρίζεται και τα social media της Άννας Διαμαντοπούλου και την επικουρούν στη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

“Ένα λάθος ήταν αρκετό για να γίνουν όλα γνωστά. Και αυτό το λάθος στοίχισε τόσο στην κα Κεραμέως όσο και στην κα Διαμαντοπούλου”, καταλήγει το δημοσίευμα.

Υποθέτουμε ότι δεν θα τολμήσει να αντικρούσει την αποκάλυψη με την οποία γίνεται ρεζίλι η Αννα Διαμαντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger