Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ

Να σημάνει ξεσηκωμός στους συνταξιούχους!

Η Δημοτική Αρχή Περίσση –Βούλγαρη δίνει σε ιδιώτες 

το καφενείο –εντευκτήριο του ΚΑΠΗ!

Η Δημοτική Αρχή Περίσση- Βούλγαρη, ως καθ΄ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος ο δεύτερος, ολοκληρώνει το έγκλημά της! Εν κρυπτώ και παραβύστω, παραδίδει παράνομα σε ιδιώτη τη λειτουργία του εντευκτηρίου του ΚΑΠΗ  χωρίς καν απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γράφοντας στα παλιά της  τα παπούτσια τους απομάχους της δουλειάς στη Σκόπελο!

Γνωστή η μέθοδος! 

ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ-ΑΠΑΞΙΩΣΗ –ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!

ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

-Το Φλεβάρη του 2020 έταξε γηροκομείο, εκδρομές και εκλογές μελών, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας, που πήγαν άπατα… 

https://e-thessalia.gr/to-kapi-skopeloy-ekopse-tin-pita-toy/ 

Φυσικά και δεν έγινε τίποτε από όλα αυτά! Οι συνομήλικοι δεν σεβάστηκαν ούτε τους εαυτούς τους! 

ΑΠΑΞΙΩΣΗ -ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ

-Κατάργησαν την ίδια την υπηρεσιακή μονάδα του ΚΑΠΗ-εντευκτήριο αφήνοντάς την χωρίς στελέχωση  (έστω και εποχικά, 8μηνο) για έναν ολόκληρο χρόνο αφού ήταν γνωστή η  συνταξιοδότηση του υπαλλήλου σερβιτόρου και τα οφειλόμενα ρεπό από το 2021.

-«Πάγωσαν» την εγγραφή μελών, που αποτελεί το πρώτο βήμα για να αποκτήσει το ΚΑΠΗ  την ψυχή του, τα μέλη του, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του… Πάει περίπατο και η «αυτοδιαχείριση» των ανύπαρκτων μελών … Τα μέλη θα φέρνουν καφέ, αλά ατομική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη,  από το σπίτι σύμφωνα με τον κ. Περίσση. Συγχαρητήρια… 

Τόσο πολύ  φοβάται ο κ. Περίσσης και ο κ. Βούλγαρης και δεν εγγράφουν μέλη επί τέσσερα χρόνια; Πολύ «λίγοι»…


 -Επί δύο χρόνια, που αποσπάστηκε ο φυσικοθεραπευτής δεν παρείχαν καμία υπηρεσία τέτοιου είδους σε δοκιμαζόμενους ηλικιωμένους (ως γνωστόν, τα αγάλματα δε χρειάζονται φυσικοθεραπευτή!)

-Για ΚΑΠΗ στη Γλώσσα και ανάλογες υπηρεσίες «ούτε φωνή ούτε ακρόαση» (αναρωτιόμαστε πού βρίσκεται  ο κ. Βαφίνης…)…


-Διεκδικούν πανελλαδική πρωτοτυπία αφού στον τελευταίο οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας που πέρασαν με τη στήριξη της παράταξης του κ. Ευσταθίου συγχώνευαν το ΚΑΠΗ με τον ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ! (Σύμπτυξη να  ΄ναι και ό,τι να ναι!)


ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ 

-  Προχωρούν παράνομα, με μια απλή ενημέρωση στο ΔΣ,  σε παραχώρηση δημοτικού χώρου και εξοπλισμού χιλιάδων ευρώ του εντευκτηρίου σε ιδιώτη, ο οποίος πρέπει να αναλογιστεί και τις πιθανές συνέπειες μη νόμιμης παραχώρησης …

Ο Σκοπελίτικος λαός δεν έδωσε λευκή επιταγή στη δημοτική αρχή να προωθήσει αλλαγές που δεν υπήρχαν στο πρόγραμμά της. Αυτήν ας τη σεβαστούν όσοι σέρνονται από τα κυβερνητικά  βουλευτικά  γραφεία και δε βγάζουν άχνα μην τους μαλώσει η Τοπική της ΝΔ!

Οι Σκοπελίτες ας βγάλουν συμπεράσματα από τα λόγια και τα έργα Περίσση –Βούλγαρη κλπ!

Διαστημική απόσταση! 

Δεν έχουν παρά  να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους ! Όταν συμβαίνει αυτό, κατά τη συνήθη πρακτική τους, βάζουν το κεφάλι στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο, όπως με τις ανεμογεννήτριες…!

-Να διεκδικήσουν πλήρη στελέχωση του ΚΑΠΗ με όλες τις ειδικότητες που προβλέπονται στον κανονισμό λειτουργίας του και τις αντίστοιχες υπηρεσίες, με κρατική χρηματοδότηση!

-Αμεσες εγγραφές και εκλογές μελών για συντονιστική επιτροπή!

-Δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων με όλες τις ειδικότητες (ψυχολόγων, εργοθεραπευτών κλπ), συνταγογράφηση φαρμάκων κλπ

-Εκδρομές και δραστηριότητες, ενημέρωση για την Υγεία, τις Τέχνες  κλπ. 

Η Λαική Συσπείρωση θα είναι μπροστά και δίπλα στους αγώνες τους, μέσα και έξω από τα συμβούλια!

                                                                        

 Σκόπελος, 04/09/2024


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger