Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ας θυμηθούμε το ποιον της Θεοδώρας Τζάκρη που θυμήθηκε κι’ αυτή τον “πατερούλη”.

 


Τι στον “πατερούλη” έχουν πάθει όλοι και ξαφνικά θυμήθηκαν τον Στάλιν με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στο Τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ;“, αναρωτιόμασταν σε μια πρόσφατη ανάρτησή μας. Φαίνεται, λοιπόν ότι ο Στάλιν έγινε σαν την κόκα-κόλα. Πάει με όλα.

Κάποια μέλη από τις Συριζαίικες φράξιες πιστεύουν ότι θα υποτιμήσουν τους εσωκομματικούς αντιπάλους τους αν τους αποδώσουν “σταλινισμό”. Ετσι και σήμερα η Θεοδώρα Τζάκρη απέδωσε “μπαγιάτικο σταλινισμό” σε όσους ομοϊδεάτες της έχουν πρόβλημα με τον “έκπτωτο” πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θ. Τζάκρη, λοιπόν, μια απ’ τους «κηπουρούς» του Γ. Παπανδρέου που ψήφισε με τα δυο της χέρια, Μεσοπρόθεμα, αντιλαϊκούς και αντεργατικούς εφαρμοστικούς νόμους και Μνημόνια, για δυο πράγματα διακρίνεται. Για την προκλητική εξουσιαστική συμπεριφορά που είχε όταν ήταν υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και για τον αντικομουνισμό της. Ηταν η ίδια που έγινε πρωτοσέλιδα για την “αυτοκρατορική” της εμφάνιση, και τα εκατοντάδες ρουσφέτια που είχε κάνει. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που πανηγύριζε πριν κάποια χρόνια γιατί “ο ΣΥΡΙΖΑ μετατοπίστηκε προς το κέντρο”, και ο κόσμος δεν φοβάται “τα ακραία κινηματικά στοιχεία, τα ακραία κομμουνιστικά στοιχεία“, που υποτίθεται υπήρχαν στο κόμμα που της έδωσε πολιτική στέγη.

Πληροφοριακά να συμπληρώσουμε ότι το Νοέμβρη του 2013, η Τζάκρη, ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης Σαμαρά επιδιώκοντας την διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, κάτι που έγινε. Γνώριζε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ξαναεκλέξει βουλευτή στην Πέλλα και με την ανεξαρτητοποίηση της επιδίωκε να ρίξει γέφυρες με τον Σύριζα να ώστε κατέβει υποψήφια βουλευτίνα με την στήριξη του. Παρά τις ενστάσεις της «Αριστερής Πλατμόρμας» του Π. Λαφαζάνη, η ηγετική ομάδα του Σύριζα επέβαλε στα ψηφοδέλτια την πρώην υφυπουργό Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη και από το 2015 επανεκλέγεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό το άτομο, λοιπόν, προστέθηκε στον κατάλογο -ο οποίος είναι ανοιχτός- και περιλαμβάνει τον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, την φυλλάδα Μανιφέστο, τον Αρης Σπηλιωτόπουλος, και βλέπουμε πόσοι άλλοι/ες θα προκύψουν που θα επικαλεστούν στον Στάλιν, για τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger