Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Σκόπελος: Σε κολώνα φωτισμού προσέκρουσε το Seajets

Σε κολώνα φωτισμού στο λιμάνι της Σκοπέλου προσέκρουσε νωρίτερα σήμερα Σάββατο, το ταχύπλοο σκάφος της εταιρίας Seajets, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προσπάθειας προσέγγισης στο λιμάνι της Σκοπέλου λίγο πριν τις 2 σήμερα το μεσημέρι, ο καταπέλτης του πλοίου που είχε κατέβει χτύπησε σε κολώνα φωτισμού λόγω των κυματισμών που προκαλούν οι τουρμπίνες του σκάφους. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για κάποιον επιβάτη, ούτε για κάποιον περαστικό εκείνη την ώρα από το λιμάνι. Η εταιρία ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Σκοπέλου, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωση το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου. Με εντολή του προέδρου του ΛΤΣ Άγγελου Ξηντάρη, ενεργοποιήθηκε συνεργείο δύο τεχνικών που έσπευσε να αποκαταστήσει άμεσα τη ζημιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.