Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Της στραβομουτσουνιαζούσης κρατικοδιαίτου συνεργάτιδος του υπουργού


Συμπληρωματικά με την ανάρτησή μας προηγούμενη ανάρτησή μας “Οργισμένες αντιδράσεις Συριζαίων με αποδέκτη τον Κασσελάκη – Νέου κεντροαριστερό κόμμα ετοιμάζει ο Τσίπρας;” να προσθέσουμε ένα απόσπασμα από το ποστ που εντοπίσαμε του δικηγόρου Κωνσταντίνου Μορτόπουλου.

Προηγουμένως όμως να θυμίσουμε ότι η “στραβομουτσουνιασμένη” δικηγόρος Νατάσα Πετρούλια, δεν είναι μια «απλή εργαζόμενη», όπως την παρουσίασαν, αλλά ένα πρόσωπο που τόσα χρόνια ακολουθεί από υπουργείο σε υπουργείο τον Αδωνι. (Τυχαίο;). Πλάκα έχει επίσης να παρακολουθείς δεξιές ιστοσελίδες να δίνουν τα εύσημα τους στην Αθηνά Λινού για την στάση που επέλεξε απέναντι στον Πολάκη.

Ενα απόσπασμα από την ανάρτηση του Κ. Μορτόπουλου:

Παρακάτω η δήλωση που όφειλε -κατά τη γνώμη μου- να κάνει ο Κασσελάκης και να προσυπογράψει η Νέα Αριστερά: “Όταν κάνεις τον κλεφτοκοτά τσακωτό, πρέπει να φωνάξεις για να ξυπνήσει το χωριό. Θεωρώ ευτύχημα το ότι η απόσταση της στραβομουτσουνιαζούσης κρατικοδιαίτου συνεργάτιδος του υπουργού από τον κύριο Πολάκη ήταν ικανή, διότι αυτές οι γκριμάτσες των ταγμάτων διορισμένων μετριοτήτων που έχουν παντελή έλλειψη του χώρου και του περιβάλλοντος που αξιώθηκαν να κάτσουν τον πωπό τους, χωρίς καμία αξιοπρεπή διαδικασία επιλογής, απαντώνται ορθώς μόνο με φτύσιμο, ανεξαρτήτως φύλου και οποιουδήποτε άλλου κριτηρίου πλην της αναξιότητός τους”.

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι εκ παραδρομής ο κ. Μορτόπουλος έγραψε στην ανάρτησή του ότι ο Σπύρος Χαλβατζής αποκηρύχτηκε από το ΚΚΕ όταν είχε πει πριν από δώδεκα περίπου χρόνια εξοργισμένος προς τον Αργύρη Ντινόπουλο τη φράση “…αφού τη γαμάς τη συζήτηση!”. Κατάλαβε και ο ίδιος την αστοχία του και την διόρθωσε στην συνέχεια. Προφανώς είχε βραχυκυκλώσει στιγμιαία, αναλογιζόμενος την αποχώρηση του Αλέκου Χαλβατζή (γιο του Σπύρου) από το ΚΚΕ ο οποίος είχε διαπιστώσει “σοβαρή έκτροπή του ΚΚΕ, από τη θεωρία του Μαρξισμού-Λενινισμού, το Πρόγραμμα του και τις αρχές λειτουργίας του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.