Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Κλαίει όλο το νησί: Νεκρός 49χρονος πασίγνωστος επιχειρηματίας, σε μια στιγμή, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

 


Η Σύρος βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στην Ερμούπολη, με θύμα έναν 49χρονο επιχειρηματία. Ο 19χρονος που παρέσυρε τη μηχανή του θύματος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Το μεσημέρι της Τρίτης, 18 Ιουνίου 2024, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του 19χρονου οδηγού, ο οποίος προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής (14 Ιουνίου 2024) στην Ερμούπολη, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Το δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 49χρονου επιχειρηματία. Η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου στη Σύρο συνεχίζει να μεγαλώνει το 2024, παρά τα διάφορα μέτρα που λαμβάνονται και τις επανειλημμένες εκκλήσεις για προσοχή, τα τροχαία δυστυχήματα παραμένουν αυξημένα.

19 49 1024x700 1

Ο 19χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά το τροχαίο δυστύχημα, έχει πλέον αναρρώσει και είναι καλά στην υγεία του. Το μεσημέρι της Τρίτης πέρασε την πόρτα του ανακριτή και του εισαγγελέα για να απολογηθεί. Με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο νεαρός οδηγός, που θεωρείται υπαίτιος για το τραγικό δυστύχημα, οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα, όπου θα παραμείνει κρατούμενος τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε τη μηχανή του 49χρονου επιχειρηματία. Η σύζυγος του θύματος, συγκλονισμένη, αδυνατούσε να πιστέψει το τραγικό γεγονός. Η ίδια γλίτωσε από θαύμα, καθώς ακολουθούσε οδηγώντας άλλη μηχανή, και όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της.

19 49

Αξιοσημείωτο είναι ότι η μοτοσυκλέτα κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο από την πρόσκρουση και εκτινάχθηκε 70 μέτρα μακριά, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες υλικές ζημιές.

19 49 1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger