Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

ΚΚΕ(μ-λ) – TKP/ML: Κοινή εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την εκτέλεση των 200 κομμουνιστών στην Καισαριανή

 

ΤΙΜΟΥΜΕ την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος
ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ για την ανασυγκρότησή του

Μπροστά στην Εργατική Πρωτομαγιά και µε αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την εκτέλεση των 200 κομμουνιστών ηρώων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, την Πρωτομαγιά του 1944, η Κ.Ο. Αθήνας του ΚΚΕ(µ-λ) και το TKP/ML (Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας/Μαρξιστικό-Λενινιστικό) συνδιοργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 26 Απρίλη, στις 7:00 µµ, στο πάρκο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, στο προαύλιο του Μουσείου ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης.

Θα προηγηθεί προσυγκέντρωση μία ώρα νωρίτερα, στις 6:00 μμ, στην Πλατεία Καισαριανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.