Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Λούμπεν και κυριλέ ναζί

Γράφει ο mitsos175

(Μουσική Λιλί Μαρλέν)
«Ήταν μια κατσίκα που τη λέγαν Κνουτ,
σαν την είδε ο Χίτλερ, έπεσε καπούτ.
Όταν ζευγαρώσαν, έκαναν παιδιά,
τους νεογιδοκράτες και τα χρυσά αυγά…»

Σήμερα πάλι θα μιλήσουμε για ναζίδια. Οπότε, αν τρώτε, συγνώμη. Στην Εκκλησία ΑΕ δεν υπάρχει τίποτα καινούριο, όλα είναι παλιά. Παλιοχριστιανοί, παλιοϋποκριτές, παλιοψεύτες, παλιοκαθάρματα, παλιομαλάκες κοκ.

Τι θα ήταν λοιπόν ένας ψεκασμένος που πήρε τα βουνά; Ακροδεξιός, δηλαδή ναζί. Δεν περίμενα να είναι σύντροφος που τρελάθηκε, αφού το ΚΚΕ πάει για αξιωματική αντιπολίτευση. Μια και το είπαμε, σύντροφοι να ξέρετε, έτσι και ωριμάσουν οι συνθήκες, τα ΜΜΕ θα αφήσουν το ΣΥΡΙΖΑ και θα πιάσουν εμάς. Ας είμαστε έτοιμοι λοιπόν, γιατί ο Μητσοτάκης για να αφήσει την κουτάλα, πρέπει να του κόψεις το χέρι.

Ο λούμπεν ναζί είναι «τεμπέλης, απατεώνας, αιμομίχτης, κάθαρμα» και πολλά άλλα. Έτσι λένε τα κανάλια, δηλαδή οι άλλοι ναζί! Οι τρις χειρότεροι. Γιατί ο φασισμός δε συναντάται μόνο στους φτωχομπινέδες, που νομίζουν πως κατάγονται από ήρωες – τρομάρα τους. Ο ναζισμός είναι στα κανάλια. Εκεί καλλιεργείται κυρίως. Σπάνια πάει στα βουνά.

Όταν μπαίνεις μες στο σπίτι του άλλου με την κάμερα, κάνεις εισβολή παραβιάζοντας δικαιώματα. Για να δικαιολογήσουν το συγκριμένο φασισμό, δε διστάζουν να θυσιάσουν το πιόνι τους. Η πλάκα είναι πως το πιόνι, ο ξευτίλας, θα δικαιολογούσε την ίδια τερατώδη συμπεριφορά, αν το θύμα ήταν πρόσφυγας, αναρχικός, θύμα πλεκτάνης των μπάτσων και άλλοι, που κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί άδικα.

Το να σκοτώνουν οι ναζί τους ναζί είναι κάτι που έχουμε δει πολλές φορές με πιο χτυπητό παράδειγμα τη νύχτα των μεγάλων μαχαιριών. Τότε οι SS, αγαπημένα παιδιά των βιομηχάνων και σωματοφύλακες του Χίτλερ, ξεπαστρεύουν τα SA που ήταν κυρίως λούμπεν.

Εκλογές έρχονται, κι ο ναζιάρης χουντικούλης πρέπει να δείξει πως τάχα είναι κεντρώος! Σανό μοιράσει, εξαρτάται από τον κόσμο αν θα το φάει. Η Κανούτα (Κνουτ την έλεγε ο Χανς ο γκεσταπίτης) πάντως το έτρωγε.
Είναι επίσης πρώτης τάξεως αποπροσανατολισμός, αφού ξεχνάμε την κατάργηση της δωρεάν Υγείας (άμα θες να μην πεθάνεις θα τα σκάσεις χοντρά), τη μαύρη αγορά, από την οποία ο Μητσοτάκης κερδίζει το ΦΠΑ και χαρτζιλικώνει τους γερμανοτσολιάδες της ΝΔ, το ότι έγινε ακόμα μια φορά κουρελού το σύνταγμα και πολλά άλλα.

Ακόμα κι αν δεν υπήρχαν οι συγκεκριμένοι παλαιοχριστιανοί, θα έπρεπε να τους εφεύρουν! Ας κοιτάξουμε επομένως αυτούς, κι ας αφήσουμε τους χειρότερους ν’ αλωνίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger