Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Της τρελής…



Γράφει ο mitsos175

Λείπουν οι προφήτες Χάρρυ Κλυνν, Τζίμης Πανούσης και άλλοι για να σχολιάσουν την παλαβή Μπανανία μας. Όσο πάμε, αποτρελαινόμαστε!

Μόνο ο Ζαραλίκος έμεινε, προφήτη κράτα γερά!

ΣΥΡΙΖΑ: Το απόλυτο τσίρκο! Η μεγαλύτερη κωμωδία όλων των εποχών! Αχ Κασσελάκη μου! Πως την πάτησες έτσι; Νομίζεις πως νίκησες. Στην πραγματικότητα… θα στο πω τραγουδιστά.
«Κυκλοφορούν κι οπλοφορούν
να σε πετύχουνε μετά παρακαλούν…»

Μετά τις Ευρωεκλογές. Εσύ θα λες «ουά, με σαμποτάρισαν» κι αυτοί θα τραγουδάνε


«Φύγε και πίσω μην γυρίσεις, να μας μιλήσεις μην τολμήσεις…»
Πες μου, πιστεύεις πως έχεις ελπίδες, όταν ο χουντικούλης έχει τα ΜΜΕ στο τσεπάκι του, εκεί που έχει και τα ευρώ από το δημόσιο ταμείο; Έχεις έστω μια πιθανότητα, να βγεις, όταν δίνετε την εικόνα τριμπούρδελου κι ο άλλος ετοιμάζει μια ακόμα μεγάλη νοθεία με ρουσφέτια και άλλα κόλπα, παλιά και καινούρια;

Έχει! Γιατί; Γιατί ο κόσμος επίσης τρελάθηκε! Από τη μαύρη αγορά, τα χάλια σε Υγεία Παιδεία, τα σκάνδαλα… Αλλά, αν θέλουν πραγματικά να τους τρελάνουν όλους, να ψηφίσουν ΚΚΕ! Δεν είμαι εισοδιστής ούτε εισοδηματίας, καλέ μου σύντροφε, γιατί αυτή τη στιγμή με βρίζουν όλα τα μέλη του ΚΚΕ, που σκέφτονται «όχι ρε γαμώτο, πότε πρόλαβαν κι ωρίμασαν αυτές οι συνθήκες»; Αν δεν ωριμάσουν και τώρα, σύντροφοι, έτσι θα μείνουν, άγουρες και ξινές. Οπότε να κοιτάξουμε εμείς τι θα κάνουμε.

Ποιοι είναι οι χειρότεροι αλήτες; Οι Κιναλήτες! Γιατί; Γιατί οι ναζί, οι ακροδεξιοί, οι φιλελέρες, είναι ανθρωποφάγοι από ιδεολογία. Οι Κιναλήτες είναι ανθρωποφάγοι για να αρέσουν στα γαλάζια αποβράσματα. Να σου πω γιατί τρελάθηκα σήμερα; Θα στο πω
Ξέρω κάποιο παλιό πρασινοφρουρό, που έβριζε τη ΝΔ και το μπαμπά Μητσοτάκη με την πρώτη ευκαιρία. Όσο για τον τέως, τον έλεγε Γκλύξμπουργκ, κι όποτε το έλεγε έπαιρνε την έκφραση «μύρισε σκατίλα θα κάνω εμετό».

Ήξερα πως μετά τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, αντί να πάει ΣΥΡΙΖΑ πήγε ΝΔ και προσκύναγε το Σαμαρά. «Ρουσφέτι και Πασόκοι πείθονται» που λέει και το ρητό κάπως έτσι. Σήμερα λοιπόν το συνάντησα πιάσαμε την κουβέντα και τι ακούω; «Μεγαλειότατος» ο τέως! Μας βγήκε βασιλόφρων! Δεν άντεξα, τον έστειλα στο διάολο να βρει τον Κοκό. Όχι γιατί είναι βασιλόφρων, γιατί δεν είναι, υποκρίνεται! Έπαιζε ξύλο με τους μοναρχοφασίστες! Είναι λοιπόν να μην τρελαίνεσαι; Είπαμε να κουνήσουν την ουρά τους, επειδή τους πέταξαν κόκκαλο, αυτοί όμως το παράχεσαν! Οι πιο πιστοί στο Μητσοτάκη! Στους νεοδημοκράτες δεν έχει εμπιστοσύνη, γι’ αυτό τους παρακολουθεί όλους!
Τι να πεις; Της τρελής, της παλαβής, της μίζας και της αρπαχτής.

Ταξική συνείδηση. Αυτό είναι το συμφέρον μας, για να μην μας τρελάνουν.
Πάω τώρα στο Αούστερλιτς, να βρω το Ναπολέοντα… Βοναπάρτη, σου έρχομαι! Έρχομαι με φόρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger