Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Γιατί Δήμαρχος ο Νίκος Παπαπέτρος Του Πάρη Συμιακάκη, Συμβολαιογράφου, Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

 

γιατί-δήμαρχος-ο-νίκος-παπαπέτρος-1001327

Του Πάρη Συμιακάκη, Συμβολαιογράφου, Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κατέρχομαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου με τη Συμμαχία για τον Βόλο με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Παπαπέτρο.


Ως συμβολαιογράφος, οι γνώσεις και η πολυετής πείρα μου σε νόμους πολεοδομίας, χωροταξίας, πράξεων εφαρμογής, για το αστικό περιβάλλον, σε νόμους φορολογικούς, δασικούς, δημοτικών τελών, όπως το Τ.Α.Π. και σε άλλους νόμους με εξώθησαν να αποδώσω τις δυνάμεις μου στα κοινά της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης.68

Ο συνάδελφός μου ο Νίκος ο Παπαπέτρος είναι ένας εξέχων Νομικός δικηγόρος, εύστροφος, πανέξυπνος, άνθρωπος ευγενικός, σεμνός, ηπίων τόνων, που έχει καταρτίσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο στελεχωμένο από δυναμικά και έμπειρα στελέχη της τοπικής κοινωνίας. 34

Όλοι εμείς στη Συμμαχία για το Βόλο με ικανότατο και αξιοπρεπή Δήμαρχο τον Νίκο Παπαπέτρο ορθώνουμε πλάτη αποφασισμένοι να βγάλουμε τον τόπο από τα δεινά που καταλείπει η απερχόμενη δημοτική Αρχή. 31

Ο κ. Μπέος επιδίδεται σε προεκλογική μάχη εντυπωσιασμού της γαλότσας. Μέσα σε κρίση πανικού απέρχεται ελεγχόμενος ως δήμαρχος μειωμένης αρμοδιότητας, ανεπαρκής, ανίκανος και άκρως επικίνδυνος.25

Μειωμένης αρμοδιότητας δήμαρχος, αφού του αφαιρέθηκε η αρμοδιότητά της ΔΕΥΑΜΒ αφήνοντας χρέη της 20.000.000 εύρω στη ΔΕΗ.

Ανεπαρκής, γιατί αντί έγκαιρα και κόσμια να διαμαρτυρηθεί για την απομάκρυνση των φερτών υλικών καθυβρίζει εκ των υστέρων συλλήβδην τους πολιτικούς ακατονόμαστα (κοπρίτες) και με άλλες χυδαίες σεξιστικές του ύβρεις.

Ανίκανος και επικίνδυνος, γιατί καλά τα λαμπιόνια, τα άνθη και οι εντυπωσιασμοί τύπου Monaco, όμως σπιθαμή επέκτασης πρασίνου καθόλη τη θητεία του. Ανίκανος να ανταποκριθεί στις πρόσφατες θεομηνίες εγκατέλειψε την πόλη και τις πέριξ πληγείσες περιοχές σε τόνους φερτής επικίνδυνης υγειονομικά λάσπης. Και πάνω στον πανικό του επιτίθεται με άγριο ξυλοδαρμό σε άδολους πληγέντες πολίτες. Συμπεριφορά που ταπείνωσε το Βόλο στο πανελλήνιο και που την καταδίκασε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας.

Οι βολιώτες και οι περίοικοι αβοήθητοι προσβεβλημένοι αισθάνονται θυμό, οργή και αγανάκτηση αναμένοντας με καρτερία την επί ημερών απομάκρυνσή του κ. Μπέου.

Εμείς με στιβαρό και αξιοπρεπή Δήμαρχο τον κ. Νίκο Παπαπέτρο μπορούμε καλύτερα, μπορούμε διαφορετικά κι ερχόμαστε με διάθεση δυναμικά ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Βόλου να υλοποιήσουμε το σύγχρονο, ανθρώπινο πρόγραμμα 300 θέσεων της Συμμαχίας για το Βόλο, να αποκαταστήσουμε την περηφάνεια της όμορφης πόλης μας και να κάνουμε τον Δήμο Βόλου την πιο πράσινη, την πιο όμορφη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger