Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Πολωνικά και Τσέχικα Μέσα Ενημέρωσης αποθεώνουν τις θεματικές μορφές τουρισμού της Σκοπέλου!



 Ενθουσιώδης είναι η ανταπόκριση καθιερωμένων μέσων ενημέρωσης και ταξιδιωτικών πλατφορμών της Πολωνίας και της Τσεχίας σχετικά με το θεματικό τουριστικό «προϊόν» της Σκοπέλου. Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος Σκοπέλου συνεργάστηκε συστηματικά με το Γραφείο ΕΟΤ Πολωνίας και Τσεχίας και την προϊσταμένη κυρία Νικολέτα Νικολοπούλου. Πολύμηνη προώθηση του προορισμού κάνει η κορυφαία πλατφόρμα πωλήσεων ταξιδιών «esky» https://www.esky.cz/tipy-pro-cestovatele/letenky/poznavejte-svet/skopelos-luxusni-priroda-s-hollywoodskou-atmosferou που μιλάει για «μοναδική φύση μέσα σε ατμόσφαιρα Hollywood»!

Η δημοφιλής πλατφόρμα κάνει λόγο για το νησί του Mamma Mia που εντυπωσιάζει με τη βλάστηση, την πλούσια ιστορία και τους θρύλους καθώς και το εύρος δραστηριοτήτων όπως οι ξεχωριστές ποδηλατικές διαδρομές που προσφέρονται  για αναζωογόνηση. Σημειώνεται πως με πρωτοβουλία του Δήμου Σκοπέλου έχει προηγηθεί ειδική καταγραφή ποδηλατικών διαδρομών, φωτογράφιση και απεικόνιση χάρτη σε μορφή GPX και ταυτόχρονα έχει δημιουργηθεί ομάδα στη δημοφιλή αθλητική εφαρμογή STRAVA ώστε το νέο πληροφοριακό υλικό να είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά και τα Αγγλικά στον ανανεωμένο τουριστικό διαδικτυακό τόπο του Δήμου https://skopelos.gr/drastiriotites/podilasia/.

Στο ίδιο πνεύμα, η  δημοφιλή εφημερίδα της Πολωνίας  Rzecpospolita ξεχωρίζει σε εκτενές αφιέρωμα για Ελληνικούς προορισμούς στην ηλεκτρονική και έντυπη εκδοχή του τη Σκόπελο  https://turystyka.rp.pl/turystyka/art17906011-greckie-wakacje-pod-zaglami ως τον απόλυτο πράσινο  προορισμό που εκπέμπει γοητεία επίπεδου Mamma Mia! Τα γαλαζοπράσινα νερά τα γραφικά χωριά και οι εναλλακτικές δυνατότητες είτε για χαλάρωση και ηρεμία, είτε για θαλάσσια σπορ, πεζοπορία και ποδηλασία καθιστούν τη Σκόπελο ένα μοναδικό προορισμό για κάθε πολωνό ταξιδιώτη που είναι φυσιολάτρης και φίλος των ποιοτικών διακοπών σε παραδεισένια μέρη!

«Μέλημα μας είναι να απευθυνόμαστε σε ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα ώστε να αναδείξουμε κάθε διάσταση του προορισμού και των βελτιώσεων που επιτυγχάνουμε όπως η καταγραφή των ποδηλατικών διαδρομών», σχολιάζει αναφορικά με τα παραπάνω αφιερώματα, η Πρόεδρος της Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger