Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

"30 χρόνια Ν.Δ ψηφίζαμε, γαμώ την Νεα Δημοκρατία" - Μια αληθινή δημοσκόπηση (Βίντεο)

 

Καθυστερούν να παρουσιαστούν οι "έγκυροι" δημοσιολόγοι του Σκάι και τα γνωστά γαλάζια τρολ του διαδικτύου να χαρακτηρίσουν "εγκάθετους"  τους απολυμένους εργάτες των λιπασμάτων Καβάλας που "στόλισαν" με πεζοδρομιακό λεξιλόγιο -πλήρως δικαιολογημένα-  τον υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, και ανησυχούμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν δικαιολογούνται ανακλαστικά Ρόνταν πλαν από τα κυβερνητικά φερέφωνα.

Οχι δηλαδή ότι ίδρωσε το αυτί του εξουσιαστικού πρεζονιού που λέγεται Κωστής Χατζηδάκης. Απλώς πιθανόν να του χάλασε η διάθεση καθώς έπινε τον καφέ του στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη και έτυχε να τον συναντήσουν απολυμένη εργάτες. Μπορείς να απευθύνεις μομφή στον οργισμένο εργάτη που εκτός εαυτού απευθύνεται στον υπουργό για να του πει τους  «Μας πετάξατε στο δρόμο, δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου», ή στον άλλο που δηλώνει κοψοχέρης αφού "30 χρόνια ψήφιζε Νέα Δημοκρατία" και τώρα απευθυνόμενος στον Κωστή Χατζηδάκη τον αποκαλεί "Πουτάνας γιε, γαμώ τα σπίτια σας";

Φυσικά το παρακάτω βίντεο δεν θα παρουσιαστεί  σε κανένα Πετσωμένο τηλεοπτικό κανάλι. Αυτά έχουν προτεραιότητα να προβάλλουν τις μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις που μας λένε πόσο αξιολάτρευτη είναι από τον λαό η κυβέρνηση του συζύγου της υπέρλαμπρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger