Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Δήλωση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση



Για πολλούς νέους και νέες ένας κύκλος έκλεισε με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σημαίνοντας παράλληλα την  εκκίνηση ενός νέου που τους φέρνει όλο και πιο κοντά στα όνειρα, τις ελπίδες και τους στόχους τους.
Η τελευταία χρονιά της τρίτης λυκείου είναι ανέκαθεν η πιο δύσκολη και αγωνιώδης για τους υποψήφιους και φέτος ειδικά θα πρόσθετα και πολύ ιδιαίτερη καθώς η χρονιά ολοκληρώθηκε στη σκιά των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Θέλω να δώσω από καρδιάς σε όλους συγχαρητήρια.
Για εσάς που κατορθώσατε με επιτυχία την εισαγωγή σας, ανοίγεται ο δρόμος νέων γνώσεων, νέων εμπειριών που θα σας ωριμάσει και θα σας ενισχύσει κατά την πορεία σας αυτή, με τα απαραίτητα εφόδια για την προσωπική και επαγγελματική σας ανέλιξη. Θερμά συγχαρητήρια επίσης και στους νέους της Μαγνησίας που κατέγραψαν ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις. Είναι μια πραγματική αριστεία, αποτέλεσμα αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς, που τιμά  τους ίδιους, την οικογένειά τους και τον τόπο μας.
Για εσάς που τα αποτελέσματα δεν σας ικανοποίησαν μην τα παρατάτε και μην απογοητεύεστε. Δείτε το απλά σαν μια εμπειρία που κάτι είχε να σας διδάξει και ένα ακόμη εμπόδιο που καλείστε να υπερβείτε. Εφόσον θέσετε ένα στόχο, παλέψτε για αυτόν. Άλλωστε, η πραγματική αποτυχία έρχεται τη στιγμή που παύουμε να αγωνιζόμαστε για τους στόχους μας. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και έχετε ένα επιπλέον δίδαγμα στην πορεία  προς την πραγμάτωση των ονείρων σας.
Πολλά συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στους γονείς καθώς και στους καθηγητές, που στήριξαν πραγματικά και στάθηκαν δίπλα στους υποψήφιους σε όλη αυτή την προσπάθεια, έχοντας μάλιστα να αντιπαρέλθουν όλες τις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες φετινές αντιξοότητες λόγω της πανδημίας.
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους και τις νέες. Είμαστε υπερήφανοι για όλους σας.
Συνεχίστε με την ίδια και μεγαλύτερη ζέση να κυνηγάτε τους στόχους, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Είστε το μέλλον και η ελπίδα αυτού του τόπου!

Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger