Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Δήμος Σ: Αποκτά δύο ειδικούς συνεργάτες με εθελοντική υπηρεσία

Δύο ειδικούς συνεργάτες αποκτά η δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Ναδάλη, στο πλαίσιο της διευκόλυνσης άσκησης των καθηκόντων της. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι ειδικοί συνεργάτες δε θα λαμβάνουν οικονομική αποζημίωση από τον Δήμο, ενώ η θητεία τους θα διαρκέσει έως τις 31
Δεκεμβρίου του 2021.Συγκεκριμένα, οι νέοι ειδικοί συνεργάτες αναλαμβάνουν αρμοδιότητες σε θέματα επικοινωνιακής πολικής, δημοσίων σχέσεων και στον τομέα περιβάλλοντος και τεχνικών έργων.Απόστολο Πιττή του Αντωνίου, συνταξιούχο, πρώην υπάλληλο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., με πολυετή θητεία σε θέσεις ευθύνης, ως Προϊστάμενος Διευθύνσεων, με κύρια αρμοδιότητα τη διαχείριση/οργάνωση/διοίκηση υπηρεσιών, καθώς επίσης την κάλυψη μεγάλων γεγονότων και διοργανώσεων. Το αντικείμενο που αναλαμβάνει είναι τα θέματα επικοινωνιακής πολιτικής και δημοσίων σχέσεων.
  1. Ανδρέα Καλόγηρο του Νικολάου, πολιτικό μηχανικό ΤΕ, με εξειδίκευση στα δομικά έργα και με πολυετή επαγγελματική εμπειρία. Το αντικείμενο που αναλαμβάνει είναι τα θέματα περιβάλλοντος και τεχνικών έργων.
Οι παραπάνω συνεργάτες θα υποστηρίζουν τη δήμαρχο, τα διοικητικά όργανα, τις επιτροπές και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ο καθένας στο αντικείμενό του. Οι νέοι σύμβουλοι δε θα λαμβάνουν μισθό ή αποζημίωση και οι υπηρεσίες τους παρέχονται εθελοντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger