Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Πρωθυπουργός Μητσοτάκης: 'Ασχετος, ανόητος ή συνεργός απατεώνων;;;


Στα απόνερα της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Αμερική αναφέρεται το κύριο άρθρο της ομογενειακής εφημερίδα "Καλάμι".
"Κάτι δεν πάει καλά με τον πρωθυπουργό", επισημαίνει η εφημερίδα και αναρωτιέται αν ο Κούλης είναι "Ασχετος, ανόητος ή συνεργός απατεώνων".

"Απίστευτα πράγματα, έξω από λογική, συνέβηκαν στις δύο επισκέψεις του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ το τελευταίο τετράμηνο. Ειδικά σε ότι αφορά την Ομογένεια και την πρόσφατη επίσκεψή του (5-8 Ιανουαρίου '20).

Στους 6 μήνες πρωθυπουργίας του, ο κ. Μητσοτάκης, έχει εμπλακεί -ηθελημένα ή άθελα- σε 4 σκάνδαλα, από τα οποία τα 3 έχουν σχέση με την Ομογένεια ΗΠΑ (Διαματάρης, Καζίνο Ελληνικό, Θεολογική Σχολή)", γράφει στην εισαγωγή του κειμένου της, και σχολιάζοντας την δέσμευση Μητσοτάκη ότι το ελληνικό κράτος θα χρηματοδοτεί κάθε χρόνο με 2+ εκατ. ευρώ την Θεολογκή Σχολή Βοστώνης, αναδρομικά από τον χρόνο 2019, επισημαίνει:

...  Ο αρχιεπίσκοπος δεν έχει απήχηση στην μεγάλη πλειοψηφία της Ομογένειας, ούτε αποδοχή, βασικά επειδή μιλά για ''εντιμότητα'' και ''διαφάνεια'' διατηρώντας το μεγαλύτερο "λαμόγιο" όλων των εποχών, τον "φάδερ 'Αλεξ" στην Αρχιεπισκοπή....

Το ερώτημα στον πρωθυπουργό: Τα 2+ εκατ. ευρό τον χρόνο (δηλ. 2.5 εκατ. δολ) ΠΟΥ θα δίνονται;;;
Στην Αρχιεπισκοπή ή στην Σχολή απευθείας;;; Μήπως προορίζονται για να καλύψουν τα 10 εκατ. που λείπουν (κλάπηκαν) από το ταμείο για ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου στο κάτω Μανχάτταν, για να μην πάνε φυλακή ''φάδερ 'Αλεξ'' (πήρε "μίζα" για συλλογή χρημάτων ανοικοδόμησης) και λοιποί και εξευτελιστεί δημόσια το "αρπακτικό" Βαρθολομαίος (στον οποίον κατάληξαν τα 10 εκατ., ως μέρος της εξαγοράς του για "αυτονομία Εκκλησίας Ουκρανίας");;;

Για 2019 και 2020 τα 4.4 εκατ. ευρό μας κάνουν κοντά 5 εκατ. δολάρια. Αφού τα 2+ εκατ. ευρό τον χρόνο θα είναι δεδομένα για ακόμα 2 χρόνια, εύκολα μπορεί κάποιος να δώσει την διαφορά των 5 εκατ. δολ. -δανεικά, προκαταβολικά- για να καλυφθεί η απάτη με χρήματα για άγιο Νικόλαο και να μην περαστούν ''χειροπέδες''.

Με δεδομένο ότι στην έκδοση της εφημερίδας ''Εθνικός Κήρυξ'' του πρ. υφυπουργού Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη, δημοσιεύτηκε το ακόλουθο (9 Ιανουαρίου '20) «υπογραμμίζεται ότι τη χορηγία των δυο εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο την είχε εισηγηθεί, προωθήσει και επιτύχει ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού και Ορθόδοξων Εκκλησιών της Διασποράς, Αντώνης Διαματάρης», η υπόθεση ΒΡΩΜΑΕΙ.

Επειδή "Εθνικός Κήρυξ" (διαχρονικό ''παραμάγαζο'' οικογένειας Μητσοτάκη) και Αρχιεπισκοπή συνεργάζονται με στόχο το χρήμα και την αποβλάκωση της Ομογένειας. Η εφημερίδα καλύπτει μόνιμα τις βρωμιές και απάτες του ''φάδερ 'Αλεξ'', επειδή έμμεσα επωφελείται οικονομικά από αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger