Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

Παράταση στις αιτήσεις για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Έως τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για όσους θέλουν να υποβάλλουν αίτηση εκ νέου υπαγωγής στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) ηλεκτρικής ενέργειας, που παρέχουν όλοι οι προμηθευτές.

«Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω» στο δημοτικό θέατρο Βόλου

Το Θέατρο του Βορρά  παρουσιάζει στο δημοτικό θέατρο Βόλου, την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ., το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης

Στον «αέρα» η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σαμοθράκης - Αλεξανδρούπολης, ως αποτέλεσμα της πολιτικής που εξυπηρετεί τα κέρδη των εφοπλιστών

Φωτό αρχείου
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία αλλά και ο εμπαιγμός των κατοίκων της Σαμοθράκης με τα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεσή της με την Αλεξανδρούπολη. 
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το «AZORES EXPRESS» που, παρότι επιβίβασε και μετέφερε επιβάτες και οχήματα το βράδυ της Κυριακής, δεν κατάφερε τελικά να δέσει στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, το συγκεκριμένο πλοίο θα επιστρέψει στον Πειραιά, αποχωρώντας από την προσπάθεια να εξυπηρετήσει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Σαμοθράκης - Αλεξανδρούπολης ως τις 31 Αυγούστου.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ......Στο «κόκκινο» και αύριο οι Σποράδες – Λήψη μέτρων από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Με βάση τον χάρτη πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς όπως εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, και ισχύει για αύριο Τρίτη 13 Αυγούστου,  προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4 ) για τις Β. Σποράδες.

Περί παραλίας το χριστιανικό κήρυγμα


Μέρες που ‘ναι και πλησιάζοντας η γιορτή της Μεγαλόχαρης, να ξέρετε τι λένε οι «ιεροί» κανόνες για όσους/ες είστε χριστιανοί/ες και βρισκόσαστε σε παραλίες απολαμβάνοντας θάλασσα και ήλιο. Να προσέχεταιτην συμπεριφορά σας για να απογεύεται τις αμαρτίες. 

Ποιο Ιράν; Ισλαμικό χαλιφάτο και βάλε....


 Γράφει ο mitsos175

Πριν μιλήσω για το αποψινό θρησκευτικό μας θέμα, όπως έχω υποσχεθεί στους Ταλιμπάντης Ορθοδοξίας, μια παράκληση. Παπάδες! Σταματήστε επιτέλους να ασχολείστε με τους πισινούς μας. Κάθε φορά που θα ενεργούμαστε, θα πασαλείβεστε και δεν φέρουμε εμείς την ευθύνη. Ευχαριστώ.

Σήμερα το θέμα μας είναι τα παιδιά. Ο Ιησούς έλεγε πως, αν δεν γίνουμε σαν αυτά, δεν μπορούμε να μπούμε στον Παράδεισο. Επίσης έλεγε, πως ευκολότερα είναι να περάσει καμήλα από βελόνι, παρά πλούσιος από Παράδεισο.
Καλός πλούσιος είναι σαν γαλάζιο κομματόσκυλο με πτυχίο. Πολύ σπάνιο. 

Κάηκε η χώρα, αλλά "το κράτος δουλεύει"!


Γράφει ο mitsos175

"Σας ορκίζομαι δεν μετακινήθηκα ντιπ. Καθόμουν ήσυχα-ήσυχα στο ντιβανάκι μου, όπως κάνω όλα τα μεσημέρια και περίμενα να με πάρει γλυκά-γλυκά ο μικρός μου υπνάκος. Και πάνω που χαλάρωσα ακούω τον ήχο του μηνύματος. Είναι 112 και ΓΓΠΠ.
“Αποφύγετε ενέργειες κ.λ.π…”

Εντάξει, λέω μέσα μου, δεν θα ανάψω σήμερα το τσιγάρο που έχω κόψει από το 2009 και δεν θα βάλω φωτιά στα κάρβουνα. Γέρνω ήσυχη το κεφαλάκι και παραδίδομαι στον υπνάκο μου. Πετάγομαι ξανά στον ήχο του κινητού.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου