Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ – ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ – ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ
Τα  εστιατόριο ilias  στην Σκόπελο  ζητά για άμεση πρόσληψη σερβιτόρες – σερβιτόρους. Μισθός ικανοποιητικός. Προσφέρεται διαμονή. Απαραίτητη η Αγγλική γλώσσα.
to email: proviasilias@gmail.com.και Τel 6983776201

ΕΦΕΤ: Προσοχή στην αγορά και κατανάλωση οστράκων

http://hcg.gr
Οι δύο τόνοι και 239 κιλά αχιβάδας που κατασχέθηκαν πρόσφατα στην Αλεξανδρούπολη

Εκτακτο δρομολόγιο του ΠΡΩΤΕΑ το ερχόμενο Σάββατο

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκτακτο δρομολόγιο του ΠΡΩΤΕΑ το ερχόμενο Σάββατο
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση συγκοινωνιακών αναγκών, το Σάββατο 30/03/2019, το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ

Καταγγελία για την καθαριότητα στην Σκόπελο

Και όμως πρέπει να πέσει πρόστιμο διότι μόνο έτσι θα καταλάβουν  οι βάρβαροι και ασυνείδητοι που βρωμιζουν το ομορφότερο νησί μας,τη Σκόπελο καθημερινά,και να μας δυσφημίζουν στους επισκέπτες μας,οι άθλιοι και άθεοι.

Φάνης Ρουσσος

Προμήθεια υπόγειων κάδων από τον Δήμο Σκοπέλου

Αποτέλεσμα εικόνας για υπόγειων κάδωνΥπόγειους κάδους θα προμηθευτεί ο Δήμος Σκοπέλου με χρηματοδότηση από το «Πράσινο Ταμείο». Ο Δήμος αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά δέκα υπόγειων κάδων – συστημάτων υπόγειας αποθήκευσης απορριμμάτων που θα τοποθετηθούν σε κοινόχρηστους χώρους για την αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του νησιού προϋπολογισμού 184.574,00 ευρώ. Το «Πράσινο Ταμείο» θα χρηματοδοτήσει και την προμήθεια και προσαρμογή ενός μηχανισμού υδραυλικού γερανού προκειμένου να διασφαλίζεται η αποκομιδή των υπόγειων κάδων, προϋπολογισμού 37.147,30 ευρώ.

Ένα μήνυμα προς τους υποψήφιους δημάρχους της Σκοπέλου


Εχθές Κάναμε ένα ερώτημα για τους ΑΜΕΑ αλλά δυστυχώς μας έχετε γραμμένους πως έχετε απαίτηση Λοιπόν από τους σκοπελίτες να σας ψηφίσουν τι περιμένετε δηλαδή να σας ψηφίσουν η κολλητή σας με τι πρόγραμμα θα κατέβετε να διεκδικήσετε το Δήμο της Σκοπέλου εκτός κι αν δεν παίρνετε υπόψιν την ερώτηση από το Σκόπελος νιους μάλλον είσαστε σοβαρά κατευθυνόμενη και θα απευθυνθείτε σε κάποια άλλα σοβαρά μέσα μαζικής ενημέρωσης του νησιού ένα θα σας πω για να τελειώνει οι ψήφοι δεν είναι δεδομένη κάνετε μεγάλο λάθος τα πράγματα είναι ξεκάθαρα μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν προτάσεις θέλουμε και σοβαρές οι παρεούλες και οι κολλητοί και οι κλίκες βάλτε τες εκεί που ξέρετε

Ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου υγείας Σκοπέλου

Αποτέλεσμα εικόνας για κέντρου υγείας Σκοπέλου
Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου υγείας Σκοπέλου διότι σήμερα το πρωί το επισκέφτηκα για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζα και πραγματικά ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα πώς με πρόσεξαν όλα τα παιδιά του Κέντρο Υγείας δηλαδή οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό πραγματικά είναι ήρωες με αυτές τις συνθήκες και με αυτό το εγκαταλειμμένο σύστημα υγείας Σε ένα κέντρο υγείας με τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει από ελλείψεις σε εξοπλισμοί διατήρηση του κτιρίου και όλα αυτά τα προβλήματα και θέλω να τονίσω Ότι ευτυχώς και υπάρχουν αυτά τα άτομα και κρατούν την Πρωτοβάθμια η υγεία σε ικανοποιητικά επίπεδα και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ

Αλήτικη μπατσάδικη συμπεριφορά, αδιανόητη "εφαρμογή νόμων" με θύμα μια 90χρονη γριούλα


Δεν ξέρουμε αν αρκεί να την χαρακτηρίσουμε απλώς απανθρωπιάαθλιότητα καιπρόκληση στο δημόσιο αίσθημα.
Η εξέλιξη όμως που είχε η περιπέτεια της 90χρονης γριούλας που οι μπάτσοι της Θεσσαλονίκης την συνέλαβαν και στην ουσία την βασάνισαν, γιατί την εντόπισαν να πουλάει χωρίς άδεια κάτι παντόφλες, δικής της κατασκευής -τις ονομαζόμενες στις Ποντιακή διάλεκτο «τερλίκια»- είναι εξωφρενική.

Σαν σήμερα 27/3/1946 κάλεσμα του ΕΑΜ προς το λαό να απέχει από τις εκλογές της 31ης Μάρτη


«Ο πρωθυπουργός κ. Σοφούλης έχει αναλάβει να παίξει ένα πολύ θλιβερό ρόλο. Να"νομιμοποιήσει" μ' ένα εκλογικό πραξικόπημα την εγκαθίδρυση του μοναρχικού φασισμού στην εξουσία. Αυτή την αποστολή του έταξαν οι Αγγλοι "Δημοκράτες". Αυτός σαν αρχηγός "Δημοκρατικής Κυβέρνησης" να κάνει τέτοιες εκλογές, που θα δώσουν την νίκη στη δοσίλογη μοναρχική μειοψηφία».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου