Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Ολος ο εργασιακός μεσαίωνας σε μια φωτογραφία: My Market: Δεν εργάζεστε χαμογελαστοί για 300 ευρώ; Σας εντοπίζει ο χαφιές και απολύεστε

Κανονικά θα έπρεπε να είναι απίστευτο. Στην ουσία όμως δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια εικόνα του εργασιακού μεσαίωνα τον οποίο βιώνουν όσοι/ες εξακολουθούν να έχουν δουλειά.

Η ανακοίνωση που απευθύνεται στους εργαζόμενους των My Market πέρα ότι προσπαθεί να τους τρομοκρατήσει λέγοντας ότι καθημερινά κινδυνεύουν να πέσουνθύματα των χαφιέδων της εργοδοσίας - "μυστικούς επισκέπτες" τους ονομάζουν-, με ότι και να σημαίνει αυτό, ουσιαστικά λέει ότι πρέπει να είναι ευγνώμονες στα αφεντικά τους -προφανώς γιατί τους προσφέρουν την υπεραξία τους- και αυτό πρέπει να το εκδηλώνουν ... εργαζόμενοι χαμογελαστά.

ΕΛ.ΑΣ.: Προσοχή στα αιτήματα φιλίας στα social media

ΕΛ.ΑΣ.: Προσοχή στα αιτήματα φιλίας στα social media

Την προσοχή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με ψεύτικους λογαριασμούς και προφίλ, εφιστά η Ελληνική Αστυνομία, με ανάρτησή της στο Twitter.

'Gioldasis' Computers - Networks / Σκόπελος


Η Επιχείρησή μας με έδρα την Σκόπελο δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:
Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ

- Επανεγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος Windows (Format, back_up αρχείων)
- Καθαρισμός Η/Υ 
- Επισκευή μητρικής πλακέτας
-Αντικατάσταση βύσματος τροφοδοσίας
-Αντικατάσταση σκληρού δίσκου
-Αντικατάσταση οθόνης

Τεχνική Υποστήριξη Δικτύων

Εγκατάσταση ασύρματων  Δικτύων / WI-FI
Εσνυρμάτων Δικτύων(LAN)

..σε διαδικτυακή δημοσκόπηση σελίδας των Ζαιων στην Πάτρα ...ο Πελετιδης (πριν την κατεβάσουν...κι αφού πήραν από 2 υπογλωσσια ) ήταν στο 74% ....!!!

Αγάπη μόνο .........

Καταγγέλλουν στελέχη του ΚΙΝΑΛ Σκιάθου ότι απειλούν να «σβήσουν από το νησί» μέλη του ΚΚΕ και της ΛΑΣ


Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη 40χρονος στη Σκόπελο


Αντί να το βουλώσουν οι "άριστοι" συνεχίζουν να προκαλούν


Γράφει ο mitsos175

Ας μην αποκλείουμε το γεγονός η ΝΔ να χάσει τις εκλογές. Η αιτία είναι η στήριξη της σε παιδεραστές και άλλα παλιοτόμαρα. Το κόμμα της ΝΔ επιχειρεί να ξεπλύνει τα πιο βρωμερά τέρατα, επειδή είναι δικά της στελέχη.
Όσο και να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος έχει αγανακτήσει με τις προσπάθειες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να βγάλει λάδι εμπόρους ναρκωτικών, καταχραστές εκατομμυρίων και βέβαια διεφθαρμένους παιδεραστές. 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου