Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Αντί να το βουλώσουν οι "άριστοι" συνεχίζουν να προκαλούν


Γράφει ο mitsos175

Ας μην αποκλείουμε το γεγονός η ΝΔ να χάσει τις εκλογές. Η αιτία είναι η στήριξη της σε παιδεραστές και άλλα παλιοτόμαρα. Το κόμμα της ΝΔ επιχειρεί να ξεπλύνει τα πιο βρωμερά τέρατα, επειδή είναι δικά της στελέχη.
Όσο και να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος έχει αγανακτήσει με τις προσπάθειες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να βγάλει λάδι εμπόρους ναρκωτικών, καταχραστές εκατομμυρίων και βέβαια διεφθαρμένους παιδεραστές. 

Η ΝΔ μετά το στραπάτσο με το μεγαλύτερο όπλο του Μητσοτάκη - παιδεραστή με τη βούλα δικαστηρίου - Νίκο Γεωργιάδη, θα έπρεπε τουλάχιστο να το βουλώσειαναλογιζόμενη τα λάθη της. Αντί να βγάλει επιτέλους το σκασμό και να μην προκαλεί τη νοημοσύνη μας, το χοντραίνει επιχειρώντας να δικαιολογήσει την παιδεραστία!

 "Μπορεί η ερωτική επιθυμία για ένα δεκαπεντάχρονο να θεωρηθεί παιδεραστία"; αναρωτιέται γαλάζιος παπαγάλος. Ναι, ρε ηλίθιε, αυτό ακριβώς είναι παιδεραστία: Η ερωτική έλξη για ανήλικα. Η σύναψη σεξουαλικών σχέσεων με ανηλίκους, λέει η εγκυκλοπαίδεια. Δεν θα αλλάξουμε τον ορισμό για να εξυπηρετήσουμε τη γαλάζια συμμορία.

Ετυμολογικά όλοι βλέπουμε τα δυο συνθετικά: Παιδί + Εραστής. Τα κτήνη δηλαδή που εκμεταλλευόμενα την ανωριμότητα ή την ανέχειακάποιων παιδιών και τα δελεάζουν προφέροντας τους "δωράκια", συνήθως χρήματα, για να ικανοποιήσουν τις διεστραμμένες ορέξεις τους.
Το παιδί μπορεί εύκολα να ξεγελαστεί, επιπλέον δεν θεωρείται σωματικά και ψυχολογικά έτοιμο για σύναψη ερωτικών σχέσεων, όπως ένας ενήλικος.
Δεν πρόκειται για ερωτική έλξη αλλά για πάθος.  .

Ο Γεωργιάδης ειδικά έκανε κάτι ακόμα χειρότερο. Εκμεταλλεύτηκε πρώτον το ότι είναι πλούσιος και βρήκε παιδάκια μέσω κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων και μάλιστα παιδιών, (Trafficking), δεύτερο χρησιμοποίησε τη διπλωματική ασυλία για να τη γλυτώσει ενώ πιάστηκε επ' αυτοφώρω. Κανονικά έπρεπε να αρθεί η διπλωματική ασυλία και να δικαστεί από το 2010. 

Αν καταδικάζονταν τότε, θα μπορούσε η ΝΔ να πει σήμερα "δεν έχουμε καμία σχέση" και ο ισχυρισμός της θα είχε βάση, εφόσον δεν θα ανακατεύονταν στη δικαιοσύνη. Ανακατεύτηκε όμως! Έδωσε πλήρη κάλυψη στο παιδεραστή, επειδή ήταν φίλος του αρχηγού.
Το μήνυμα που περνά είναι πως οι πορφυρογέννητοι μπορούν να κάνουν κυριολεκτικά οτιδήποτε.

Με τι μούτρα όμως μας μιλάνε για εγκληματικότητα, όταν δίνουν κάλυψη στους χειρότερους κακούργους; Επιπλέον το συνεχίζουν κάνοντας φανερό πως δεν έχουν κόψει κάθε δεσμό με το διεφθαρμένο μέλος τους, έστω και κατόπιν της απόφασης του δικαστηρίου, όπως ισχυρίζονται. Αλλιώς γιατί η προσπάθεια ξεπλύματος από τα δεξιά ΜΜΕ;

Όταν είδαν πως η προσπάθεια φίμωσης έπεσε στο κενό (άτιμο ιντερνέτ), πως δεν περνά με τίποτα ούτε η δικαιολογία περί "πολίτικης δίωξης", τα έκαναν ακόμα χειρότερα, επειδή έχασαν την ψυχραιμία τους. Προσπαθούν τώρα να πουν ότι αυτό που έκανε ο Γεωργιάδης "δεν είναι και τόσο σπουδαίο"! Σοβαρά; Νομίζουν πως έτσι θα πείσουν κανένα; Θα εξαγριώσουν περισσότερο τον κόσμο.

Το χειρότερο από όλα είναι η φασιστική νοοτροπία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο σκοπός της κατάληψης της εξουσίας, δεν αγιάζει τα μέσα. Δεν θα είχαν πολιτικό κόστος, αν δεν κομματικοποιούσαν οι ίδιοι την υπόθεση προσφέροντας πλήρη κάλυψη στον ένοχο.
Ακόμα κι αν η αστική δικαιοσύνη τον απαλλάξει αύριο μεθαύριο επειδή πάρουν την εξουσία και πιέσουν, τα στοιχεία που ήρθαν στο φως είναισυντριπτικά.
Οι ίδιοι οι δικαστές που τον καταδίκασαν δεν το ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Γι αυτό και η ποινή χάδι28 μήνες με αναστολή! Τίποτα δηλαδή.
Αν δεν καταδικάζονταν ο Γεωργιάδης η χώρα θα εκτίθονταν ανεπανόρθωτα για τους διπλωμάτες που έχει.
Και όχι, δεν μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν είμαστε παιδεραστές, ούτε έχουμε την αλαζονεία του Γεωργιάδη.
Τέτοια συμβαίνουν μόνο σε διεφθαρμένους πλούσιους, που έχουν πλάτες άλλων καθαρμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger