Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Το τελευταίο μεγάλο κύμα φυγής…

Το τελευταίο μεγάλο κύμα φυγής… από ψηλά

Έτσι καταλαβαίνουμε ότι ο Σεπτέμβρης πλησιάζει.
Οι τουρίστες αποχαιρετούν την Σκοπελο

Το πρόγραμμα δακοκτονίας σε Γλώσσα και Κλήμα Σκοπέλου


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων  ενημερώνει τους ελαιοκαλλιεργητές, τους κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της παρακάτω περιοχής ότι κρίνεται απαραίτητη η επέμβαση για την προληπτική καταπολέμηση του δάκου της ελιάς, σύμφωνα με τα ποσοστά και βιολογικά χαρακτηριστικά του δακοπληθυσμού που προέκυψε από τις πληροφορίες του δικτύου παγίδων (αριθμό ακμαίων, την αναλογία φύλλου και ωριμότητα των θηλυκών ακμαίων του δάκου της ελιάς), τις επικρατούσες και αναμενόμενες καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, σχετική υγρασία και ταχύτητα αέρα).

διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης 47χρονου από το λιμένα Κουκουναριών Σκιάθου στο λιμένα Βόλου

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
47χρονου από το λιμένα Κουκουναριών Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το  Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ'' Ν.Σ. 158.

Η καρδιά της χορευτικής παράδοσης χτυπάει στη Σκόπελο

xoreutikoΤο τριήμερο 26-28 Αυγούστου, το ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Σκοπέλου θα φιλοξενήσει συγκροτήματα παραδοσιακών χορών.

Μηχανική βλάβη Τ/Χ σκάφους στην Αλόννησο

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για περιστατικό ακυβερνησίας λογω μηχανικής βλάβης του Τ/Χ “ΛΕΝΑ” Σ.ΩΡ. 6847 με τρεις (03) επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή 3 ν.μ. νοτιοανατολικά ν. Πιπέρι.
Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  το σκάφος φορέα διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου Βόρειων Σποράδων  “ΚΙΜΩΛΟΣ” Ν.Χ.  834 και το Ε/Γ-Τ/Χ “ΕΞΠΛΟΡΕΡ” Τ.Α. 72  με επιβαίνοντα στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 
Το “ΛΕΝΑ” ρυμουλκήθηκε από το “ΚΙΜΩΛΟΣ” συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και του “ΕΞΠΛΟΡΕΡ” στο λιμένα Αλονήσσου όπου κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα Πατητηρίου, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.
Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Τ/Χ σκάφους

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου