Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΑΕΚ: Επιστρέφει ως δανεικός και πάλι ο Αραούχο!

ΑΕΚ: Επιστρέφει ως δανεικός και πάλι ο Αραούχο!

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται αύριο (Πέμπτη) στην Αθήνα για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στην Ενωση με μονοετή δανεισμό

Αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος της ΑΕΚ να γίνει φαίνεται πως είναι γεγονός! Ο Αραούχο αναμένεται αύριο στην Αθήνα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες και από την Ισπανία, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση.  

Μια εξέλιξη που ήρθε να ανατρέψει το σκηνικό των τελευταίων ωρών όταν και είχε διαφανεί ναυάγιο μετά την εμμονή του προέδρου της Λας Πάλμας για δανεισμό και όχι πώληση του παίκτη.

Από τη στιγμή όμως που τόσο η ΑΕΚ όσο και ο παίκτης ήθελαν, κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.

Η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών αφορά μονοετή δανεισμό του παίκτη στους «κιτρινόμαυρους», χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς, γεγονός που δεν μπορεί να θεωρηθεί και 100% αρνητικό γιατί αυτό που έχει σημασία είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, όπως έδειξε σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ήταν η επιστροφή του στην ΑΕΚ και η παραμονή του σε αυτή. Αν όλα πάνε καλά κατά τη διάρκεια της σεζόν, επομένως, ο Αραούχο θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος της Ενωσης και σε ένα χρόνο, ώστε να είναι Κιτρινόμαυρος 100%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger