Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΑΕΚ "Γρίφος" οι αλλαγές του Χιμένεθ


Ένα από τα ζητήματα που θα πρέπει να διαχειριστεί ο Μανόλο Χιμένεθ στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος (playoffs), είναι τις πολύ κοντινές χρονικές αποστάσεις ανάμεσα στα παιχνίδια.
Κάτι που αφήνει ελάχιστα περιθώρια για σωστή προετοιμασία της ομάδας. Άλλωστε στις μόλις δυο μέρες που μεσολάβησαν ανάμεσα στο παιχνίδι της ΑΕΚ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή (14/5) και το σημερινό (17/5, 18.15) με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορούσε να δουλέψει και πολλά πράγματα στα Σπάτα.
Μάλιστα ο Χιμένεθ περισσότερο επικεντρώθηκε στην αποφόρτιση των παικτών του, από το ματς με τον ΠΑΟΚ, παρά σε τυχόν αγωνιστικές δοκιμές για το ματς με τον Πανιώνιο. Γι αυτό και στην τελευταία προπόνηση, όσοι παίκτες είχαν αγωνιστεί στην Τούμπα την Κυριακή, ακολούθησαν ένα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης.
Επομένως ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατον, να κάνει ο Χιμένεθ κάποια δοκιμή ενδεκάδας για το σημερινό παιχνίδι. Το σίγουρο είναι πως θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που επέλεξε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Κάποιες εξ αυτών υποχρεωτικές. Ο Πέτρος Μάνταλος μπορεί να μπήκε στην αποστολή των 21 ποδοσφαιριστών, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί.
Ενώ λίγες είναι οι πιθανότητες και για τον Κώστα Γαλανόπουλο. Επομένως ο Χιμένεθ έχει  έτσι κι αλλιώς δυο… διαφοροποιήσεις σε σχέση με την ενδεκάδα της Τούμπας, που ενδεχομένως να οδηγήσουν ακόμα και σ’ αλλαγή συστήματος.
Γενικώς, ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σ’ ένα φρεσκάρισμα της ομάδας για το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο, με δεδομένο πως ακολουθεί και το ντέρμπι της Κυριακής (21/5) με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger