Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ζήτησε επανάληψη των ερευνών για τον αγνοούμενο γιο της στην Αλόννησο

Την βοήθεια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου ζήτησε ακόμη μια φορά χθες η μητέρα του αγνοούμενου από τον περασμένο Αύγουστο Γιώργου Καραμιχαηλίδη, 30 χρόνων, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Αλόννησο.

Η μητέρα του 30χρονου αγνοούμενου Ματούλα Κουτρώτσιου επισκέφθηκε χθες με δικηγόρο της Σπ. Δεσύλλα την προϊσταμένη της Εισαγγελίας και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, φέρεται να ζήτησε την επανάληψη των ερευνών στον θαλάσσιο χώρο της Αλοννήσου, για την ανεύρεση του παιδιού της. Η κ. Κουτρώτσιου φέρεται να θεωρεί ότι η σορός του παιδιού της έχει ποντιστεί στον πυθμένα του θαλασσίου χώρου της Αλοννήσου, σε μεγάλο βάθος…
Σημειώνεται ότι η μητέρα του 30χρονου αγνοούμενου είχε καταθέσει στις 20 Φεβρουαρίου 2017 δια των δικηγόρων της κ.κ. Δεσύλλα και Διαλυνά μήνυση στα δικαστήρια του Βόλου κατά δύο ατόμων, που επέβαιναν σε φουσκωτό, το μοιραίο βράδυ που εξαφανίστηκε ο γιός της και κατά παντός υπευθύνου, για έκθεση σε κίνδυνο. Η μήνυση είχε υποβληθεί για το λόγο, ότι άφησαν άνθρωπο στη θάλασσα, ενώ θα έπρεπε να τον περιθάλψουν και να μην τον εγκαταλείψουν. Μετά την εκπομπή της κ. Νικολούλη είχαν βγει στη δημοσιότητα και άλλα στοιχεία για την υπόθεση, ενώ τα ρούχα του 30χρονου είχε ζητηθεί να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και να γίνει αναπαράσταση της σκηνής πριν την εξαφάνιση του Γιώργου Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο.
Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου είχε συσχετίσει τη μήνυση της κ. Κουτρώτσιου, με την προκαταρκτική εξέταση που είχε παραγγελθεί για την ίδια υπόθεση.
Ο 30χρονος, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διαμένει στο Βέλγιο, είχε πάει για διακοπές στην Αλόννησο με την 24χρονη φίλη του, αλλά από το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου, που έπεσε στη θάλασσα για μπάνιο, αγνοείται και παρά τις έρευνες που έγιναν, δεν εντοπίστηκε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφυγε από το δωμάτιο της πανσιόν, όπου έμενε και πήγε στο αλιευτικό καταφύγιο του όρμου Βότση, όπου προσπάθησε να λύσει ένα αλιευτικό σκάφος, με σκοπό να βγει στα ανοιχτά, για βόλτα. Έγινε όμως αντιληπτός από ψαράδες και βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα.
Άρχισε να κολυμπά προς την έξοδο του λιμανιού και χάθηκε στο σκοτάδι. Οι ψαράδες ειδοποίησαν τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, που ξεκίνησαν ολονύκτιες έρευνες. Με το πρώτο φως της μέρας δύτες βρήκαν στον βυθό του λιμανιού μόνο τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής συγκεντρώθηκαν καταθέσεις από τους λιμενικούς, τους συγγενείς του εξαφανισθέντα, τους ψαράδες της περιοχής που τον είδαν τελευταία φορά κ.άλ.
Φίλοι και συγγενείς του θέτουν ερωτήματα, όπως:
-Τι ακριβώς διημείφθη μεταξύ του 30χρονου και των δύο ψαράδων, όταν τον εντόπισαν;
-Πιάστηκαν στα χέρια και φοβήθηκε; Ή βούτηξε αυτοβούλως στη θάλασσα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger