Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Ο “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ “,

Ο “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ “,στο πλαίσιο της προσπάθειας διασύνδεσης του με τις τοπικές υπηρεσίες υγείας και τους επαγγελματίες υγείας που δραστηριοποιούνται στο νησί της Σκοπέλου ,με στόχο τόσο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υποστήριξης των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, όσο και την ενημέρωση/ ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για θέματα που άπτονται του καρκίνου, συνεργάζεται με τη βιοπαθολόγο- μικροβιολόγο-ειδικό βελονισμού, κ. Λίνα Λεμονή , κατόπον θετικής ανταπόκρισης της στο αίτημα συνεργασίας του Συλλόγου.
Συγκεκριμένα, το πλαίσιο συνεργασίας αφορά :
1.Την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο /εξυπηρετούμενων του Συλλόγου “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" σε πρακτικό επίπεδο, αναφορικά με τις εξετάσεις επανελέγχου στις οποίες υποβάλλονται
2. Την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο/εξυπηρετούμενων του Συλλόγου –σε πρακτικό επίπεδο -σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των πιθανών συμπτωμάτων μέσω συνεδριών βελονισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ του Συλλόγου 24240-22341 Δευτέρα –Τρίτη –Παρασκευή 10.00-14.00 και Τετάρτη-Πέμπτη 17.00-21.00 και στο τηλ. 6978955539.
Faros Skopelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button