Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ταραμοσαλάτα με κόκκινο ταραμά - Πεντανόστιμη σπιτική συνταγή

Υλικά για 2-4 άτομα...

2 φλιτζάνια λάδι
1 φλιτζάνι λεμόνι
2 κρεμμύδια
200 γραμμάρια ταραμάς κόκκινος
600 γραμμάρια πατάτες

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 25 λεπτά.
 Στη συνέχεια ρίχνετε στο μούλτι τις πατάτες κομμένες σε κύβους, τον ταραμά, το κρεμμύδι και χτυπάτε για 2 λεπτά μέχρι να πολτοποιηθεί το μείγμα.

Στη συνέχεια ανακατεύετε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.
Προσθέτετε εναλλακτικά λίγο-λίγο λάδι και λεμόνι. Γαρνίρετε με ελιές και με καρδιά μαρουλιού ή με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button