Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Σκόπελος τι γίνετε και το ( Ιπτάμενο Δελφίνι Ερατώ δεν έρχεται στο λιμάνι της Σκοπέλου άλλα Αγνώντα για οικονομία στα καύσιμα ?


καταγγελίες έχουμε για το Ερατώ που παρατάει τους επιβάτες στον Αγνώντα χωρίς λεωφορείο χωρίς εξήγηση ,άσε που γίνετε χάος στον  Αγνώντα τα κότερα πρέπει να μετακινηθούν όλα  λόγω του

βόρειες Σποράδες έκτακτο συμβαίνει τώρα Επιχείρηση διάσωσης του λιμενικού στη

Eπιχείρηση διάσωσης του λιμενικού στη Σκύρο
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος, 21 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Σκύρου, για τον εντοπισμό άγνωστου αριθμού ατόμων, οι οποίοι επέβαιναν σε σκάφος.

Στην επιχείρηση εντοπισμού των επιβαινόντων συμμετέχουν δύο ναυαγοσωστικά του λιμενικού σώματος, ένα ελικόπτερο super puma και τέσσερα παραπλέοντα πλοία.

Παραμονή του Σωτήρος ανοίγουν οι ουρανοί και φαίνεται το Άγιο Φως

Παραμονή του Σωτήρος ανοίγουν οι ουρανοί και φαίνεται το Άγιο Φως
ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΗ
Γράφει η Ευαγγελία Χ.Λιάπη
Τους ναούς και τα εξωκλήσια που είναι αφιερωμένα στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος οι Λημνιοί τα αποκαλούν Αγιά Σωτήρα και τα ευλαβούνται ιδιαίτερα.
Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος που εορτάζεται στις 6 Αυγούστου είναι η σημαντικότερη δεσποτική εορτή του καλοκαιριού.
Σύμφωνα με την παράδοση, την του Σωτήρος τη νύχτα κάποια απροσδιόριστη στιγμή ανοίγουν οι ουρανοί και τότε οι πιστοί μπορούν να δουν το Άγιο Φως και να λάβουν ότι ζητήσουν.
Το Άγιο Φως όμως δεν το βλέπουν όλοι οι άνθρωποι αλλά όπως σημειώνει ο ευαγγελιστής οι καθαροί τη καρδία,..τον Θεόν όψονται" (Ματθ, ε' , 8).

Διακομιδή 40χρονου που τραυματίστηκε στο κεφάλι στην Αλόννησο

Σαραντάχρονος Έλληνας που έκανε τις διακοπές του στην Αλόννησο έπεσε ενώ βρισκόταν στο σπίτι όπου διέμενε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, το οποίο έκρινε σκόπιμη την άμεση διακομιδή του στο Βόλο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αισθανόταν ζάλη.
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, ο ασθενής μεταφέρθηκε με το επιβατηγό «Alma Libre» στο Βόλο όπου παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου